סקאל קראשר.. גם אתמול לא הצלחתי... 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פציעות זה חלק מהעניין. אני אעשה קצת הפסקה עם הסקאל קראשר, עשי גם עבורי 😉עדיין..??? 😭 האמת שכמעט קרה לי אותו הדבר היום, עצרתי בזמן..... 😃
פציעות זה חלק מהעניין. אני אעשה קצת הפסקה עם הסקאל קראשר, עשי גם עבורי 😉
באמת שאין... התרגיל האהוב עליי 😃תכלס... אין על מקבילים:s85:, אשאר נאמנה
המתיחה גמרה לי את חלק הטרייספס... לא נורא, עברתי מהר יותר לפמפומי בייספס 🤣
פמפומי בייספס 🤣
פימפומי בייספס:bananen_smilies066:
אין על הבנץ'... פמפומי הבייספס הגיעו אחרי בנץ' עם 5 סטים חימום, 5x135 אקרוס ו-4 סטים של חזרות על 100 לסגירת נפח, מקבילים ופלייס 🏋️😅כי אייין על פימפומי בייספס:bananen_smilies066:
אין על הבנץ'... פמפומי הבייספס הגיעו אחרי בנץ' עם 5 סטים חימום, 5x135 אקרוס ו-4 סטים של חזרות על 100 לסגירת נפח, מקבילים ופלייס 🏋️😅
אבל פמפומי בייספס סוגרים לי את הפינה של להסתכל על עצמי במראה מתאמן 🤡
אין דבר כזה להשוויץ במשקלים... על כל אחד שלוחץ יש אחד שלוחץ יותר (חוץ מאריק סאפוטו 😆)... התכוונתי ש-90% מהאימון שלי תמיד היה מורכבים 😃באמת לקחת אותי ברצינות או שסתם התחשק לך להשוויץ במשקלים? 😆
(הלווו מה עם הלוג התגעגעתי:193ek:)
אין דבר כזה להשוויץ במשקלים... על כל אחד שלוחץ יש אחד שלוחץ יותר (חוץ מאריק סאפוטו 😆)... התכוונתי ש-90% מהאימון שלי תמיד היה מורכבים 😃
הלוג יעודכן כשאשן יותר מ-3 שעות בלילה 😴
אוי לא... ה-gAinZ 😱U dont need to tell me, אני יודעת:37mv:
3 שעות??? זהירות על הגיינז:79nb:
🤤5x135
5x5x135 (אקרוס) 😛
לפני שראיתי את ה 5 השני חשבתי "בקרוב אצלי", עכשיו אני כבר לא חושב ככה 🫤5x5x135 (אקרוס) 😛
בטח שכן עחי... ארבה אפקות, טונה במים וגרם טסט... אתה שם 👹לפני שראיתי את ה 5 השני חשבתי "בקרוב אצלי", עכשיו אני כבר לא חושב ככה 🫤
טוב הלכתי להכין שייק של טונה אפקה וטסט, שיהיה מה לשתות במלתחות בחלון הענבוליבטח שכן עחי... ארבה אפקות, טונה במים וגרם טסט... אתה שם 👹
אוטוטו חוזר 🤡אז מתי אתה מתחיל לפמפם גם?
😆
סקוואט התאוששות-
55, 30,40,50
פרס-5*23,25,28,30
תקועה קצת בפרס. היום היה קשה.. כרגע המקסימום הוא 4 *33 אבל בשבועיים האחרונים מתקשה להעלות במשקלים... 😭
דדליפט- 5*58,65,70
3*75
שתי חזרות אחרונות לא עלו:beautiful62nj6ht: