חמישי בא ב4 בצהורייםבוא בערב 🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חמישי בא ב4 בצהורייםבוא בערב 🤬
אני לא מתאמן בחמישי. 😡חמישי בא ב4 בצהוריים
בקיצור יום אחד תראה אותיאני לא מתאמן בחמישי. 😡
תודה 🤭בקיצור יום אחד תראה אותי
חייב לציין שנשבר פה כנראה שיא חדש בהגעה מ0 לכוכב זהב.
מזל טוב!!
לול.. אני כזה מטומטם נראלי עשיתי תמסה הכי כושלת בעולם..
סירסלי עליתי איזה 9 קילו שומן ואולי בלחץ קילו שריר 😆
זה בסדר עחי. הכל הולך לשריר
😱התאמנתי היום ב9 בבוקר
לפי מה שאתה אומר פה תוריד לול תשחק איתי ואני יוריד דוטא ישחק איתךדוטא משחק הרבה יותר מורכב ויותר חכם.
כמו שאמרתי פעם. כל שחקן דוטא יכול לשחק בלול.שחקן לול לא יכול לשחק בדוטא כמעט.
יש לי חבר שמשחק דוטא שעבר ללול לאיזה שבוע. אמר אחד המשחקים הפשוטים יותר קל אפילו מHoTS.לפי מה שאתה אומר פה תוריד לול תשחק איתי ואני יוריד דוטא ישחק איתך
החמוד בוכה על העבודה. משמח לשמוע אותי. 😃לכו. לעבוד.
כי הוא שיחק נגד רמות 1 כנראהיש לי חבר שמשחק דוטא שעבר ללול לאיזה שבוע. אמר אחד המשחקים הפשוטים יותר קל אפילו מHoTS.
החמוד בוכה על העבודה. משמח לשמוע אותי. 😃
מה זה קשור?כי הוא שיחק נגד רמות 1 כנראה
אתה לא עובד נכון? אז אני עובד כל יום, כולל שישי-שבת, כולל כאב ראש, כולל עייפות, כולל רצון למות.החמוד בוכה על העבודה. משמח לשמוע אותי. 😃
סתם באמת אני בטטה אבל אני באמצע קורס פסיכומטרי לא יכול לעבוד.אתה לא עובד נכון? אז אני עובד כל יום, כולל שישי-שבת, כולל כאב ראש, כולל עייפות, כולל רצון למות.
דוטא זה מוד של WoW שדיאבלו זה חלק מWoW לא?נ.ב. שלא קשור לכלום, כל הדוטא שמוטא והלול שלכם זה משחקים כמו דיאבלו? כי אין על דיאבלו.
מה יש לך לעשות פסיכומטרי עכשיו? די לכל האידיוטים שמבזבזים כסף על הקורס בשביל להוציא 500 בפסיכומטרי.סתם באמת אני בטטה אבל אני באמצע קורס פסיכומטרי לא יכול לעבוד.
דוטא זה מוד של WoW שדיאבלו זה חלק מWoW לא?
ולול זה לא קשור לכלום.
אני אומר.אתה שואל או עונה?
מה זה דיאבלו/דוטא ומה הקשר לוורלד אוב וורקראפט?
Diablo is from Blizzard just like WoW, but they r not part of eachother, but might very well be using the same engine, tho that would kinda make Diablo suck since WoW came out 11years ago while the newest Diablo came out like 3-4(?)..סתם באמת אני בטטה אבל אני באמצע קורס פסיכומטרי לא יכול לעבוד.
דוטא זה מוד של WoW שדיאבלו זה חלק מWoW לא?
ולול זה לא קשור לכלום.
א. נו באמת.א. יותר זול.
ב. לא כולם אדיוטים.
ג. חוסך כאב ראש וזמן אחריי צבא.
אני אומר.
ושואל אם דיאבלו זה קשור לWoW.
Ur argument is idiotic, while I agree there isn't too much of a point in doing psycho before the army, I have lots of friends who did and if u r smart enuff there isn't any point in doing it again after the army as ull get a good score and u won't have to think about it anymore.א. נו באמת.
ב. 99% כן, יש לי ילד בשכבה שניגש לפסיכומטרי גם בלי הקורס.
ג. אל תדאג, אתה בכל מקרה תרוץ לשפר אחרי הצבא.
לא יודע. דיאבלו זה קול, אתה לא.
אולי, אבל ברוב המקרים (לפחות ממה שאני רואה), כל מי שעושה פסיכומטרי לפני הצבא מחליט לשפר אחרי הצבא.Ur argument is idiotic, while I agree there isn't too much of a point in doing psycho before the army, I have lots of friends who did and if u r smart enuff there isn't any point in doing it again after the army as ull get a good score and u won't have to think about it anymore.