עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על המידע ^^השרירים האגוניסטים (העיקריים) שעובדים במפרק המרפק משתנים בהתאם למנח כף היד,
-בכפיפת מרפקים עם סופינציה (אגודל פונה החוצה) השריר העיקרי יהיה הבייספס.
- בפטישים מנח כף היד נקרא "מיד פוזישן" והשריר העיקרי יהיה הברכיורדיאליס - שריר שממוקם לאורך כל האמה
- כשמבצעים כפיפה עם סיבוב כף היד, אז בתחילת התנועה יהיה הברכיורדיאליס דומיננטי ואז במהלך התרגיל הדומיננטיות תשתנה לבייספס
עוד נקודה חשובה זה שהבייספס מבצע 3 תנועות בגוף אחת מהם היא מעבר מפרונציה לסופינציה, תנועה דומה להברגת בורג למשל, כך שבסיבוב האמה הבייספס יעבוד כדי לבצע שתי תנועות, יש שחושבים שזה יגרה את הבייספס יותר, אני אישית לא יודע כמה זה באמת יגרום לו לעבוד חזק יותר כי לא מופעל עליו מומנט גדול שם.
w זאת אופציה טובה, כי העבודה היא בין מיד פוזישן לסופינציה, במנח זה כל כופפי המרפק עובדים במלוא כוחם.תודה על המידע ^^
רק איזה משלושת האופציות הכי עדיף?
לא עדיף לעשות גם מיד פוזישן וגם סופינציה? כאילו אחיזה רגילה וגם פטישיםw זאת אופציה טובה, כי העבודה היא בין מיד פוזישן לסופינציה, במנח זה כל כופפי המרפק עובדים במלוא כוחם.
זאת שאלה כללית מידי, זה תלוי בתכנית שלך וברמתךלא עדיף לעשות גם מיד פוזישן וגם סופינציה? כאילו אחיזה רגילה וגם פטישים
אבל אם המטרה שלך היא עבודה על הבייספס אין שום יתרון למוט W ועדיף לעבוד עם מוט ישרw זאת אופציה טובה, כי העבודה היא בין מיד פוזישן לסופינציה, במנח זה כל כופפי המרפק עובדים במלוא כוחם.
נכון, אם זאת המטרה שלךאבל אם המטרה שלך היא עבודה על הבייספס אין שום יתרון למוט W ועדיף לעבוד עם מוט ישר
תאכלס אני מאמין שהרוב הגדול של מי שכבר עושה תרגיל מבודד לבייספס מכוון לעבודה על הבייספס ולכן אני לא רואה יעילות בשימוש במוט W בתרגיל הזה. את העבודה על האמות (תאכלס גם על הבייספס אבל זה נושא אחר) אפשר ומספיק לקבל מחתירות/מתחנכון, אם זאת המטרה שלך
רק רציתי להעיר שבתחום הזה אין ממש עדיף, זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בעוד גורמיםאיזה מאלה הכי עדיף?
למה צריך לעשות כפיפות מרפקים עם מוט ישר דווקא כדי לעבוד על הבייספס? מה הבעיה במוט W?אבל אם המטרה שלך היא עבודה על הבייספס אין שום יתרון למוט W ועדיף לעבוד עם מוט ישר
כי לפימה שהם אמרו כשאתה לא משתמש במוט ישר לא רק הבייכפס עובדים אלא גם האמותלמה צריך לעשות כפיפות מרפקים עם מוט ישר דווקא כדי לעבוד על הבייספס? מה הבעיה במוט W?
למה צריך לעשות כפיפות מרפקים עם מוט ישר דווקא כדי לעבוד על הבייספס? מה הבעיה במוט W?