הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
דוטא משחק הרבה יותר מורכב ויותר חכם.
כמו שאמרתי פעם. כל שחקן דוטא יכול לשחק בלול.שחקן לול לא יכול לשחק בדוטא כמעט.

דוטא משחק הרבה יותר מורכב ויותר חכם.
כמו שאמרתי פעם. כל שחקן דוטא יכול לשחק בלול.שחקן לול לא יכול לשחק בדוטא כמעט.
לפי מה שאתה אומר פה תוריד לול תשחק איתי ואני יוריד דוטא ישחק איתך

יש לי חבר שמשחק דוטא שעבר ללול לאיזה שבוע. אמר אחד המשחקים הפשוטים יותר קל אפילו מHoTS.

החמוד בוכה על העבודה. משמח לשמוע אותי. 😃
כי הוא שיחק נגד רמות 1 כנראה

כי הוא שיחק נגד רמות 1 כנראה
מה זה קשור?
אני מדבר איתך מבחינת הבנה של המשחק של איך שהכל עובד מה הrole של כל גיבור ומה צריך לקנות היה הרבה פחות מורכב.

החמוד בוכה על העבודה. משמח לשמוע אותי. 😃
אתה לא עובד נכון? אז אני עובד כל יום, כולל שישי-שבת, כולל כאב ראש, כולל עייפות, כולל רצון למות.

נ.ב. שלא קשור לכלום, כל הדוטא שמוטא והלול שלכם זה משחקים כמו דיאבלו? כי אין על דיאבלו.

אתה לא עובד נכון? אז אני עובד כל יום, כולל שישי-שבת, כולל כאב ראש, כולל עייפות, כולל רצון למות.
סתם באמת אני בטטה אבל אני באמצע קורס פסיכומטרי לא יכול לעבוד.
נ.ב. שלא קשור לכלום, כל הדוטא שמוטא והלול שלכם זה משחקים כמו דיאבלו? כי אין על דיאבלו.
דוטא זה מוד של WoW שדיאבלו זה חלק מWoW לא?
ולול זה לא קשור לכלום.

ולול זה לא קשור לכלום.
מה יש לך לעשות פסיכומטרי עכשיו? די לכל האידיוטים שמבזבזים כסף על הקורס בשביל להוציא 500 בפסיכומטרי.

אתה שואל או עונה?
מה זה דיאבלו/דוטא ומה הקשר לוורלד אוב וורקראפט?

QUOTE="Fatty, post: 963534, member: 18620"]מה יש לך לעשות פסיכומטרי עכשיו? די לכל האידיוטים שמבזבזים כסף על הקורס בשביל להוציא 500 בפסיכומטרי[/QUOTE]
א. יותר זול.
ב. לא כולם אדיוטים.
ג. חוסך כאב ראש וזמן אחריי צבא.
אתה שואל או עונה?
מה זה דיאבלו/דוטא ומה הקשר לוורלד אוב וורקראפט?
אני אומר.
ושואל אם דיאבלו זה קשור לWoW.

ולול זה לא קשור לכלום.
Diablo is from Blizzard just like WoW, but they r not part of eachother, but might very well be using the same engine, tho that would kinda make Diablo suck since WoW came out 11years ago while the newest Diablo came out like 3-4(?)..

א. יותר זול.
ב. לא כולם אדיוטים.
ג. חוסך כאב ראש וזמן אחריי צבא.
אני אומר.
ושואל אם דיאבלו זה קשור לWoW.
א. נו באמת.
ב. 99% כן, יש לי ילד בשכבה שניגש לפסיכומטרי גם בלי הקורס.
ג. אל תדאג, אתה בכל מקרה תרוץ לשפר אחרי הצבא.

לא יודע. דיאבלו זה קול, אתה לא.

א. נו באמת.
ב. 99% כן, יש לי ילד בשכבה שניגש לפסיכומטרי גם בלי הקורס.
ג. אל תדאג, אתה בכל מקרה תרוץ לשפר אחרי הצבא.

לא יודע. דיאבלו זה קול, אתה לא.
Ur argument is idiotic, while I agree there isn't too much of a point in doing psycho before the army, I have lots of friends who did and if u r smart enuff there isn't any point in doing it again after the army as ull get a good score and u won't have to think about it anymore.

EDIT: besides, u might get out of the army during janurary or something like that and then it's too late for u to apply for universities cuz by the time u get ur psycho done and get ur score back it's alrdy april and u'll have to postpone ur education by another 6months to a year. While I guess most ppl take some kind of break between army and university, never just assume u'll take a break, maybe 4years from now u'll realize u don't want to be 35 when u graduate from university...

Ur argument is idiotic, while I agree there isn't too much of a point in doing psycho before the army, I have lots of friends who did and if u r smart enuff there isn't any point in doing it again after the army as ull get a good score and u won't have to think about it anymore.
אולי, אבל ברוב המקרים (לפחות ממה שאני רואה), כל מי שעושה פסיכומטרי לפני הצבא מחליט לשפר אחרי הצבא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית