הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי מזרונים(בולמים) למשקולות

• פותח/ת השרשור dor1987
  • פורסם בתאריך

dor1987

משתמש מתחיל
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
שלום חברים,
מקווה שזה המקום הנכון כי פשוט לא ראיתי פה אזור פורום שמוקדש לציוד (אולי פספסתי?)
בכל מקרה המצב הוא כזה
חבר קנה ציוד בסיסי להתחיל להתאמן בבית, אתם יודעים הדברים הרגילים... מוט אולימפי, מיטה לבנצ' פרס 2 מוטת קטנים ליידים ,מוט W וכמה פלטות שיהיה עם מה להתאמן..
בכל אופן הבעיה היא שכל הבית שלו קרמיקה...גם במרפסת.. והוא שאל אותי שאלה פשוטה..
איזה בידוד צריך לשים כדי שלא ישבר לו כל הריצוף?
כמובן שאני לא מאלו שחושבים שצריך לזרוק משקולת על הרצפה בסוף תרגיל(קרוספיט סטייל) אבל קורה לכולנו שלפעמים עפה פלטה או משהו בסגנון..

השאלה שלי היא כזאת..מה הבידוד שהייתם ממליצים? סוג מזרון? כמה ס"מ? אשמח גם לדעת עלויות ואיפה אפשר לקנות.

תודה מראש לעוזרים

אני גם מתאמן בבית גם אני רוצה את הכבוד שיתייגו אותי בשאלות כאלה ואם צריך אני אעלה סרטונים כבדים גם (לא כמו אלאל אבל עדיין). סתם חח

תחפש משטחי גומי יד שניה ובלי קשר שלא יזרוק את המשקולות ועדיף שימקם את הציוד במרפסת, הוא קומת קרקע או בניין?

היי , אני גם מתאמן בבית אני יכול להמליץ לך על מיזרוני פאזל שקניתי , כל אחד הוא מטר על מטר במחיר של 80 שקל לריבוע , המזרונים מתחברים אחד לשני ממש כמו פאזל .. קניתי מבחיר שבעל חנות קטנה במערב בראשון לציון .. זרקתי משקולות עד 50 קילו מגובה של מותניים וזה בולם מדהים .. אם מעניין אותך תייג אותי אני אשלח לך פרטים

• פותח/ת השרשור
אני גם מתאמן בבית גם אני רוצה את הכבוד שיתייגו אותי בשאלות כאלה ואם צריך אני אעלה סרטונים כבדים גם (לא כמו אלאל אבל עדיין). סתם חח

תחפש משטחי גומי יד שניה ובלי קשר שלא יזרוק את המשקולות ועדיף שימקם את הציוד במרפסת, הוא קומת קרקע או בניין?
המממ משטחי גומי, יש סוג מסויים?
הוא קומת קרקע אבל הבעיה שגם המרפסת שלו קרמיקה...
אין בעיה שלא יזרוק אבל לכולנו יש פדיחות..
היי , אני גם מתאמן בבית אני יכול להמליץ לך על מיזרוני פאזל שקניתי , כל אחד הוא מטר על מטר במחיר של 80 שקל לריבוע , המזרונים מתחברים אחד לשני ממש כמו פאזל .. קניתי מבחיר שבעל חנות קטנה במערב בראשון לציון .. זרקתי משקולות עד 50 קילו מגובה של מותניים וזה בולם מדהים .. אם מעניין אותך תייג אותי אני אשלח לך פרטים
גם לי יש את המזרוני פאזל האלו אבל אני בספק שהם יבלמו את זה ברמה שלא ישבר הריצוף...יש מצב שאתה מצלם את שלך? נראה אם יש לנו אותו סוג

קניתי שני משטחי גומי, כל אחד 120*120 כמדומני.
הם מאוד איכותיים מאמין שזה לא יפגע בקרמיקה.
אם תרצה טלפון של הבן אדם, תגיד לי.

המממ משטחי גומי, יש סוג מסויים?
הוא קומת קרקע אבל הבעיה שגם המרפסת שלו קרמיקה...
אין בעיה שלא יזרוק אבל לכולנו יש פדיחות..

גם לי יש את המזרוני פאזל האלו אבל אני בספק שהם יבלמו את זה ברמה שלא ישבר הריצוף...יש מצב שאתה מצלם את שלך? נראה אם יש לנו אותו סוג

אל תתייחס למכשיר , זו התמונה הכי טובה שיש לי אני לא בבית , המזרונים הם מטר על מטר מד אחד כחול צד שני אדום, בעובי של איזה 6-7 סנטימטר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 83.9 · צפיות: 144
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית