הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אסור דדליפט במכון

• פותח/ת השרשור NotBob
  • פורסם בתאריך

NotBob

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
14
148
17
היי,
המדריך במכון די העיף אותי היום כי הרמתי כבד מדי (100 קילו, לא ממש כבד).
הוא לא מסכים לי לעבוד עם יותר מ50 קילו, בחמש שבועות הקרובים אני יכול להתאמן רק שם.
רעיונות לגבי מה לעשות?
אגב, יש שם כמה מדריכים שהם עושים דדליפט(ונראים כמו שרק, אז אני מנחש שעם יותר מ100 קילו), אז אני חושב שהבעיה שלו זה רק כי אני עדיין גדל.

הפתרונות שלך הם:
1) לעבור מכון
2) לדבר עם ההנהלה, לדאוג שיאשרו לך לבצע דד ליפט או שתדרוש מהם לבטל מנוי. אם הם לא יסכימו לבטל מנוי תאיים עליהם בתביעה משפטית כי כשנרשמת לא נאמר לך שבמכון יאסר עליך לבצע דד ליפט.
אם תעשה מספיק בלאגנים או שהם יתנו לך לעשות דד ליפט או שהם לא ירצו להתעסק איתך ויבטלו לך את המנוי ותוכל לעבור למקום אחר שבו לא יעשו לך את הבעיות. אל תתן למאמנים טיפשים לשלוט בך במיוחד כשהם חושבים ש100 קילו זה כבד...

הפתרונות שלך הם:
1) לעבור מכון
2) לדבר עם ההנהלה, לדאוג שיאשרו לך לבצע דד ליפט או שתדרוש מהם לבטל מנוי. אם הם לא יסכימו לבטל מנוי תאיים עליהם בתביעה משפטית כי כשנרשמת לא נאמר לך שבמכון יאסר עליך לבצע דד ליפט.
אם תעשה מספיק בלאגנים או שהם יתנו לך לעשות דד ליפט או שהם לא ירצו להתעסק איתך ויבטלו לך את המנוי ותוכל לעבור למקום אחר שבו לא יעשו לך את הבעיות. אל תתן למאמנים טיפשים לשלוט בך במיוחד כשהם חושבים ש100 קילו זה כבד...
חריף! מוניטין

• פותח/ת השרשור
הפתרונות שלך הם:
1) לעבור מכון
זה מכון של הבניין, ואני לא יכול לעשות כי יש כמה מבוגרים שמתלוננים למדריך שזה דופק לי את הגב

אני חמש שבועות בבניין הזה ואז עובר עיר.
יש לכם רעיון איך להסביר שזה לא דופק את הגב
אני יכול להביא לך נימוקים ללמה זה לא דופק את הגב ואני יכול להסביר את זה בצורה טובה ומכנית השאלה היא האם אתה חושב שאחרי שאתה תקריא לו את מה שאני אכתוב הוא יגיד "וואלה נשמע משכנע אתה צודק תעשה דד ליפט" או שהוא יגיד "לא מעניין אותי, דד ליפט פוגע בגביהה ואתה לא תעשה אותו". כי אם האופציה השניה כנראה תקרה אז אני מעדיף לא להשקיע את הזמן שלי בלכתוב הסבר לזה...

מדהים כמה מאמנים סתומים יש!!

תמשיך לדדלפט!! לא טוב לו? שיבטלו לך תמנוי. הוא מזיין לך בשכל בזמן הדדליפט? תבוא עם אוזניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית