הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
@Matty אני מסכים עם @godlin23
שוב, אם לא אכפת לך סתם להשמין אז סבבה
אבל לדעתי אתה יכול להתחזק באותו קצב ולעלות פחות במשקל גוף. בהמשך תצטרך להוסיף אוכל, אבל אתה עדין לא במשקלים שמצריכים עלייה כזאת

אבל לדעתי אתה יכול להתחזק באותו קצב ולעלות פחות במשקל גוף
אבל למה לי? אני מקבל אחלה תוצאות מהמצב כרגע ואני חייב לציין שאני עולה במסה. אני לא "סתם משמין". אני לא נהפך להיות ילד שעשה SS שנה ונהפך לכדור.
אבל אתה עדין לא במשקלים שמצריכים עלייה כזאת
מה זה אמור להביע?

וחייב לציין שאם חברה שלי הייתה אומרת לי מילה על המשקל שלי היא לא הייתה חברה שלי כבר. 😃
we got a bad ass over here

אם איך שאתה נראה לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להגיד כאלו דברים 😃, זה נחמד שיש ביטחון עצמי אבל כאשר אין לו גיבוי זה קצת עצוב.

מה זה אמור להביע?
לצורך העניין אני אגזים-

למתאמן שרק עכשיו התחיל SS ( אני יודע שזה לא המצב שלך !) עם 50 קילו סקוואט, 60 דדליפט ו 30 בנץ'- יספיק רק פלוס של X קלוריות כדי להתקדם.
למתאמן מתקדם, לצורך העניין עם 200 סקוואט 220 דדליפט ו120 בנץ' ידרש פלוס קלורי של הרבה יותר מX קלוריות כדי להתקדם.

we got a bad ass over here

אם איך שאתה נראה לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להגיד כאלו דברים 😃, זה נחמד שיש ביטחון עצמי אבל כאשר אין לו גיבוי זה קצת עצוב.
זה לא עניין של badass,זה עניין של סטנדרטים. אני לא הייתי מוכן להיות עם בת זוג שלא יקבל אותי בגלל משקל גוף. אהבה זה לא בין דברים ויזואלים.
זה בין 2 אנשים. ואני עדיין לא יודע באיזה סרט אתה חיי שאתה צריך להיות חטוב ונראה טוב כדי למצוא בת זוג. אם לבן אדם יש מספיק שכל הוא ימשך לאדם שנראה "טוב" ומתופח. (משמע שיש לו מודעות עצמית) ולא ששוקל 130 לדוגמא, או שהוא לא התקלח שבוע. בסופו של דבר אתה מתחתן עם האישיות של הבן אדם ולא עם המראה החיצוני שלו. כל דבר חיצוני זה רק בונוס. אני מאמין שבגיל 50 אף אחד ממכם לא יראה חתיך וכובש.
למתאמן מתקדם, לצורך הענייו עם 200 סקוואט 220 דדליפט ו120 בנץ' ידרש פלוס קלורי של הרבה יותר מX קלוריות כדי להתקדם.
אני לא בטוח עד כמה זה נכון. ישנם גם המון מתאמן מתקדמים שהם על פלוס קלורי קטן יחסית, מפאת רצון להישאר בקטגוריית משקל מסויימת.
חארטות של סטארדאסט לא פה.

מישהו צם בכיפור? לצערי כנראה שאני כן 🙁

מישהו צם בכיפור? לצערי כנראה שאני כן 🙁
חמודי טעית בין הלוג שלי ללוג של יצחק. אני חושב שהייתי דיי ברור עם החתימה שלי. 👹

אני צם. יש בעיה עם זה?

אני צם. יש בעיה עם זה?
אני מארח ילדים מסכנים שלא רוצים לצום אז הם באים לחטוא אצלי בבית. 😃
AKA מלא אוכל, מחשב, טלוויזיה וכו'.

חברים, ניקוי רעלים 🤣🤣

מצב
השרשור נעול
Back