😳 אתה לא במיטבך. תקרא שוב.
או שתתנסח יותר טוב? ואתה עדיין טועה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😳 אתה לא במיטבך. תקרא שוב.
בחיים שלי לא טעיתי, אז איך עדיין, איך?! :(או שתתנסח יותר טוב? ואתה עדיין טועה.
או שתתנסח יותר טוב? ואתה עדיין טועה.
בחיים שלי לא טעיתי, אז איך עדיין, איך?! 😭
עשרות? לא זכור לי שהחמאתי לך כל כך הרבה פעמים? 😲כי הכסף שלי לא מגיע מהמסים שלך? וטעית בפורום עשרות פעמים!
מצד אחד מדובר במשאב טבע ששייך לכולנו, מצד שני הוא השקיע את הונו האישי ולקח סיכון גדול, ואם הוא לא היה עושה זאת, כלל לא בטוח מתי אם בכלל היה הגז מתגלה.
בזכותו ישראל זכתה בביטחון אנרגטי, השאלה אם ראוי למכור יחידת גז (לא זוכר את הכמות) בחמישה דולר, כאשר העלות עבור תשובה היא דולר אחד בלבד?
הוא לא שומר לך על העסק באופן פרטני, הוא עושה בט"ש שמתבטא בשמירה על הגבול, איפה שהעסק שלך נמצא.ואם אתה גר על אחד מגבולות המדינה ומנהל שם עסק שמרוויח עבורך מליארד דולר בשנה, צבא הגנה לישראל לא צריך לשמור עליך?
אם מישהו מחליט שהוא פותח עסק מחוץ לגבולות האבטחה הרגילים של מדינת ישראל אז כן.@אבי כהן
מילא שלוקחים באלימות, אבל שמממנים בחלק מהרכוש שלי מוסדות אקדמיים וחוגים למתמטיקה!? זה הביזיון האמיתי.
הקדים אותי. מה דעתך בריח, פגזים שנופלים בעוטף עזה על בתים פרטיים לא צריכים לעניין את צה"ל? נדרוש מהם להקים חברות אבטחה פרטיות או לממן את הטנקים שצה"ל מציב בישובים שלהם?
גם הבעלים של רשת שופרסל משלם הרבה מס, אולי ניתן לג'ובניקים לעשות שמירות בש"ג של הסופר במקום הקרייה?החברה משלמת קרוב ל70 אחוז מס, 10 אחוז מהתשואה על הגז הולכת לקרנות פנסיה.
המשאב שייך למדינה, וכולנו זה המדינה.איך משאב טבע שייך לכולנו? איך בכלל יכול להיות משאב ששיך "לכולנו"? מה בדיוק הופך אותו לרכוש שלך?
המשאב שייך למדינה, וכולנו זה המדינה.
לולאני עדיין מרגיש שמזינים אותנו האינפורמציה חלקית בלבד מתוך מטרה לגרום לנו להיות בעד\ נגד.
עדיין מרגיש שאנחנו לא באמת יודעים הכל על הנושא.
יש הרבה כסף והרבה בעלי אינטרסים בהקשר של הגז.
זה לא רכוש.לא כתבת פה שום דבר חדש. זה לא עונה לשאלה איך רכוש יכול להיות שייך לכל האנשים שחיים באזור מסוים? ואפילו לכל האנשים שיחיו בו בעתיד? הם כולם הסכימו על זה? בין היתר, כל מי שזה שייך לו יכול לעשות עם זה מה שבא לו, כולל תשובה, לא?
זה לא רכוש.
זה משאב. הקרקע שייכת למדינה ואנשים רק שוכרים אותה. גז שייתגלה בקיסריה יהיה שייך למשפחת רוטשילד וגז שייתגלה בשאר ישראל שייך לבעלים החוקיים של הקרקע, מדינת ישראל.
לא צריך, המדינה לא נותנת להם להקים מערך אבטחה משלהם.עדיין אף אחד לא הסביר לי למה אני צריך לממן 100% מהאבטחה על המתקנים האלה כשאני לא מקבל 100% מהרווח, אבל בסדר.