הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טוב קיצור אני אספר. אבל זה קצת ארוך. הייתי בטוח יקחו אותי למשטרה בסוף.

while u type out the story

bass required.
I'm hungry but I don't have milk :(((((
could u come and bring me some milk? @Matty

טוב אני רוצה ללכת לישון אבל אני לא יכול כי מעניין אותי הסיפור 🤤

btw how do the monitin work? is it like 1% of the user's monition points given?

lol, not sure if srs, lots of ppl have shitty headphones with no bass and without the bass u might as well listen to the original song.. not that the original is bad, just.. I sent a remix 🤬
Remix or not, it's lame, better listen to MTV Dance or some other shit:)

הבית ספר שלנו בנוי מ4 קומות. הכיתה שאנחנו לומדים היא בכיתה בקומה הכי עליונה.
קומה מתחתינו יש חדר מורים שכעיקרון אסור לנו להיכנס אליו אבל מי שם זין אין אף אחד בבית ספר.
אז אני וחברים שלי הלכנו לחדר מורים לעשות סיבוב בהפסקה. לקחתי איתי סנדוויץ עם גבנצ. עלה לדעתי למה לא להכין טוסט בטוסטר של החדר מורים מה כבר יכול לקרות?? הלכנו לחדר מורים אני ו2 חברים שלי ו2 שתי פושתקים. קצת בילינו שם עם טוסט וקולה זירו שמצאנו במקרר.
אחריי זה הלכתי לעשות סיבוב שירותים של המורות כי הוא fancy ברמות ויש בו הכל.(רייחנים קרם גוף מייבש ידים חשמלי הכל הכל כיף חיים לפשתן)
אחריי זה הגיע הזמן לעלות עוד פעם לקורס אז עלינו קומה אני ו2 החברים שלי. 5 דקות אחריי אנחנו שומעים אזעקה ממש חזקה על כל הבית ספר.
ממש חזקה.חשבתי בהתחלה זה מישהו צוחק אבל הסתבר שזה הגלאי עשן. באותו רגע אמרתי לי.טוב.זהו.אני.מת.השארתי את הטוסטר עובד ושרפתי את הבית ספר.תחנה הבאה היא הכלא.
ירדתי קומה למטה וכל הקומה הייתה מלא בעשן מלא עשןןןןןןןןןן עכשיו אני כזה. זה נראה ממש ממש ממש מוזר. אני רץ כולי בתוך העשן שהיה בצבע לבן שמנת ומסיבה מסויימת וכולי נחנקתי זה היה יותר גרוע מעשן של אוטו. נכנסתי לתוך החדר מורים ואז פוף.אין כלום.כל החדר מורים סבבה לגמריי ואין בו אפילו טיפת עשן.(הטוסטר היה מנותק)..thanks god and my lord mark rippetoe
עכשיו רצתי כמו משוגע משם החוצה לקומה למעלה.והתחלתי לחשוב לעצמי מה זה יכול להיות העשן הזה אם לא מהטוסטר. (שמתי לב שכשהלכתי בתוך הקומה היה טביעות רגלים שלי על הרצפה כאילו פיזרו אבקה על הרצפה)
אחד החברים שלי הוא במד"א אז הוא נשאר בזמן שכול שאר הקבוצה הלכה הביתה (זה מה שאמרו לנו) קיצור 2 דקות אחריי שעליתי הגיעו בערך איזה 2 כבאיות ו3 מכוניות ואחת של משטרה. פאקינג סרט אקשן. הלכתי הביתה כשאני עדיין מרגיש שאני קצת נחנק מהעשן שנשמתי וחושב לעצמי (הלוואי ואני לא מת כי לא היה לי מושג מה זה באותו רגע) אחרי רבע שעה בערך חבר שלי מממדא מתקשר אלי אומר לי זה מה?
הכי אירוני בעולם. מטף כיבוי؟ .
mind=blown
הסתבר שאחרי שאני הכנתי טוסט שני הילדים הפושתקים נשאר שם בקומה והתחילו לעשות שטויות. במקרה אחד פעם שיחק עם המטף ואיכשהוא פיצץ אותו וגרם לכול החומר להתפזר על הקומה.
long story short אני לא מת.

Remix or not, it's lame, better listen to MTV Dance or some other shit:)
what was lame about it? it's too "slow" or "silent" for u?
I seemed to get tired of all the "noisy" kind of music 2years ago or so..frankly I feel "noisy" shit is outdated in general.. but that's just me, taste can't rlly b put as right or wrong I suppose

טוב שלא הגזמת...
-"כמה שנים קיבלת?"
-"9"
-"אונס? הריגה? שוד מזויין?"
-"לא, הכנתי טוסט..."
טוב תכלס הבן היחידי שאני מרחם עליו בסיפור הזה היא המנקה שהולכת לנקות את כל האבקה מחצי קומה.
חצי קומה לבנה.

could u come and bring me some milk? @Matty
1421257703066.jpg

כבר דופק אצלך בדלת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית