עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל למה לי? אני מקבל אחלה תוצאות מהמצב כרגע ואני חייב לציין שאני עולה במסה. אני לא "סתם משמין". אני לא נהפך להיות ילד שעשה SS שנה ונהפך לכדור.אבל לדעתי אתה יכול להתחזק באותו קצב ולעלות פחות במשקל גוף
מה זה אמור להביע?אבל אתה עדין לא במשקלים שמצריכים עלייה כזאת
we got a bad ass over hereוחייב לציין שאם חברה שלי הייתה אומרת לי מילה על המשקל שלי היא לא הייתה חברה שלי כבר. 😃
לצורך העניין אני אגזים-מה זה אמור להביע?
זה לא עניין של badass,זה עניין של סטנדרטים. אני לא הייתי מוכן להיות עם בת זוג שלא יקבל אותי בגלל משקל גוף. אהבה זה לא בין דברים ויזואלים.we got a bad ass over here
אם איך שאתה נראה לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להגיד כאלו דברים 😃, זה נחמד שיש ביטחון עצמי אבל כאשר אין לו גיבוי זה קצת עצוב.
אני לא בטוח עד כמה זה נכון. ישנם גם המון מתאמן מתקדמים שהם על פלוס קלורי קטן יחסית, מפאת רצון להישאר בקטגוריית משקל מסויימת.למתאמן מתקדם, לצורך הענייו עם 200 סקוואט 220 דדליפט ו120 בנץ' ידרש פלוס קלורי של הרבה יותר מX קלוריות כדי להתקדם.
חארטות של סטארדאסט לא פה.
אני לא יכול לאשר או להכחיש את השמועה הזאת.@Fatty יש אישור?
פאטי כרגע: 🥷אני לא יכול לאשר או להכחיש את השמועה הזאת.
חמודי טעית בין הלוג שלי ללוג של יצחק. אני חושב שהייתי דיי ברור עם החתימה שלי. 👹מישהו צם בכיפור? לצערי כנראה שאני כן 🙁
ידוע. שאלתי את שאר האנשיםחמודי טעית בין הלוג שלי ללוג של יצחק. אני חושב שהייתי דיי ברור עם החתימה שלי. 👹
לא יותר טוב. 😃ידוע. שאלתי את שאר האנשים
כןאני צם. יש בעיה עם זה?
אני מארח ילדים מסכנים שלא רוצים לצום אז הם באים לחטוא אצלי בבית. 😃אני צם. יש בעיה עם זה?
רוצה לאמץ אותי?אני מארח ילדים מסכנים שלא רוצים לצום אז הם באים לחטוא אצלי בבית. 😃
AKA מלא אוכל, מחשב, טלוויזיה וכו'.
כבר קופצים על ההזדמנות 🤣רוצה לאמץ אותי?
רציני אני מחפש מה לעשות.. אולי אני אלך לאילן?כבר קופצים על ההזדמנות 🤣