הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת על תכנית אימונים FBW

• פותח/ת השרשור Destiny
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Destiny

מושעה
77
1
נק' מוניטין:
-22
77
1
עברתי על חוקי הפורום, דיברתי בצורה מתנשאת ומזלזלת ולכן הושעיתי מהאתר.

יש להישמע לחוקי הפורום בכל עת.

אני מספיק מקצועי בשבילך?
לא רואה את המטרה בלחלק fbw לa1 a2 כשאתה עושה 4 תרגילי בסיס בשניהם בכל מקרה... אם כבר אתה עושה פיצול תעשה שני תרגילי בסיס באימון

• פותח/ת השרשור
חחח אתם מסתלבטים עליי אבל בA1 אין דדליפט ובשני יש
והסיבה לפיצול בשביל לעשות בנץ עצימות פרס נפח ולהפך ... והדדליפט כנל

זאת כבר הפעם החמישית או השישית שאתה מתייעץ על תוכניות AB \ FBW, ואני מתייחס גם לכינויים האחרים שלך.

מה יהיה?

לא מצא מישהו מקצועי מספיק
🤣
תענוג להכנס לשרשורים שבכותרת שלהם רשום "למבינים בלבד! שאלה למומחים! רק מי שיודע על מה הוא מדבר!" רק כדי לראות מי מרשה לעצמו לענות.

🤣
תענוג להכנס לשרשורים שבכותרת שלהם רשום "למבינים בלבד! שאלה למומחים! רק מי שיודע על מה הוא מדבר!" רק כדי לראות מי מרשה לעצמו לענות.
טוב שלא עשה סינון בכניסה עם שאלות על פיזיולוגיה או משהו

🤣
וואלה.. לא שמתי לב אפילו לכותרת.

חחח אתם מסתלבטים עליי אבל בA1 אין דדליפט ובשני יש
והסיבה לפיצול בשביל לעשות בנץ עצימות פרס נפח ולהפך ... והדדליפט כנל
אתה מנסה לשלב בין תוכנית פיצולים ללא פיצולים למתכונת כוח וכתוצאה מזה לקחת את הרע משני העולמות ושילבת ביניהם. אם אתה רוצה לעשות אימוני כוח ואימוני נפח אז תעשה טקסס. מה שאתה עושה פה זה מנסה לבנות את הגלגל מחדש ועושה אותו מרובע.

לפותח האשכול-

הימנע בבקשה מכותרות מתנשאות. אם היית מבין בעצמך, לא היית מבקש עזרה בנושא, נכון?

• פותח/ת השרשור
כותרות מתנשאות ?? מה מתנשא פה ו WHITE WALKER אני לא רואה אותך כמקצועי אז התשובה שלך לא נחוצה לי אתה יכול לטוס לי מהאשכול

תענוג להכנס לשרשורים שבכותרת שלהם רשום "למבינים בלבד! שאלה למומחים! רק מי שיודע על מה הוא מדבר!"
גם אני מוצא בזה הרבה חן, ביחוד בגלל שברור לי שזה פוסט שעליו לא אענה...

• פותח/ת השרשור
שאלתי פה שאלה הייתי רציני לגמרי רציתי שמישהו שמבין יותר ממני יענה לי ולא כאלה שהם לא כל כך מבינים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית