הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
@White Walker שמת לב שאין שום תועלת בהגבלה של המוניטין (מותר להביא מוניטין רק אחרי שהבאתי מוניטין ל3 אנשים אחרים) כשלייקים מביאים מוניטין גם כן ואפשר לחלק אותם ללא הגבלה? לא מבין את ההגיון בפורום הזה של להגביל מוניטין כשיש אפשרות לחלק לייקים ככל יכולתך בלי לעשות חשבון בזמן שהם מביאים הרבה מוניטין גם כן.
אם כבר בא לכם לעשות שינוי תגרמו לכך שלייקים לא יביאו נקודות מוניטין, או שתבטלו אותם לגמרי, או שתתנו הגבלה ל3 לייקים ביום או משהו. אחרת כל ההגבלות על המוניטין לא שוות כלום.
כמה נקודות אתה כבר מקבל על לייק? 4 ?
אני לא חושב שזה כל כך משמעותי

@White Walker שמת לב שאין שום תועלת בהגבלה של המוניטין (מותר להביא מוניטין רק אחרי שהבאתי מוניטין ל3 אנשים אחרים) כשלייקים מביאים מוניטין גם כן ואפשר לחלק אותם ללא הגבלה? לא מבין את ההגיון בפורום הזה של להגביל מוניטין כשיש אפשרות לחלק לייקים ככל יכולתך בלי לעשות חשבון בזמן שהם מביאים הרבה מוניטין גם כן.
אם כבר בא לכם לעשות שינוי תגרמו לכך שלייקים לא יביאו נקודות מוניטין, או שתבטלו אותם לגמרי, או שתתנו הגבלה ל3 לייקים ביום או משהו. אחרת כל ההגבלות על המוניטין לא שוות כלום.
תגיד אתה צוחק? להגביל לייקים? ואתה מבין שלא מגבילים לייקים בגלל שהם בסה"כ נותנים 2 נקודות לעומת מוניטין שמביא המון.

כמה נקודות אתה כבר מקבל על לייק? 4 ?
אני לא חושב שזה כל כך משמעותי
לא משמעותי? תעבור 5 עמודים אחורה תראה כמה לייקים חולקו על שטויות. 4 נקודות זה אולי קצת אבל 4 כפול 20 זה כבר לא קצת. ו4 כפול 100 זה בכלל לא קצת.
תגיד אתה צוחק? להגביל לייקים? ואתה מבין שלא מגבילים לייקים בגלל שהם בסה"כ נותנים 2 נקודות לעומת מוניטין שמביא המון.
כשמביאים לייק על כל שטות זה בסוף מצטבר להרבה מאוד נקודות של שטויות.

זאת לא הדעה האישית שלי, זה כתוב בנהלי הפורום.
"משתמש עם מוניטין רב, כנראה תרם רבות לפורום וכתב תגובות לעניין"
מצטער להודיע לך אבל כמות האנשים שאני עוזר להם ביחס למוניטין או אפילו לייק שאני מקבל מהם שואפת לאפס.
אתה לא יכול לקבל פה מוניטין על שום דבר חוץ מהטרלות ותגובות באורך עמוד.
אבל 4 כפול 20 זה כבר לא קצת
4 כפול 20 זה עדיין בסה"כ 80. ואני לא רואה פה שום תגובה עם יותר מ5 לייקים.
כשמביאים לייק על כל שטות זה בסוף מצטבר להרבה מאוד נקודות של שטויות.
אתה מוזמן להפסיק להביא לייקים לאנשים אם זה כואב לך .

מצטער להודיע לך אבל כמות האנשים שאני עוזר להם ביחס למוניטין או אפילו לייק שאני מקבל מהם שואפת לאפס.
אתה לא יכול לקבל פה מוניטין על שום דבר חוץ מהטרלות ותגובות באורך עמוד.
לא הכל מושלם בפורום, ולא על כל תגובה עוזרת מקבלים מוניטין.
זה לא נוגע רק אליך, אלא לכולם.

