נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אכלתי שם את ההמבורגרים,חכה לתגובה מיעקב. אבל השקשוקה והכריכים אורגזמה.@yujinius יש שם בורגר לענקים, דאבל 250 (500) גרם בלחמניה 🤯
סוף סוף לא צריכים לקנות 2 המבורגרים נפרדים 🤣
מקווה שה GPS יעבוד לי, אם לא אני לא אמצא את זה בחיים.@White Walker למען הסר ספק,זה ליד הכניסה של הטכניון מצד נשר+יש שם מקום חניה.
אני יכול לכוון אותך בפלאפון בקלות.מקווה שה GPS יעבוד לי, אם לא אני לא אמצא את זה בחיים.
סבבהאני יכול לכוון אותך בפלאפון בקלות.
רק פוןארליפתים והרמות שמנות עחייייייאיזה ספורט כן נכנס ללוג שלך?
אני מחכה ל180 שלך,עזוב אותי. 😃180 בכיף
חח הייתי בטוח אהבת את השיר כבר אכלתי סרטים בראש מה מתי אוהב שירים שאני שומע?לייק רק בגלל שזה לא nightcore.
most places I've visited (that don't specifically have 500g or so burgers in their menu) let u just add as many layers of meat as u want, u just gotta tell them u want twice the meat in the burger and u pay the extra (less then 2 burgers).. that's what I do all the time at least..@yujinius יש שם בורגר לענקים, דאבל 250 (500) גרם בלחמניה 🤯
בת"א הם פלצנים מידיי בשביל זה, אבל האמת שלא חשבנו על זה בזמנו חחmost places I've visited (that don't specifically have 500g or so burgers in their menu) let u just add as many layers of meat as u want, u just gotta tell them u want twice the meat in the burger and u pay the extra (less then 2 burgers).. that's what I do all the time at least..
בחיים לא שמעתי על זה.most places I've visited (that don't specifically have 500g or so burgers in their menu) let u just add as many layers of meat as u want, u just gotta tell them u want twice the meat in the burger and u pay the extra (less then 2 burgers).. that's what I do all the time at least..
לא בכל מקום עושים את זהmost places I've visited (that don't specifically have 500g or so burgers in their menu) let u just add as many layers of meat as u want, u just gotta tell them u want twice the meat in the burger and u pay the extra (less then 2 burgers).. that's what I do all the time at least..
עשינו את זה בחונטהo_Oבחיים לא שמעתי על זה.
הטיעון שאני תמיד שומע זה "הלחמניה לא מספיק גדולה"
כי זאת אחת האופציות שהם נותנים,מפגר.עשינו את זה בחונטהo_O
🤤🤤🤤🤤🤤🤤@yujinius יש שם בורגר לענקים, דאבל 250 (500) גרם בלחמניה 🤯
ומה סיימון כתב?כי זאת אחת האופציות שהם נותנים,מפגר.