עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התאוששות זה שקר,לא מתאוששים מזה
😍-אירובי 40דק'
משקל "שקר כלשהו", מוכר... 😆Lol! 😆
לגמרייייי איזו התאוששות ואיזה נעליים
אופס שכחתי כמה פימפומים שהיו באימון של היום:
-הרחקות כתפיים לצדדים במשקל שקר כלשהו*2
-כפיפות מרפקים במוט 2*18kg
ואפילו כפפת מרפקים!!! 😱 (פואזינג חובבני בגלריה בקרוב?👏 )
סקוואט -
5*35,45,55,63
3*PR 68
8*55
בנץ'-
5*30,35,37.5,40
2*45
כשל בחזרה האחרונה
צ'ין אפס-
Bw*6
4.5kg*4
4.5kg*3
4*4.5
תקועה עם הבנץ' פרס. חוסר ריכוז (...?) שגורם לפאשלות עם הטכניקה שגורם לתקיעה במשקלי העבודה. 🤬
רוצה לקחת את הבנץ' כ"פרוייקט". עד כמה 'נורא' יהיה לשים את הבנץ' לפני הסקוואט? מחכה לתשובות המומחים:s49:
אצלי הבנץ' תמיד לפני הסקוואט 😆
אצלי הבנץ' תמיד לפני הסקוואט 😆
PR-ים מתחילים לצוץ... 🕴
אני לא רואה סיבה שלא יסתדר. אני תמיד הייתי מעדיף להתחיל את האימון מסקוואט, לא הרגשתי שזה פוגע לי בבנץ' אלא להיפך, הייתי כבר ממש חם והיה הולך טוב, אבל אם את מרגישה גמורה אחרי הסקוואט וזה פוגע בבנץ' אז לדעתי תנסי להחליף ותראי איך זה הולךהשאלה היא איך זה יסתדר עם לינארית ובנייטרלי... בכל מקרה, אשמח לתגובות 😁
כעיקרון הסקוואט לא אמור להפריע לבנץ' או להפך. הסקוואט סוחט יותר כך שברמת העיקרון עדיף שיהיה ראשון, לפחות בהיבט הזה.כמה מפתיע:sarcastic:
Pr-ים צוצו בהמוניכם! 🕴
הזזסשאלה היא איך זה יסתדר עם לינארית ובנייטרלי... בכל מקרה, אשמח לתגובות 😁
אני לא רואה סיבה שלא יסתדר. אני תמיד הייתי מעדיף להתחיל את האימון מסקוואט, לא הרגשתי שזה פוגע לי בבנץ' אלא להיפך, הייתי כבר ממש חם והיה הולך טוב, אבל אם את מרגישה גמורה אחרי הסקוואט וזה פוגע בבנץ' אז לדעתי תנסי להחליף ותראי איך זה הולך
כעיקרון הסקוואט לא אמור להפריע לבנץ' או להפך. הסקוואט סוחט יותר כך שברמת העיקרון עדיף שיהיה ראשון, לפחות בהיבט הזה.
בכל אופן, לא ישבר וייהרס שום דבר אם תנסי החלפה שכזאת למשך תקופה...
אני עם ג'ניה בנושא, הסקוואט נותן חימום מצוין לכל הגוף, ומאז שהתחלתי לעשות אותו לפני הבנץ' דווקא הרגשתי שיפור ביכולות.
פרס-
5*23,25,28
1*35
3*32.5
ניסיתי לשבור שיא ל- 35kg והרגיש לי כבד רצח.. אבל עדיף כישלון מפואר מחלומות במגירה:P:
דדליפט-
5*60,65,70
5*PR 75
פימפום סקוואט קל -
7*50 ,8*45 ,8*38
וקצת פימפומי כתפיים:
הרחקות לצדדיםx3xמשקל שקר כלשהו
משיכות כתפיים עם מוט 2x W
(מה שם התרגיל..? 😳)
הסקוואט הקל אמור להיות תרגיל ראשון אבל החלטתי לתת לו צ'אנס בסוף האימון(למרות הדדליפט), מה שהתגלה כרעיון לא רע:)
PR-ים עפים... 🤪
PR-ים עפים... 🤪
כבר התחלתי להצטער על הכשל בפרס רק כדי להבין בפיסקה לאחר מכן שאת פשוט חזירת PR-ים 😆... PR דדליפט 🕴היה לא קל, אבל... לגמרייי עפים:RockOn:
תודה! יש לי משום מה גם חיבה מיוחדת לתרגיל הזה.. 😃יש לך פרס מרשים!
כבר התחלתי להצטער על הכשל בפרס רק כדי להבין בפיסקה לאחר מכן שאת פשוט חזירת PR-ים 😆... PR דדליפט 🕴