4 כפול 20 זה עדיין בסה"כ 80. ואני לא רואה פה שום תגובה אם יותר מ5 לייקים.
העובדה שאתה חושב ש80 נקודות זה קצת מעידה עד כמה המצב בפורום קשה עכשיו. אתה סוגר פה 500 נקודות ביום אז 80 נקודות נראות לך קצת. שים לב שכל החברה המבינים שנמצאים פה ולא מגיבים לאנשים בלוגים (ולא חסר כאלה, רק תראה את Fuck ואת Daniel Barack) נמצאים שנים בפורום ובקושי מגיעים ל10,000 כשבחלק מהנושאים יש להם הרבה הרבה מעבר למה שלי יש להציע.
אתה מוזמן להפסיק להביא לייקים לאנשים אם זה כואב לך .
לא שכואב לי. פשוט לדעתי מה שהולך פה מאוד שגוי. מוניטין אמור לשקף ידע בתחום כשבתאכלס זה לא עושה את העבודה, אז מה המטרה בו?

טוב אתם באמת מגזימים לגמרי אנשים
איך שאני רואה את זה, @Matty מתבאס שעכשיו הוא יקבל פחות מוניטין על תגובות שלו. אז בסדר לא יקרה כלום, פחות מוניטין על העדכונים לא אמור להשפיע על האימון שלך ועל ההודעות שאתה כותב.
ו @Tank התבאס שהוא מגיב ועוזר המון ועדיין לא נהיה "מפלצת מוניטין" ועכשיו שמח ששינו את הכללים. אז וואלה אם אתה בא להגיב ולעזור ולייעץ לאנשים כאן זה לא אמור להשפיע הכוכבים והשיט הזה, ומי שגולש כאן אני מאמין שיודע מי המשתמש שתורם מהידע שלו ומי לא.
אני חוזר שוב, קחו את זה בפרופורציה

איך שאני רואה את זה, @Matty מתבאס שעכשיו הוא יקבל פחות מוניטין על תגובות שלו. אז בסדר לא יקרה כלום, פחות מוניטין על העדכונים לא אמור להשפיע על האימון שלך ועל ההודעות שאתה כותב.
ו @Tank התבאס שהוא מגיב ועוזר המון ועדיין לא נהיה "מפלצת מוניטין" ועכשיו שמח ששינו את הכללים. אז וואלה אם אתה בא להגיב ולעזור ולייעץ לאנשים כאן זה לא אמור להשפיע הכוכבים והשיט הזה, ומי שגולש כאן אני מאמין שיודע מי המשתמש שתורם מהידע שלו ומי לא.
כל מילה בסלע

מתבאס שעכשיו הוא יקבל פחות מוניטין על תגובות שלו. אז בסדר לא יקרה כלום, פחות מוניטין על העדכונים לא אמור להשפיע על האימון שלך ועל ההודעות שאתה כותב
ממש ממש לא. אני מתבאס על האנשים עם הידע הרב שלא הולכים בחיים לקבל מספיק מוניטין ולהיחשב "שווים".
ומי שגולש כאן אני מאמין שיודע מי המשתמש שתורם מהידע שלו ומי לא.
אנשים חדשים לא יכולים לדעת דבר כזה.

עם כמה שזה ישמע לך לא אמין, לא באמת מזיז לי המוניטין וגם אם יאפסו לי אותו עכשיו זה לא יזיז לי. מה שכן מפריע לי זה חוסר צדק, שעכשיו אני רואה שסוף סוף מטפלים בזה

ממש ממש לא. אני מתבאס על האנשים עם הידע הרב שלא הולכים בחיים לקבל מספיק מוניטין ולהיחשב "שווים".
תסתכל כמה מוניטין יש למנהלים כאן, לרובם יש פחות ממני וממך, וזה חבר'ה עם הרבה ידע ונסיון, חלק גדול מהם גם עובדים בתחום של אימונים/תזונה. אז מה הם נחשבים פחות "שווים"?
אנשים חדשים לא יכולים לדעת דבר כזה.
אנשים חדשים יכולים לדפדף ולראות הודעות קודמות או משהו.

