הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרדיו

• פותח/ת השרשור rtyu8
  • פורסם בתאריך

rtyu8

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הולמס פלייס
היי
אני מתקשה לבצע אימוני קרדיו מכל סוג שהוא- ההליכון מכאיב לי ברגל למטה (shins) והאליפטי מכאיב לי בברכיים..

יש המלצות?

שמעי,פתחת 4 אשכולות שונים בעשר דקות.
פשוט לכי או על פורום נשים או על פורום אימונים ותרשמי את כל מה שיש לך באשכול אחד.

היי
אני מתקשה לבצע אימוני קרדיו מכל סוג שהוא- ההליכון מכאיב לי ברגל למטה (shins) והאליפטי מכאיב לי בברכיים..

יש המלצות?

תנסי להוריד מהירות עד שהכאב יפסיק ואז להתקדם בהדרגה. (מאימון לאימון)

היי

יש המלצות?

אם עדיין לא ניסית, תנסי להעלות לשיפוע גבוה אם מדובר בהליכון , או באליפטי לבחור את האופציה להרחבת הדריכה (לא זוכרת איך היא נקראת על המכשיר) ותראי אם חל שיפור

נערך לאחרונה:
ממה נובעים הכאבים יש לך מושג? (בדקת את העניין בעבר?) יכול להיות שאת סובלת משבר מאמץ בדרגה נמוכה? הכאבים מורגשים רק באירובי או גם במהלך פעילות אנאירובית (סקוואטים וכו') ?

בכל מקרה תמיד יש את החתירה כפעילות אירובית ואפשר גם לשחות ורכיבה על אופניים (למרות שגם כנראה אופניים יפעילו לך לחץ על הברך)

היי

יש המלצות?
אופניים ניסית?
את עושה משהו בשביל לטפל בשין ספליט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית