הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחנה אימונים

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
בסופ״ש הקרוב משישי בבוקר עד שבת אחה״צ אני אהיה במחנה אימונים.
מבחינת תזונה, ביום-יום אני אוכל פחות או יותר לפי עקרונות הפליאו (בשר, ירקות, ביצים וכו׳, ללא פחמימות כגון אורז, בטטה וכו׳) אבל משתדל לשמור פחמימה די נמוכה (סביב 30-40 ליום, יש ימים יוצאי דופן).

במחנה אימונים אין לי אפשרות לאכול כמו שאני אוכל בד״כ כיוון שחדר האוכל שם לא בשליטתי ויש אפשרות רק למנת בשר אחת.

ההתלבטות שלי היא אם ליומיים האלו כדאי לאכול עדיין פליאו, אבל כן לשלב פחמימה כגון אורז, תפוחי אדמה וכו׳.
האפשרות השנייה היא לאכול מה שאני רוצה ולתת לזה כותרת של ״העמסה״.

השאלה שלי נובעת מהבעיה שבמחנה אימונים אנחנו הולכים להתאמן באופן עצים מאוד, יומיים של אימונים קשים ומעייפים.
ובגלל שאנחנו עומדים להתאמן באופן כל כך עצים וקשה, אני מתלבט מה יתן לי את ההרגשה הכי טובה ויספק לי הכי הרבה אנרגיה, כי בד״כ בימי העמסה אני סחוט לחלוטין ומחוסר מאנרגיה, רק בגלל שהגוף שלי מתרגל להיות ללא פחמימה.
בעיה נוספת היא שבד״כ שאני כן אוכל פחמימה, אני נהיה רעב תוך שעתיים-שלוש, ואין אפשרות להיכנס לחדר האוכל בכל זמן שאני רוצה.

בכל מקרה, לדעתכם, מה כדאי לי לעשות?
במידת הצורך יש אפשרות להביא גם אוכל מהבית, אבל אני מעדיף להביא איתי רק דברים קטנים ונשנושים ולא קופסאות אוכל כי לא בטוח שיש איפה לאכסן אותם.
תודה.

א. מחנה אימונים של מה?
ב. לפי דעתי זה בסה"כ יומיים תנסה פשוט לשמור על תפריט כללי של דל פחמימה או שתעבור לניטרליי ליומיים.

• פותח/ת השרשור
א. מחנה אימונים של מה?
ב. לפי דעתי זה בסה"כ יומיים תנסה פשוט לשמור על תפריט כללי של דל פחמימה או שתעבור לניטרליי ליומיים.
מחנה אימונים של האומנויות לחימה (לחימה משולבת).
מבחינת אוכל, אני הולך לטחון מכל הבא ליד בכל מקרה, רק כדי שיהיה לי מספיק כוח.

מחנה אימונים של האומנויות לחימה (לחימה משולבת).
מבחינת אוכל, אני הולך לטחון מכל הבא ליד בכל מקרה, רק כדי שיהיה לי מספיק כוח.
חבל סתם אתה הורס לעצמך את הרצף של החיטוב.
בכ"מ אני ממליץ על לשמור על מה שאתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
חבל סתם אתה הורס לעצמך את הרצף של החיטוב.
בכ"מ אני ממליץ על לשמור על מה שאתה אוכל.
כנראה לא קראת את כל מה שרשמתי,
אין לי אפשרות לאכול מה שאני רוצה, פחמימה וכל מה שבגדר ׳תוספות׳ אני יכול לאכול יחסית חופשי, מנות הבשר מוגבלות.
בכל מקרה הייתה אמורה להיות העמסת פחמימות בשישי או שבת, ובכמות הקלוריות שאני הולך לשרוף במחנה הפגיעה בחיטוב תהיה קטנה ובקושי תשפיע.

ההתייעצות הייתה מה כדאי לעשות כדי שיהיה לי מספיק כוח ואנרגיה במשך כל המחנה ושאני לא אקום ביום השני בשש בבוקר (בשבע אנחנו כבר יוצאים לריצה) סחוט מעייפות אחרי יום אחד של אימונים (אני לא מצפה להיות אנרגטי ולהרגיש מצויין, אבל שיהיה קצת כוח כדי לקום מהמיטה).

כנראה לא קראת את כל מה שרשמתי,
אין לי אפשרות לאכול מה שאני רוצה, פחמימה וכל מה שבגדר ׳תוספות׳ אני יכול לאכול יחסית חופשי, מנות הבשר מוגבלות.
בכל מקרה הייתה אמורה להיות העמסת פחמימות בשישי או שבת, ובכמות הקלוריות שאני הולך לשרוף במחנה הפגיעה בחיטוב תהיה קטנה ובקושי תשפיע.

ההתייעצות הייתה מה כדאי לעשות כדי שיהיה לי מספיק כוח ואנרגיה במשך כל המחנה ושאני לא אקום ביום השני בשש בבוקר (בשבע אנחנו כבר יוצאים לריצה) סחוט מעייפות אחרי יום אחד של אימונים (אני לא מצפה להיות אנרגטי ולהרגיש מצויין, אבל שיהיה קצת כוח כדי לקום מהמיטה).
אתה תהיה סחוט ככה זה חיטוב.
אם אתה חייב אנרגיה תאכל מלא פחמימות ותנסה לשרוד מה אני יגיד לך.

• פותח/ת השרשור
אתה תהיה סחוט ככה זה חיטוב.
אם אתה חייב אנרגיה תאכל מלא פחמימות ותנסה לשרוד מה אני יגיד לך.
ושוב, אני לא מתכוון להתייחס לחיטוב ליומיים האלה, אני עומד להתאמן כל כך הרבה וכפועל יוצא מזה לאכול כל כך הרבה.
אני גם לא מחפש משהו מיוחד אלא ייעוץ מה יהיה הכי יעיל במצב הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית