פעם ראשונה שפתחתי קייס יצא לי נייף של 200 דולרלמכור. אלה אם כן יש לך מזל.
וזה הרגע בו נגמר לי המזל:Confused:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם ראשונה שפתחתי קייס יצא לי נייף של 200 דולרלמכור. אלה אם כן יש לך מזל.
😱😱😱😱😱😱😱 אמאלה תחנק מה זה המזל הזה.פעם ראשונה שפתחתי קייס יצא לי נייף של 200 דולר
לא אני לא אחרי זה פתחתי בערך עוד 40 קופסאות ולא יצא שום דבר טוב 😅😱😱😱😱😱😱😱 אמאלה תחנק מה זה המזל הזה.
אז עושים הפסקה מהפתיחות ואז פותחים פעם ב.לא אני לא אחרי זה פתחתי בערך עוד 40 קופסאות ולא יצא שום דבר טוב 😅
לא פתחתי כבר שנה אני בתהליכי גמילהאז עושים הפסקה מהפתיחות ואז פותחים פעם ב.
ואני בתהליכי גמילה מספאם וזה לא נראה טוב.
Btw אנחנו בעמוד 149. באלי למות לא חשבתי שאני אכשל בchallange כולכך מהר.
אהלן @Asi תנסה לא להתאבד מהחפירות. 😃
אל ההטרלות יברך אותך במוניטין.אוי ואבוי לי..
מה חטאתי מה בורא עולם!
אני עכשיו בתחילת הכתיבה סורי.מתי יש לך 3 דק לפרסם עדכון אחרת אלך לישון מאוכזב
מתי, חשבתי על רעיון.
אני כל הזמן שוקל לפתוח לוג, אבל לא משוגע על הרעיון להכניס את כל העולם לתוך האימונים שלי.
כמו שאתם יודעים אני משתמש במורן @White Walker בתור לוג סודי, אבל נראה לי שהוא איבד עניין לחלוטין.
אתמול, למשל, כתבתי לו שעשיתי טוטאל של 1005 קילו באימון, והנפתי קלין אנד ג'רק של איליה אילין בלי חימום, והוא הגיב ב- "אה, באמת, נחמד, אז... כמה משקל אתה מעלה באימון הבא?" תוך כדי פיהוק.
אז חשבתי לשפוך את העדכונים שלי פה, בלוג שלך, otherwise known as האוקיינוס השקט.
ככה אני אשפוך את מחשבותיי - ומצד שני אף אחד לא יספיק לקרוא אותן. הולך?
נ.ב. בזמן שהקלדתי את ההודעה קיבלתי איזה 7 התראות של "נכתבו הודעות חדשות מאז שהעמוד רוענן", WHAT THE FUCK?!!?
קיבלתי 10 מרענון.. 🙄נ.ב. בזמן שהקלדתי את ההודעה קיבלתי איזה 7 התראות של "נכתבו הודעות חדשות מאז שהעמוד רוענן", WHAT THE FUCK?!!?
מקובל עליי בהחלט. הדבר נעשה גם כן אצל אלון בלוג עם דודי. 😃(רק שהלוג של אלון מת. )מתי, חשבתי על רעיון.
אני כל הזמן שוקל לפתוח לוג, אבל לא משוגע על הרעיון להכניס את כל העולם לתוך האימונים שלי.
כמו שאתם יודעים אני משתמש במורן @White Walker בתור לוג סודי, אבל נראה לי שהוא איבד עניין לחלוטין.
אתמול, למשל, כתבתי לו שעשיתי טוטאל של 1005 קילו באימון, והנפתי קלין אנד ג'רק של איליה אילין בלי חימום, והוא הגיב ב- "אה, באמת, נחמד, אז... כמה משקל אתה מעלה באימון הבא?" תוך כדי פיהוק.
אז חשבתי לשפוך את העדכונים שלי פה, בלוג שלך, otherwise known as האוקיינוס השקט.
ככה אני אשפוך את מחשבותיי - ומצד שני אף אחד לא יספיק לקרוא אותן. הולך?
משה תמיד צופה לי בלוג. זה המקום האהוב עליו. 😛אני מחכה שמשה יכנס לפה(או שהוא כבר פה??)
כן, כל פעם אחרי שהוא מציץ בלוג הזה הוא קוטף פרח, תולש לו עלה כותרת אחד אחרי השני ואומר: לפרמט את האתר... לא לפרמט את האתר... לפרמט... לא לפרמט....משה תמיד צופה לי בלוג. זה המקום האהוב עליו. 😛
לא. אני כל שניה מקבל חפירות מאנשים לבוא לשחק דוטא ומצד שני רואה שטויות שאלכס כותב על אנשים שמנים ומסכנים שממורמים בחיים שלהם.אתה כותב שם מגילה??