עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחדשי מותק.אגב, אם למישהו מכם אכפת (כנראה שלא.. אבל משעמם לי) הנה עמדת המחשב/גיימינג החדשה שלי (קניתי שולחן חדש.. הישן מת כבר.. 8 שנים עשה את שלו):
![]()
ראיתי לפני איזה חודש+ נראלי אני אסתכל שוב.. שכחתי לגמרי מה היה בסרטון (חוץ מהדדליפט 300)
תראה תראה, אתה לא תצטערתחדש אופק. והסרטון ארוך מידי.
*עוףקאופק
זה קצת עורך לך תהודעה וזהתתחדשי מותק.
תראה עוד פעם
תראה תראה, אתה לא תצטער
*עוףק
200 200 200 200
You dont sayזה קצת עורך לך תהודעה וזה
What kind of games u play?אגב, אם למישהו מכם אכפת (כנראה שלא.. אבל משעמם לי) הנה עמדת המחשב/גיימינג החדשה שלי (קניתי שולחן חדש.. הישן מת כבר.. 8 שנים עשה את שלו):
![]()
ראיתי לפני איזה חודש+ נראלי אני אסתכל שוב.. שכחתי לגמרי מה היה בסרטון (חוץ מהדדליפט 300)
all kindz 😄What kind of games u play?
Haha I don't game, but I used to, somewhat interested in knowing what ppl play now..all kindz 😄
עכשיו ברצינות.. אני אוהב את כל הסוגים..
יש תקופת שאני לא משחק בכלל (רק רואה סדרות וזה),
יש תקופות שאני משחק המון ליג/קונטר ויש תקופת שבכל מיני משחקים שונים..
יש לי איזה 100+ משחקים (כשרובים מהאבדלבנדל, אז ככה שהמשחקים האמיתיים יש לי בערך איזה 30-40).
name one ואני אגיד לך אם יש לי ואני משחק 😃
BF זה אחלהHaha I don't game, but I used to, somewhat interested in knowing what ppl play now..
BF still a big deal? CoD? WoW? GTA? CS:GO any good?
Ever tried Portal?
Portal2 has COOP 😃 quite possibly the best game I've ever played (except for WoW and FF, but I wouldn't call WoW a good game anymore, but it was coolback then)BF זה אחלה
COD זבל כמו תמיד.. ממוחזר כל שנה, שם חדש בשביל 60$
WOW עדיין הרבה משחקים בו
GTA V אני מניח.. אחלה, נהיה משעמם במולטיפלייר אחרי קצת זמן (50 שעות~)
CS:GO כיף.. קצת נמאס כרגע (איזה 800 שעות כבר חח שיחקתי בזה 3 שנים), אולי אני אחזור
כן, ניסיתי פורטל.. לא חובב של משחקי סינגל, לא הכרתי משחק ששיחקתי בו יותר מפעם אחת (נגיד שיחקתי בו ואז אחרי זה לא חזרתי לשחק בו)
אני יותר חובב של משחקים שאפשר לחרוש עליהם.. לא יכול להתחבר למשחק שאני יודע שהוא הולך להיגמר בעוד 50 שעות.. (אולי זה מה שמוריד לי מסינגלים) וגם מצד שני לא רואה את עצמי משחק לבד 500 שעות (סקיירים למשל) חחחPortal2 has COOP 😃 quite possibly the best game I've ever played (except for WoW and FF, but I wouldn't call WoW a good game anymore, but it was coolback then)
If u like thinking portal2 coop is awesome
fair enuff, Portal2 COOP is only like 10hours btw, think me and a friend did it in like 6hours..אני יותר חובב של משחקים שאפשר לחרוש עליהם.. לא יכול להתחבר למשחק שאני יודע שהוא הולך להיגמר בעוד 50 שעות.. (אולי זה מה שמוריד לי מסינגלים) וגם מצד שני לא רואה את עצמי משחק לבד 500 שעות (סקיירים למשל) חחח
שתדע לך שעוד המוןןן אנשים משחקים כרגע בWOW.fair enuff, Portal2 COOP is only like 10hours btw, think me and a friend did it in like 6hours..
But I get what u mean with not only playing a few hours, that's y WoW was nice, tho a prty big waste of time
no idea what TERA is and it's somewhat fucked up ppl still play WoW and didn't just move over to something else, it came out in 2004 :/שתדע לך שעוד המוןןן אנשים משחקים כרגע בWOW.
ויצא משחק שקוראים לו TERA אם אתה מכיר שלקח המון שחקני WOW למיניהם.. בעיקר בגלל שזה בחינם והגראפיקות הרבה יותר טובות
גיימינג תמיד יהיה כיף פשוט עם הזמן אין זמן לשחק ויש דברים יותר חשובים לעשות...no idea what TERA is and it's somewhat fucked up ppl still play WoW and didn't just move over to something else, it came out in 2004 :/
I personally grew up and one day just found gaming to be somewhat boring, u will too one day probably, tho it's fun while it lasts 😃
Not true for everyone, I'll admit that I'd find playing something like Portal kinda fun, or maybe once in a blue moon play with some friends something, but gaming in itself is boring to me and for many other ppl I know that used to b extemly into it. when I played WoW I played most likely more than any of u have ever played any game before.גיימינג תמיד יהיה כיף פשוט עם הזמן אין זמן לשחק ויש דברים יותר חשובים לעשות...
אתה לא הבנת.Not true for everyone, I'll admit that I'd find playing something like Portal kinda fun, or maybe once in a blue moon play with some friends something, but gaming in itself is boring to me and for many other ppl I know that used to b extemly into it. when I played WoW I played most likely more than any of u have ever played any game before.
Go ask ur dad if he thinks gaming is fun, probably not, so ppl do grow up and stop thinking its fun.
I stopped gaming when I was 17 and my brother stopped at 18, so ur argument is invalidאתה לא הבנת.
בן אדם שנהנה כרגע בגילי לדוגמא מגיימינג יהנה גם בגיל 30.
אוקיי ולמה זה?I stopped gaming when I was 17 and my brother stopped at 18, so ur argument is invalid