- פותח/ת השרשור
- #4,581
הכל ממומן. חלק משלמים 1.5 ויש כאלו אפילו בחינם.3 אלף ? אתה רציני? איך כל כך זול ?
עיריית נשר משקיעה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל ממומן. חלק משלמים 1.5 ויש כאלו אפילו בחינם.3 אלף ? אתה רציני? איך כל כך זול ?
--תל אביבים משלמים יותר--הכל ממומן. חלק משלמים 1.5 ויש כאלו אפילו בחינם.
עיריית נשר משקיעה.
😛--תל אביבים משלמים יותר--
בול😛
למה כמה זה עלה לך? 8?
וואלה אני לא מוכן לצאת על תשלום של 3 אז אתה על 8.. 😲
In my skl it was 6000 something and in order to save money (for it not to b 8000 i guess) the plane we took literally had duct tape all over it (it might fix everything, but it was somewhat unsettling) and most of the hotels looked like haunted houses.. yet it was still the most valuable week of highskl😛
למה כמה זה עלה לך? 8?
ואתה עדיין אדיוט. לא רואה שפולין עזר לך. 😃In my skl it was 6000 something and in order to save money (for it not to b 8000 i guess) the plane we took literally had duct tape all over it (it might fix everything, but it was somewhat unsettling) and most of the hotels looked like haunted houses.. yet it was still the most valuable week of highskl
The only reason I chose to go to the technion was cuz I thought it would hide my stupidity, guess I didn't work well :(ואתה עדיין אדיוט. לא רואה שפולין עזר לך. 😃
זה רק הבליט את הפיגור שלך לעומת הסטודנטים האחרים 😛The only reason I chose to go to the technion was cuz I thought it would hide my stupidity, guess I didn't work well 😭
דוגרי המשואה היה ממש סבבה אתה סתם בטטהלנסוע עם השכבה שלי לפולין ובכלל לנסוע לפולין ועוד בתשלום של 3 אלף שקל.
לא תודה.
אני לא מבין מה הפואנטה שלך. אני גם ככה לא יכולתי להישאר כי אני לא נוסע לפולין.דוגרי המשואה היה ממש סבבה אתה סתם בטטה
Priceless momentsמביא
😱 לפחות היית נחמד לאריה במכונותאני לא מבין מה הפואנטה שלך. אני גם ככה לא יכולתי להישאר כי אני לא נוסע לפולין.
אבל ביום הראשון היה משעמם תחת,ותעלם מהעבודה שעצבנתי את המרצה והוא העיף אותי 😛
Priceless moments
אני תמיד נחמד לזקנים בני 100 שפורטים לי כסף שכדי שאני אקנה גלידה. 🍽️🥹😱 לפחות היית נחמד לאריה במכונות
אתה אדיוט אם כך? 😃אני בעד לשנות את שם הלוג ל
"מתי והאדיוטים"
אתה בבית?אתה אדיוט אם כך? 😃
ומסתובבים פה מנהלים בקבוע לא היית רוצה לקרוא להם אדיוטים 😛
אלוהים ישמור אני רעב כולכך שכואב לי 🤒
מטייל עם הכלבה 🫤אתה בבית?
יעאללללללללללללללה העםםםםםםםםם מצפה לעדכווווווווןןןןןןןןןןןןןמטייל עם הכלבה 🫤
ישבתי ודיברתי 45 דקות עם יבגני.יעאללללללללללללללה העםםםםםםםםם מצפה לעדכווווווווןןןןןןןןןןןןן
העם מודה לך 🙌ישבתי ודיברתי 45 דקות עם יבגני.
ו45 דקות אימון.