אז מגינים על הרכוש שלי על ידי גניבה ממוסדת של חלק ממנו? תודה באמת..אתה רציני? 😲
מעבר להשלכות על הכלכלה הישראלית, ירדנו כבר מהקטע של הגנה על חיי ורכוש ישראלים?
תיכף גם תגיד לי שמכניסים סטלנים לכלא כדי להגן על החיים שלהם..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מגינים על הרכוש שלי על ידי גניבה ממוסדת של חלק ממנו? תודה באמת..אתה רציני? 😲
אה? על מה את מדברת עכשיו? איזו גניבה?אז מגינים על הרכוש שלי על ידי גניבה ממוסדת של חלק ממנו? תודה באמת..
תיכף גם תגיד לי שמכניסים סטלנים לכלא כדי להגן על החיים שלהם..
מיסיםאה? על מה את מדברת עכשיו? איזו גניבה?
מיסים זה גניבה בשבילך? גיברת אלכס? נראה לי אחייך הליברטריאנים חירפנו אותך יותר מדי.מיסים
🤣מיסים זה גניבה בשבילך? גיברת אלכס? נראה לי אחייך הליברטריאנים חירפנו אותך יותר מדי.
ותנסי להבין איזה עמדה ייצגתי לפני שאת תוקפת אותה.
לא זכור לי שבכלל דיברתי על איזשהוא רעיון שתמכת בו, ייצגת אותו, דיברת עליו או אכלת אותו לארוחת בוקר.🤣
לא נראה לי שהבנת בכלל באיזה רעיון אני תומכת.. אבל שיהיה..
אני לא מבין.אתה רציני? 😲
@אבי כהן הקדים אותי. מה דעתך בריח, פגזים שנופלים בעוטף עזה על בתים פרטיים לא צריכים לעניין את צה"ל? נדרוש מהם להקים חברות אבטחה פרטיות או לממן את הטנקים שצה"ל מציב בישובים שלהם?אני לא מבין.
חפרתם שמגיע לטייקונים לעשות בוחטות על הגז כי הם מצאו אותו וזה שלהם ולא הסכמת שרוב הרווח צריך להיות של אזרחי מדינת ישראל.
לעומת זאת, אתה טוען שאזרחי מדינת ישראל צריכים לממן 100% מהוצאות האבטחה של האסדות.
מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.נראה לי שמסים זה כשלוקחים באלימות חלק מהרכוש שלי. בדיוק ההגדרה של גנבה.
החברה משלמת קרוב ל70 אחוז מס, 10 אחוז מהתשואה על הגז הולכת לקרנות פנסיה.שישכרו חברת אבטחה.
למה זה אינטרס ישראלי אם זה לא משאב ישראלי, אלא משאב של חברה פרטית?
@אבי כהן הקדים אותי. מה דעתך בריח, פגזים שנופלים בעוטף עזה על בתים פרטיים לא צריכים לעניין את צה"ל? נדרוש מהם להקים חברות אבטחה פרטיות או לממן את הטנקים שצה"ל מציב בישובים שלהם?
מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.
זה לא מה ששתיתי, זה מה שלא שתיתי.@Vosegus מה שתית על הבוקר?
מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.
ואתה חושב שאם אתה לא רגיש לנקודה כלשהיא זה הופך אותה לפחות נכונה? נסה אתה שוב.ואתה חושב שאני רגיש לנקודה הזו כי אני נהנה מהכסף הזה? נסה שוב.
ואתה חושב שאם אתה לא רגיש לנקודה כלשהיא זה הופך אותה לפחות נכונה? נסה אתה שוב.
גם אני תומך בזה. ורק לאחד מאיתנו זה יהפוך את המיסים לאחוז מתוך אפס. נחש למי?נכונה? אני תומך בזה שיפסיקו לקחת לי מסים ולהעביר אותם לאקדמיה.
😳 אתה לא במיטבך. תקרא שוב.כן אחי, בחיים לא שילמתי מסים.