הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כדאי להתחל מסה?

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, ירדתי עשר קילו ואני כבר לא יכול מנטאלית לעשות חיטוב וחשבתי על זה, אם אני אתחיל מסה נקייה (300-400) אז זה יהיה בסדר ולא יראו את השומן

קבצים מצורפים

• 14355893392411772847263.jpg
    14355893392411772847263.jpg
    KB 41.7 · צפיות: 387
אתה בסדר גמור, תתחיל מסה עם פלוס לא גדול ועם הזמן ככל שתתחזק הגוף יקבל צורה יפה יותר.

אתה נראה ממש חסר שריר,מצטער אבל אין לך מה לחפש בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה בסדר גמור, תתחיל מסה עם פלוס לא גדול ועם הזמן ככל שתתחזק הגוף יקבל צורה יפה יותר.
אתה נראה ממש חסר שריר,מצטער אבל אין לך מה לחפש בחיטוב.
מאסה אחי
ותעזוב את השומן לשנה הקרובה .
יש לי עדיין קצת שומן כיאילו אני לא חטוב אבל זה עדיין סבבה ואני מעדיף מאוד מאוד להתחיל חיטוב, שתי שאלות:
אחד, יש לי עדיין קצת שומן בצדדים, זה יעלם עם הזמן אם אני אעלה מסה או שזה ישאר ?
ושתיים, איזה תוכנית אימונים כדאי לי להתחיל כדי לפתח מסה וכמובן כוח, אני לא רוצה תוכנית כוח עם פלוס גדול בגלל שאני לא רוצה לעלות יותר בשומן כי אז אני באמת אצטרך חיטוב, חשבתי על AB עם מורכבים.. תודה

יש לי עדיין קצת שומן כיאילו אני לא חטוב אבל זה עדיין סבבה ואני מעדיף מאוד מאוד להתחיל חיטוב, שתי שאלות:
אחד, יש לי עדיין קצת שומן בצדדים, זה יעלם עם הזמן אם אני אעלה מסה או שזה ישאר ?
ושתיים, איזה תוכנית אימונים כדאי לי להתחיל כדי לפתח מסה וכמובן כוח, אני לא רוצה תוכנית כוח עם פלוס גדול בגלל שאני לא רוצה לעלות יותר בשומן כי אז אני באמת אצטרך חיטוב, חשבתי על AB עם מורכבים.. תודה
ab למאסה תיהיה טובה לך .

זה מה שאתה עושה במקום להציל את Gotham?!

סתם אחי.. אתה חייב להתחיל מסה וכמו שאמרת ממאזן חיובי קל ותעלה לפי ההתקדמות במשקלים .. אל תחרוג מהחצי קילו לשבוע שלא תהייה עלייה מיותרת בשומן למרות שבהתחלה יש טיפה עלייה קיצונית אבל זה נוזלים אז אל תחשוש..

• פותח/ת השרשור
זה מה שאתה עושה במקום להציל את Gotham?!

סתם אחי.. אתה חייב להתחיל מסה וכמו שאמרת ממאזן חיובי קל ותעלה לפי ההתקדמות במשקלים .. אל תחרוג מהחצי קילו לשבוע שלא תהייה עלייה מיותרת בשומן למרות שבהתחלה יש טיפה עלייה קיצונית אבל זה נוזלים אז אל תחשוש..
ab למאסה תיהיה טובה לך .
זה משגע אותי הצמיגים, יום אחד אני חושב שאני צריך למשוך את החיטוב עוד קצת ויום אחד אני חושב שאני צריך מסה

אתה זקוק פה לשינוי בהכל...

בן כמה אדם? מה הגובה ומשקל?

תפרט מה תפריט אימונים ותזונה שלך

משהו חייב להיות לקוי

• פותח/ת השרשור
אתה זקוק פה לשינוי בהכל...

בן כמה אדם? מה הגובה ומשקל?

תפרט מה תפריט אימונים ותזונה שלך

משהו חייב להיות לקוי
16 גובה 185 שוקל 81
הייתי בחיטוב ועכשיו אני בלי תפריט..
אני רוצה להיות בטוח שאם אני אתחיל מסה שנה נגיד מסה נקייה אז הכל יסתדר

אם תמשיך לחיטוב לא תקבל תוצאה שתשביע אותך. מסה תתן לך צורה קשיחה ומעוצבת..בהצלחה

אני דווקא הייתי ממליץ על חיטוב. גם בחיטוב אתה ככל הנראה תעלה במסת שריר במצבך. בנוסף אם תעשה מסה ותעלה מסת שריר רצינית יהיה לך קשה לשמור עליה בחיטוב לאחר מכן.

אני דווקא הייתי ממליץ על חיטוב. גם בחיטוב אתה ככל הנראה תעלה במסת שריר במצבך. בנוסף אם תעשה מסה ותעלה מסת שריר רצינית יהיה לך קשה לשמור עליה בחיטוב לאחר מכן.
מסכים איתך.
עד עכשיו הוא חיטב ללא אימונים, הוא טען שבחיטוב הוא לא יכול לעלות מסת שריר, הוא שמר כמו שצריך על ערכים (שומנים, חלבונים ופחמימות) אך התנגד להרים במהלך החיטוב.
(ואני טוען שהוא היה יכול להתחזק ולהעלות במסת שריר במהלך החיטוב כי הוא מתחיל לגמרי)
לדעתי אתה ממש צודק, אם הוא היה מחטב מההתחלה והיה מרים, הוא היה יכול להיות לעלות לא קצת מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך.
עד עכשיו הוא חיטב ללא אימונים, הוא טען שבחיטוב הוא לא יכול לעלות מסת שריר, הוא שמר כמו שצריך על ערכים (שומנים, חלבונים ופחמימות) אך התנגד להרים במהלך החיטוב.
(ואני טוען שהוא היה יכול להתחזק ולהעלות במסת שריר במהלך החיטוב כי הוא מתחיל לגמרי)
לדעתי אתה ממש צודק, אם הוא היה מחטב מההתחלה והיה מרים, הוא היה יכול להיות לעלות לא קצת מסת שריר.
גל, רק בחודש האחרון לחיטוב לא הרמתי, בחודשים הראשונים עם הירידה הרצינית התאמנתי FBW ואתה יודע. בהפסקות לא התאמנתי ובחודש האחרון ממש קצת אז בגלל זה אתה חושב שלא התאמנתי ואתה לא יודע, בכל מקרה אני אתחיל מסה נקייה אולי אפילו שנה ואז אני אחטב אם ממש יהיה צריך..

גל, רק בחודש האחרון לחיטוב לא הרמתי, בחודשים הראשונים עם הירידה הרצינית התאמנתי FBW ואתה יודע. בהפסקות לא התאמנתי ובחודש האחרון ממש קצת אז בגלל זה אתה חושב שלא התאמנתי ואתה לא יודע, בכל מקרה אני אתחיל מסה נקייה אולי אפילו שנה ואז אני אחטב אם ממש יהיה צריך..
לך על זה

תתחיל מ2 גרם חלבון מלא לכל קילו
1 גרם שומן לכל קילו
5 פחמימה לכל קילו .
וןתראה איך אתה מתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית