הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתווה הגז נחשף

אתה רציני? 😲
מעבר להשלכות על הכלכלה הישראלית, ירדנו כבר מהקטע של הגנה על חיי ורכוש ישראלים?
אז מגינים על הרכוש שלי על ידי גניבה ממוסדת של חלק ממנו? תודה באמת..
תיכף גם תגיד לי שמכניסים סטלנים לכלא כדי להגן על החיים שלהם..

אז מגינים על הרכוש שלי על ידי גניבה ממוסדת של חלק ממנו? תודה באמת..
תיכף גם תגיד לי שמכניסים סטלנים לכלא כדי להגן על החיים שלהם..
אה? על מה את מדברת עכשיו? איזו גניבה?

אם הגז שייך לכולנו,גם המים שייכים לכולנו,ואפילו אנחנו קונים אותם בבקבוקים.

מיסים זה גניבה בשבילך? גיברת אלכס? נראה לי אחייך הליברטריאנים חירפנו אותך יותר מדי.
ותנסי להבין איזה עמדה ייצגתי לפני שאת תוקפת אותה.
🤣

לא נראה לי שהבנת בכלל באיזה רעיון אני תומכת.. אבל שיהיה..

🤣

לא נראה לי שהבנת בכלל באיזה רעיון אני תומכת.. אבל שיהיה..
לא זכור לי שבכלל דיברתי על איזשהוא רעיון שתמכת בו, ייצגת אותו, דיברת עליו או אכלת אותו לארוחת בוקר.
אבל שיהיה זה הציטוט הכי טוב. עכשיו תני את המילה האחרונה ונעזוב את זה.

נראה לי שמסים זה כשלוקחים באלימות חלק מהרכוש שלי. בדיוק ההגדרה של גנבה.

אתה רציני? 😲
מעבר להשלכות על הכלכלה הישראלית, ירדנו כבר מהקטע של הגנה על חיי ורכוש ישראלים?
אני לא מבין.
חפרתם שמגיע לטייקונים לעשות בוחטות על הגז כי הם מצאו אותו וזה שלהם ולא הסכמת שרוב הרווח צריך להיות של אזרחי מדינת ישראל.
לעומת זאת, אתה טוען שאזרחי מדינת ישראל צריכים לממן 100% מהוצאות האבטחה של האסדות.

ואם אתה גר על אחד מגבולות המדינה ומנהל שם עסק שמרוויח עבורך מליארד דולר בשנה, צבא הגנה לישראל לא צריך לשמור עליך?

אני לא מבין.
חפרתם שמגיע לטייקונים לעשות בוחטות על הגז כי הם מצאו אותו וזה שלהם ולא הסכמת שרוב הרווח צריך להיות של אזרחי מדינת ישראל.
לעומת זאת, אתה טוען שאזרחי מדינת ישראל צריכים לממן 100% מהוצאות האבטחה של האסדות.
@אבי כהן הקדים אותי. מה דעתך בריח, פגזים שנופלים בעוטף עזה על בתים פרטיים לא צריכים לעניין את צה"ל? נדרוש מהם להקים חברות אבטחה פרטיות או לממן את הטנקים שצה"ל מציב בישובים שלהם?
נראה לי שמסים זה כשלוקחים באלימות חלק מהרכוש שלי. בדיוק ההגדרה של גנבה.
מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.

שישכרו חברת אבטחה.
למה זה אינטרס ישראלי אם זה לא משאב ישראלי, אלא משאב של חברה פרטית?
החברה משלמת קרוב ל70 אחוז מס, 10 אחוז מהתשואה על הגז הולכת לקרנות פנסיה.
@אבי כהן הקדים אותי. מה דעתך בריח, פגזים שנופלים בעוטף עזה על בתים פרטיים לא צריכים לעניין את צה"ל? נדרוש מהם להקים חברות אבטחה פרטיות או לממן את הטנקים שצה"ל מציב בישובים שלהם?

מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.
pgIuirJ.jpg

ואתה חושב שאני רגיש לנקודה הזו כי אני נהנה מהכסף הזה? נסה שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית