הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אוקיי,לא מבין מה הנקודה שלך.
אני לא צריך להיות שם כדי להבין שאין מספיק אנשים שעוסקים בתחום.
הנקודה שלי זה שאם כל אחד שמזיין תמוח מאחורי המסך היה קם ובא להתחרות אז היו יותר אנשים והיה יותר מעניין וזה היה נראה אחרת.

lol, I somewhat doubt that, but maybe I've noticed incorrectly.. u guys r still growing so maybe he was 171 a year ago?

I've made an appointment for surgery. they said I'll be 197 but won't be able to run ever again.
פעם באתי לרופא ואז באתי אחרי חצי שנה, מסתבר שבזמן הזה ירדתי 1CM..

מה אתה רוצה שיהיה? יש מלא קטגוריות (כי ככה זה ב GPA העולמי) ואין מספיק מתחרים כי תצא מהפורום ותראה כמה אנשים בארץ בכלל יודעים מה זה פאוורליפטינג, אז יוצא מצב שיש מתחרים שהם לבד בקטגוריה.
The competition in Israel is to a degree a joke because of the large amount of weight categories..
Considering it costs like 500NIS to go to the competition ur first time, it doesn't rlly encourage ppl to go.

@Matty , most sports competitions on a national level r a joke (aside from soccer and basketball), I used to do TaeKwonDo when I was little and they also had "Israeli championships". My first year in my category there were 5ppl and my second year there were 16 ppl and my group was one of the largest groups (if not the largest), the same was for the older ppl.
פעם באתי לרופא ואז באתי אחרי חצי שנה, מסתבר שבזמן הזה ירדתי 1CM..
u r aware that u r around 2cm taller when u wake up than when u go to bed, right? u have to measure urself in the morning otherwise ur spine will have compressed during the day.

טוב אני הולך להרים בשתיים וחצי עם יעקב ואולי גם סיימון

😵 תתאבדו.
u can go at 14.30 as well, not like u have skl today anyways (right?), btw, might mention that the nesher gate is closed today so u'll have to walk to the gym or switch bus at Ziv and then take another bus inside thru Nosh gate.

either way, don't be sad, u'll c us tmrw 😍

u can go at 14.30 as well, not like u have skl today anyways (right?), btw, might mention that the nesher gate is closed today so u'll have to walk to the gym or switch bus at Ziv and then take another bus inside thru Nosh gate.

either way, don't be sad, u'll c us tmrw 😍
האוטובוס שלי מגיע לכניסה של חיפה.
אבל אמרתם את זה בהתראה ממש בזמן.....

האוטובוס שלי מגיע לכניסה של חיפה.
אבל אמרתם את זה בהתראה ממש בזמן.....
44682569.jpg

@yujinius @Savo זונות
אולי אני אבוא איתכם. נראה אם אני אספיק לאוטובוס. 🤬

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון בטטה,אך עם PR.

לשם שינוי PR!!!!! 🤩
Squat-75X3X3 קליל וחביב. 😃
Pullups-0X6 0X6 0X6 קצת קשה,עליתי בחזרה.
Dips-0X6 0X6 0X6קשה,סעמק. 😡
Deadlift-160X4!!!!!!!!!!!!!!! PRRR
לשם שינוי קצת PRים!!! 😛😛😛
לא עלה חזרה חמישית,לא ניסיתי אפילו.

המקבילים והמתח נחשבים לPR,לא יודע כמה להחשיב את זה בלי באמת משקל.
כל האימון לקח בערך שעה,אבל אחריי זה היה בערך שעה וחצי...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Savo @yujinius איך קוראים לערבי שהיה היום? שכחתי לשאול. 🤣

קודם כל, כל הכבוד על ה PR!
שנית כל, אני חושב שאולי יש מקום להתחיל להכניס קצת יותר נפח עבור פלג הגוף העליון.
גם עבור יותר מסת שריר וגם עבור יותר כוח.

אני בטוח שעם מנוחה טובה, יש לך סינגל ל 180 או לפחות לכמעט 180.
אוטוטו סינגל ל 4 פלטות 🤩

קודם כל, כל הכבוד על ה PR!
שנית כל, אני חושב שאולי יש מקום להתחיל להכניס קצת יותר נפח עבור פלג הגוף העליון.
גם עבור יותר מסת שריר וגם עבור יותר כוח.
מצחיק שהסיבה שעברתי תוכנית היא כנתקעתי בבנץ' ובסוף יש לי בקושי בנץ' בתוכנית. 😆
ומז"א להכניס עוד נפח? לעשות טקסס בלחיצות או פשוט להוסיף משקל במקבילים?
ותודה. 🤭

ומז"א להכניס עוד נפח? לעשות טקסס בלחיצות או פשוט להוסיף משקל במקבילים?
כשתרצה עוד נפח תדבר איתי 😃
אבל תסיים את מטרות התוכנית הנוכחית קודם, כי אני לא יודע עד כמה זה יישתלב לך אחד לאחד.

אני בטוח שעם מנוחה טובה, יש לך סינגל ל 180 או לפחות לכמעט 180.
100% יש לי,אם אני לא הייתי עושה כמו שמוק חמישיה עם ה155 אימון קודם הייתי מצליח 180. 😃
אוטוטו סינגל ל 4 פלטות 🤩
AMEN!!!
כשתרצה עוד נפח תדבר איתי 😃
אבל תסיים את מטרות התוכנית הנוכחית קודם, כי אני לא יודע עד כמה זה יישתלב לך אחד לאחד.
צודק,תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית