הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי ימים של אימונים, ab

• פותח/ת השרשור E60d
  • פורסם בתאריך

E60d

משתמש קבוע
1,369
43
נק' מוניטין:
64
1,369
43
אני מאוד מתחיל באימונים וכושר..
מתאמן חודשיים עשיתי fbw בתור התחלה ועשיתי חיטוב.
עכשיו שאני שרפתי קצת שומנים יש צורך לעלות במסה, 1.76 66 .
אמרו לי לעשות תוכנית ab עכשיו יש לי כה שאלות..
אני בצבא, מכון צבאי לאף אחד אין באמת רגע לעזור לך.. אני רוצה להתחיל לעשות סקוואט ודדליפט וקשה לי מאוד מאוד ללמוד מהאינטרנט בלי לעשות כשל/טעויות במציאות..
אז איך אני באמת אלמד את זה בסופו של דבר?
דבר שני,
Ab , יש בעיה לעשות את בפריסת ימים כך
ABABXXX? זה האופציה שיש לי או AXBXAXX ואז הפוך כמובן..
אחד מהם ייתן לי יותר תוצאות טובות? אני למשל בעד האופציה הראשונה. אבל בגלל זה אני מתייעץ פה..
תודה

אני אומר כדאי לך להמשיך עם הFBW ותעלה את התכנית שעשית אני עושה FBW ואני גודל ממש !
יותר מ AB כי אני עובד על כל שריר 3 פעמים בשבוע וזה יותר טוב יותר מ AB כי יש יותר גירוי לשריר מלעבוד פעמיים בשבוע על שריר
להביא לך תכנית טובה?

אני בצבא, מכון צבאי לאף אחד אין באמת רגע לעזור לך.. אני רוצה להתחיל לעשות סקוואט ודדליפט וקשה לי מאוד מאוד ללמוד מהאינטרנט בלי לעשות כשל/טעויות במציאות..
אז איך אני באמת אלמד את זה בסופו של דבר?
קודם כל יש הרבה מידע ב youtube בנושא התרגילים.
ושנית כל, אתה יכול להעלות סרטונים לכאן ואנו נתקן\נעזור לך בשיפור הטכניקה ומתן דגשים.

אמרו לי לעשות תוכנית ab עכשיו יש לי כה שאלות..
הכל תלוי במטרות..
להתאמן 3 פעמים בשבוע זה לא ריאלי ל AB, הייתי הולך על FBW כלשהו או תוכנית כוח (תלוי ברמת משקלי העבודה שלך גם)

ABABXXX? זה האופציה שיש לי או AXBXAXX ואז הפוך כמובן..
אני לא אוהב AB מתחלף, אבל אם כבר אז לעשות אותו במתכונת של FBW.
או SS אם אתה יכול.

אני אומר כדאי לך להמשיך עם הFBW ותעלה את התכנית שעשית אני עושה FBW ואני גודל ממש !
אלא אם יש לך תמונות של לפני\אחרי עם הסברים על קצב העלייה במשקלי העבודה ופירוט של התוכנית אני מבקש להימנע מתגובות חסרות תוכן כאלה.

קודם כל יש הרבה מידע ב youtube בנושא התרגילים.
ושנית כל, אתה יכול להעלות סרטונים לכאן ואנו נתקן\נעזור לך בשיפור הטכניקה ומתן דגשים.

הכל תלוי במטרות..
להתאמן 3 פעמים בשבוע זה לא ריאלי ל AB, הייתי הולך על FBW כלשהו או תוכנית כוח (תלוי ברמת משקלי העבודה שלך גם)

אני לא אוהב AB מתחלף, אבל אם כבר אז לעשות אותו במתכונת של FBW.
או SS אם אתה יכול.

אלא אם יש לך תמונות של לפני\אחרי עם הסברים על קצב העלייה במשקלי העבודה ופירוט של התוכנית אני מבקש להימנע מתגובות חסרות תוכן כאלה.
מה יש לך ??מה אתה נתפל אליי
"תגובות חסרות תוכן?
המלצתי לו על תכנית FBW הוא כתב שהוא מאוד מתחיל באימונים תקרא טוב אפשר
ושוב לשאלה עדיף לך FBW או SS
AB זה למתקדמים בינוניים כאלה שמשקלי העבודה שלהם יחסית גבוהים והם צריכים עוד נפח בשביל להעלאות את משקלי העבודה שלהם

אני ממליץ לך על התכנית הזאת
A1
סקוואט 3*6
בנץ 3*5
מתח 3*MAX אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות ברצף אז תעשה עם משקל ו6 חזרות כל סט /חתירה עם מוט 3*6
פרס 3*8
יד קדמית 2*10 כפיפות מרפקים בעמידה
מקבילים 2-3*MAX אם אתה עושה יותר מ12 ברצף אז תעשה עם משקל 8 חזרות
A2
דדליפט 1*5
סקוואט 3*8 כלומר יותר נפח פחות עצימות
פרס 3*5
מתח 3*8 עם משקל כלומר אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות אז תוסיף משקל ותעשה 3*8
בנץ פרס 3*8
יד קדמית 2 סטים פה זה צין אפס שכחתי לרשום אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות כל סט אז תעשה עם משקל 2*8
יד אחורית בנץ אחיזה צרה/מקבילים/לחיצה צרפתית סט 1-2 10 חזרות

A1xA2xA1xxA2xA1xA2xx...
לדעתי תכנית טובה מה דעתך White Walker צריך לשנות משו נראה לך?

התכוונתי לצין אפס אבל לא רשמתי

נערך לאחרונה:
נראית סבבה, הייתי מעדיף לעבוד בטווחי חזרות של 8-10 בתרגילי העזר והמבודדים מאשר להגיע ל FAIL בטווחים גבוהים.
העובדה שזה AB מתחלף מסתדר טוב עם התרגילים.

רק מה,
גם כשעושים סקוואט נפח עדיין הייתי מעדיף להכניס את זה במרווח של לפחות תרגיל או שניים מהדדליפט, בגלל העומס שנוצר על הזוקפים בדדליפט.

נראית סבבה, הייתי מעדיף לעבוד בטווחי חזרות של 8-10 בתרגילי העזר והמבודדים מאשר להגיע ל FAIL בטווחים גבוהים.
העובדה שזה AB מתחלף מסתדר טוב עם התרגילים.

רק מה,
גם כשעושים סקוואט נפח עדיין הייתי מעדיף להכניס את זה במרווח של לפחות תרגיל או שניים מהדדליפט, בגלל העומס שנוצר על הזוקפים בדדליפט.
גם כשעושים סקוואט נפח עדיין הייתי מעדיף להכניס את זה במרווח של לפחות תרגיל או שניים מהדדליפט לא כל כך הבנתי מה כתבת
אהה עכשיו הבנתי
אפשר להכניס את זה אחרי הבנץ פרס
אני ממליץ לך על התכנית הזאת
A1
סקוואט 3*6
בנץ 3*5
מתח 3*MAX אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות ברצף אז תעשה עם משקל ו6 חזרות כל סט /חתירה עם מוט 3*6
פרס 3*8
יד קדמית 2*10 כפיפות מרפקים בעמידה
מקבילים 2-3*MAX אם אתה עושה יותר מ12 ברצף אז תעשה עם משקל 8 חזרות
A2
דדליפט 1*5
סקוואט 3*8 כלומר יותר נפח פחות עצימות
פרס 3*5
מתח 3*8 עם משקל כלומר אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות אז תוסיף משקל ותעשה 3*8
בנץ פרס 3*8
יד קדמית 2 סטים פה זה צין אפס שכחתי לרשום אם אתה עושה יותר מ 12 חזרות כל סט אז תעשה עם משקל 2*8
יד אחורית בנץ אחיזה צרה/מקבילים/לחיצה צרפתית סט 1-2 10 חזרות

A1xA2xA1xxA2xA1xA2xx...
לדעתי תכנית טובה מה דעתך White Walker צריך לשנות משו נראה לך?
התכונתי לצין אפס אבל לא רשמתי ב A2 ליד קדמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית