הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה| יוצא לכם לעשות אימון יום אחרי יום

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני לפעמים לא מצליח להיתפק ואני חושב על זה זה גרוע אם אני עושה פעם בשלושה שבועות אימון אחרי אימון הבפרש של 24 שעות בדיוק?

יש תוכנית אימונים ועובדים ע"פי הימים שנקבעו בה.
יש תוכניות אימונים שלעיתים יש 2 אימונים שהם יום אחרי יום ולאחר מכן יומיים מנוחה.

נראה שאתה לא מתאמן באף תוכנית, לפי ההתנסחות..

• פותח/ת השרשור
אני עושה Ab
בלי רגליים כי אני אחרי ניתוח ואני בשיקום די ארוך..

אני עושה a:
חזה, גב

וb:
כתפיים יד אחורית יד קדמית

יום כן יום לא .. עדיף לשנות משהו? התרגיל המורכב היחיד שאני עושה זה בנץ לצערי בגלל הרגליים ..
יש תוכנית אימונים ועובדים ע"פי הימים שנקבעו בה.
יש תוכניות אימונים שלעיתים יש 2 אימונים שהם יום אחרי יום ולאחר מכן יומיים מנוחה.

נראה שאתה לא מתאמן באף תוכנית, לפי ההתנסחות..

• פותח/ת השרשור
נוראי. איזה ניתוח? ומה אתה עושה על מנת להשתקם?
A:
Chest,shoulders,triceps
B:
Back and biceps
AXBAXBX
או
ABXABXX
עשיתי ניתוח בברך צד אחד כריתה של מיניסקוס וצד שני תפירה ..
הייתי מתאמן לפני זה כמו שרשמת , והייתי נותן הכל בבנצים והייתי בא לכתפיים גמור כבר ובקושי מצליח ללחוץ .. וזה יצא שהכתפיים שלי נשארו נורא חלשות בגלל זה .. ,

ובb הייתי גם נותן בגב עם המשקלים ואז מרים כלום ביד קדמית .. אמרו לי לנסות לעשות את זה איזה חודש ולראות איך אני מרגיש .. הבנתי שהרבה דוווקא עושים את זה למרות שאין קשר בין העבודה בתרגילים חוץ מהכתפיים ואז יד אחורית כמעט כלום לא קשור .. חשבתי שיש לזה ביסוס אשמח לשמוע מה אתה ממליץ לעשות עם הבעיה במשקלים .. כי כרגע אני מרים משקלים גבוהים הרבה יותר ממה שהרמתי בab הרגיל (מן הסתם, אבל אני מרגיש את זה מעולה ואני מתחיל לראות שינויים)..

נערך לאחרונה:
אני לפעמים לא מצליח להיתפק ואני חושב על זה זה גרוע אם אני עושה פעם בשלושה שבועות אימון אחרי אימון הבפרש של 24 שעות בדיוק?
אם אתה מצליח להרים את המשקל שתוכנן לך באימון לכמות חזרות וסטים המתכוננים אז אין בעיה.
אם אתה מגיע לאימון ומרים כמה שבא לך להרים באותו רגע, אז במילא התוכנית לא שווה הרבה ככה שזה לא ממש חשוב

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח להרים את המשקל שתוכנן לך באימון לכמות חזרות וסטים המתכוננים אז אין בעיה.
אם אתה מגיע לאימון ומרים כמה שבא לך להרים באותו רגע, אז במילא התוכנית לא שווה הרבה ככה שזה לא ממש חשוב

האמת שאני מגיע לאימון ואני מרים כמה שאני רוצה כל פעם .. לא חשבתי על זה אפילו , למרות שאני אף פעם לא מוריד מהמשקל שאני מציב לעצמי בתור מינימום .. פשוט להחליט על כמות חזרות למשקל מסוים בכל תרגיל שאני יכול ולהתמיד בזה? או שיש חישוב לפי מקסימום יכולת ...

סליחה שאני כזה צעיר עם שאלות מפגרות פשוט אני מתאמן המון זמן אבל אף פעם לא התאמנתי מסודר והחלטתי שאני אוהב את זה יותר מידי מסתם להתאמן בלי הכרה אני רוצה שהכל יהיה מחושב ומסודר ..

האמת שאני מגיע לאימון ואני מרים כמה שאני רוצה כל פעם .. לא חשבתי על זה אפילו , למרות שאני אף פעם לא מוריד מהמשקל שאני מציב לעצמי בתור מינימום .. פשוט להחליט על כמות חזרות למשקל מסוים בכל תרגיל שאני יכול ולהתמיד בזה? או שיש חישוב לפי מקסימום יכולת ...

סליחה שאני כזה צעיר עם שאלות מפגרות פשוט אני מתאמן המון זמן אבל אף פעם לא התאמנתי מסודר והחלטתי שאני אוהב את זה יותר מידי מסתם להתאמן בלי הכרה אני רוצה שהכל יהיה מחושב ומסודר ..
לא סתם מחליטים לפני האימון כמה משקל אתה אמור להרים. בשביל זה יש תוכניות אימונים. מציע לך להיכנס לאתר ולקרוא קצת מאמרים על תוכניות אימונים www.kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית