הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחקן כדורגל

Verratti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שחקן כדורגל שמתאמן לדוגמא 5 פעמים בשבוע:
ראשון, שני , רביעי ,חמישי , שבת (משחק)

ומתאמן במהלך השנה גם בחדר כושר כ3 פעמים בשבוע:
ראשון, שלישי, חמישי

ובראשון שלישי חמישי האימונים של החדר כושר הם בבוקר 6-7
ואימוני כדורגל הם ב5-6 בערב
שכך נוצר שיש שני אימונים ביום בהפרש של 12 שעות,

במצב כזה באיזה תוסף תזונה מומלץ להשתמש להתאוששות מהירה, והפקת המקסימום מהאימונים במהלך השבוע?

• פותח/ת השרשור
במקרה הספציפי שלך, עם שני אימונים ביום, אני חושב ש BCAA עדיף.
תוכל להסביר לי מה ההבדל בין BCAA לאבקת חלבון?
ולמה עדיף לצרוך BCAA מאשר אבקת חלבון?

תודה, וסליחה על החפירה פשוט זה ממש חשוב

תוכל להסביר לי מה ההבדל בין BCAA לאבקת חלבון?
כאן תוכל למצוא (אם כי המסקנה לא תואמת את ההמלצה שלי, שמבוססת על משהו שקראתי אל אין לי קישור אליו. אתה יכול לחפש בפורום).

• פותח/ת השרשור
כאן תוכל למצוא (אם כי המסקנה לא תואמת את ההמלצה שלי, שמבוססת על משהו שקראתי אל אין לי קישור אליו. אתה יכול לחפש בפורום).
אוקי אני אקרא את זה במקרה שאני אקח רק קריאטין זה גם יעזור?
ושמעתי שקריאטין כשלוקחים אותו הוא ממש טוב ומועיל וכשאת מפסיק את השימוש אז מסת השריר יורדת זה נכון?

כשאתה מפסיק את השימוש אז מסת השריר יורדת זה נכון?
מה שיורד מהר הוא הנוזלים שנספחים לשריר יחד עם הקריאטין, כך שמבחינת נפח השריר אכן צפויה ירידה. במחינת הסיבולת אתה תחזור למצב שלפני הצריכה, ומבחינת הכוח או ההספק לא אמור להיות שינוי רציני.
במקרה שאני אקח רק קריאטין זה גם יעזור?
כן.

• פותח/ת השרשור
מה שיורד מהר הוא הנוזלים שנספחים לשריר יחד עם הקריאטין, כך שמבחינת נפח השריר אכן צפויה ירידה. במחינת הסיבולת אתה תחזור למצב שלפני הצריכה, ומבחינת הכוח או ההספק לא אמור להיות שינוי רציני.

מה זאת אומרת אז למה כדי להשתמש בזה עם כשאתה מפסיק הכל נעלם, ואתה חוזר להתחלה...
לא הבנתי את הקטע של הסיבולת תוכל להסביר לי את זה?

תודה

"למה כדי להשתמש בזה עם כשאתה מפסיק הכל נעלם" - לא הכל נעלם. מסת השריר (לא כולל נוזלים) שצברת בזכות האימונים העצימים יותר לא נעלמת, לפחות לא במהירות. חוץ מזה, למה להפסיק בכלל? גם לגבי צריכת חלבון אפשר לשאול את השאלה הזאת.
"לא הבנתי את הקטע של הסיבולת" אחד האלמנטים שקריאטין משפר הוא את הסיבולת (היכולת להתמיד בפעילות למשך יותר זמן) כי בשריר הוא מתפקד בתור מחסן נוסף ל ATP (בערך, אני מקווה שאי הדיוק הקל ייסלח לי) שהוא החומר שהשריר צורך להפקת אנרגיה. כשרמת הקריאטין חוזרת לנורמה אתה מאבד את התועלת הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית