הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
1.10 זה קורה ,היום הכי טוב בחיים שלכם !
חשבתם שאתם חזקים ?!? ובכן אתם טועים אתם שחיפים חלושלשים מסכנים !
בעיר התחתית תשתתף תחרות "האיש הכי חזק" ותוכיחו שזה לא נכון !
דמי הרשמה 150 שקל
תביאו לי איך שבאלכם!

1.10 זה קורה ,היום הכי טוב בחיים שלכם !
חשבתם שאתם חזקים ?!? ובכן אתם טועים אתם שחיפים חלושלשים מסכנים !
בעיר התחתית תשתתף תחרות "האיש הכי חזק" ותוכיחו שזה לא נכון !
דמי הרשמה 150 שקל
תביאו לי איך שבאלכם!
מה אתה יחצן?

כי אין לי איפה לשאול. איפה בודקים שיאי עולם בסקוואט, דדליפט ובנץ' לפי קטג' של משקל וגיל?

כי אין לי איפה לשאול. איפה בודקים שיאי עולם בסקוואט, דדליפט ובנץ' לפי קטג' של משקל וגיל?
The reason it's difficult to just Google it (like @Matty did) is cuz the question isn't valid. There is no such thing as world records in powerlifting, there is such a thing as world records in X federation. The world records for each federation r totally different as the rules r different and the competitors r different. Even within the same federation u have equipped and RAW (classics in IPF). Google a certain federation and results and ull get world records, but ull never get a specific overall world record. Personally I look at IPF classics for PL WR, but that's just a personal preference..

The reason it's difficult to just Google it (like @Matty did) is cuz the question isn't valid. There is no such thing as world records in powerlifting, there is such a thing as world records in X federation. The world records for each federation r totally different as the rules r different and the competitors r different. Even within the same federation u have equipped and RAW (classics in IPF). Google a certain federation and results and ull get world records, but ull never get a specific overall world record. Personally I look at IPF classics for PL WR, but that's just a personal preference..
יש אתר POWERLIFTING WATCH שם אפשר לראות שיאים אבסולוטיים.

ראיתי ב100%RAW כי זאת התחרות הקרובה..
בכל מקרה מישהו שמה מחזיק WR מ2007 בגיל 14-15 עד 82.5 קג
192.5סקוואט 130ומשהו בנץ' 220 דדליפט..
פסיכי לגמריי..

ראיתי ב100%RAW כי זאת התחרות הקרובה..
בכל מקרה מישהו שמה מחזיק WR מ2007 בגיל 14-15 עד 82.5 קג
192.5סקוואט 130ומשהו בנץ' 220 דדליפט..
פסיכי לגמריי..
תתחיל להזריק אולי יהיה לך סיכוי

היום היה סינגל בדדליפט+סרטון. מוצלח מאוד.
אחרכך אני אכתוב עדכון,כרגע מנסה לא להתעלף מהעייפות.

יש אתר POWERLIFTING WATCH שם אפשר לראות שיאים אבסולוטיים.
That's true, forgot about that, but its still almost like deciding WR from different sports, some feds r incredibly poor at judging squat depth or bench pause for example

That's true, forgot about that, but its still almost like deciding WR from different sports, some feds r incredibly poor at judging squat depth or bench pause for example
זה נכון, בגלל זה המחמירים (כמוך) מתייחסים רק לשיאים של IPF

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית