עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש תוכנית אימונים ועובדים ע"פי הימים שנקבעו בה.
יש תוכניות אימונים שלעיתים יש 2 אימונים שהם יום אחרי יום ולאחר מכן יומיים מנוחה.
נראה שאתה לא מתאמן באף תוכנית, לפי ההתנסחות..
עשיתי ניתוח בברך צד אחד כריתה של מיניסקוס וצד שני תפירה ..נוראי. איזה ניתוח? ומה אתה עושה על מנת להשתקם?
A:
Chest,shoulders,triceps
B:
Back and biceps
AXBAXBX
או
ABXABXX
אם אתה מצליח להרים את המשקל שתוכנן לך באימון לכמות חזרות וסטים המתכוננים אז אין בעיה.אני לפעמים לא מצליח להיתפק ואני חושב על זה זה גרוע אם אני עושה פעם בשלושה שבועות אימון אחרי אימון הבפרש של 24 שעות בדיוק?
אם אתה מצליח להרים את המשקל שתוכנן לך באימון לכמות חזרות וסטים המתכוננים אז אין בעיה.
אם אתה מגיע לאימון ומרים כמה שבא לך להרים באותו רגע, אז במילא התוכנית לא שווה הרבה ככה שזה לא ממש חשוב
לא סתם מחליטים לפני האימון כמה משקל אתה אמור להרים. בשביל זה יש תוכניות אימונים. מציע לך להיכנס לאתר ולקרוא קצת מאמרים על תוכניות אימונים www.kilogram.co.ilהאמת שאני מגיע לאימון ואני מרים כמה שאני רוצה כל פעם .. לא חשבתי על זה אפילו , למרות שאני אף פעם לא מוריד מהמשקל שאני מציב לעצמי בתור מינימום .. פשוט להחליט על כמות חזרות למשקל מסוים בכל תרגיל שאני יכול ולהתמיד בזה? או שיש חישוב לפי מקסימום יכולת ...
סליחה שאני כזה צעיר עם שאלות מפגרות פשוט אני מתאמן המון זמן אבל אף פעם לא התאמנתי מסודר והחלטתי שאני אוהב את זה יותר מידי מסתם להתאמן בלי הכרה אני רוצה שהכל יהיה מחושב ומסודר ..
תודה רבה!לא סתם מחליטים לפני האימון כמה משקל אתה אמור להרים. בשביל זה יש תוכניות אימונים. מציע לך להיכנס לאתר ולקרוא קצת מאמרים על תוכניות אימונים www.kilogram.co.il