ן ולהיחשב "שווים".
זה לא ביה"ס כאן.. אין "מקובלים" ו "חנונים".
בסה"כ פורום שמייצג קהילה ספציפית שקשורה לתחום מסויים, וכמובן שיש מקום לספאם והטרלות בתת-פורום משלו ושם הכל מתקבל בכיף ובצחוק.

הם נחשבים פחות "שווים"?
זה לא ביה"ס כאן.. אין "מקובלים" ו "חנונים"
לא הבנתם אותי. שווים=מוניטין רב.
אנשים חדשים יכולים לדפדף ולראות הודעות קודמות או משהו.
אף אחד לא עושה את זה.
לרובם יש פחות ממני וממך, וזה חבר'ה עם הרבה ידע ונסיון, חלק גדול מהם גם עובדים בתחום של אימונים/תזונה.
נו. וזאת בדיוק הבעיה. אנשים עם ידע רב ממני בעלי מוניטין נמוך ממני. אז איך בדיוק עוד יותר הגבלה של מוניטין תביא את אותם אנשים לכמות מוניטין גבוהה יותר.

עם כמה שזה ישמע לך לא אמין, לא באמת מזיז לי המוניטין וגם אם יאפסו לי אותו עכשיו זה לא יזיז לי. מה שכן מפריע לי זה חוסר צדק, שעכשיו אני רואה שסוף סוף מטפלים בזה
כמו שאמרתי למתי, תראה כמה מוניטין יש למנהלים, מעט לרובם, מה לעשות... מישהו שמעלה סרטון של 3/4/5/6 פלטות דדליפט מקבל יותר מוניטין ממי שכותב תגובות ממש מועילות ומלאות ידע, אבל אנשים לא מפסיקים לעזור ולחלוק מהידע שלהם בגלל זה
נו. וזאת בדיוק הבעיה. אנשים עם ידע רב ממני בעלי מוניטין נמוך ממני. אז איך בדיוק עוד יותר הגבלה של מוניטין תביא את אותם אנשים לכמות מוניטין גבוהה יותר.
זה יביא לכך שחברים שממנטנים אחד את השני על עדכונים הטרלות וספאם (זה כולל אותי) לא יעשו את זה כי עכשיו זה מוגבל ל 5 מוניטינים ביום, אז אני אעדיף לתת למשהו שמגיע באמת ולא לכל דבר (מגיע באמת זה כמובן שיקול אינדיווידואלי, לדעתי עדכון לוג עם PR זה סיבה מוצדקת)

אז אני אעדיף לתת למשהו שמגיע באמת ולא לכל דבר
הבעיה שזה לא קורה. ואני לא מדבר ספציפית אליך. אבל אנשים עוזרים וכותבים תגובות לעניין ולא שמים עליהם.

הבעיה שזה לא קורה. ואני לא מדבר ספציפית אליך. אבל אנשים עוזרים וכותבים תגובות לעניין ולא שמים עליהם.
אם לא ממנטנים אותם זה לא אומר שלא שמים עליהם. זה תמיד היה ככה ממה שאני רואה, שלא נותנים יותר מדי מוניטין על תגובות מועילות ועוזרות. עכשיו פשוט לא יתנו יותר מדי על ספאם והטרלות.

תתחיל לתת להם מוניטין 😃
אני בין האנשים הכי פעילים בפורום. נגמר לי המוניטין כל יום מחדש כי אני מחלק לאנשים שמגיע להם כשפותח השאלה אפילו לא נתן להם לייק.
אם לא ממנטנים אותם זה לא אומר שלא שמים עליהם.
לא דברתי עלינו. דיברתי על אנשים אחרים.
שלא נותנים יותר מדי מוניטין על תגובות מועילות ועוזרות. עכשיו פשוט לא יתנו יותר מדי על ספאם והטרלות.
בסוף לא יתנו בכלל.

אוקיי אז לא יתנו, ומה יקרה? העולם ייחרב? הפורום יקרוס?
שזה חסר פואנטה. עוד להגביל ועוד להגביל ועוד להגביל. עדיף כבר להוריד את זה בכלל. הראי זה לא משקף כבר כלום.
המוניטין עומד כרגע כנטו קישוט לתגובות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית