דיברתי אל טנק. תירגע ומהר.איזה רע.😡
לא רוצה להגיב אז לך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי אל טנק. תירגע ומהר.איזה רע.😡
לא רוצה להגיב אז לך.
אה,אז נשיקות וחיבוקים וסינקרס כבר במשלוח. 😘דיברתי אל טנק. תירגע ומהר.
בוא נתפעל אם זה יהיה 300 דדליפט...וואו אחי,300+ דפים..
ו 50 עדכונים לא לשכוחוואו אחי,300+ דפים..
יום יבואבוא נתפעל אם זה יהיה 300 דדליפט...
ספאם כל אחד יכול לעשות.
יום אחד הגעתידיברתי אל טנק. תירגע ומהר.
😍 מחמם את הלב שאתה משקיע לכתוב חמשירים עליי.יום אחד הגעתי
לפורום אלביאס
ושם מצאתי את יוסי
על מתי הוא כועס
לא היה לי מצברוח
נכנסתי בו עם טנק
הוא יצא כולו מרוח
על הרצפה בבנק
ואז אני חשבתי
סוף סוף הכל נגמר
לא אראה יותר את יוסי
על מתי ממורמר
אבל אני טעיתי
כי אז היוסי קם
המשיך לצחוק על מתי
כי מתי מטומטם
אל תתלהב אני סתם מתרגל חרוזים כדי לעשות ראפ באטל עם רפי קזאילה😍 מחמם את הלב שאתה משקיע לכתוב שירים עליי.
חמוד. מזכיר את השיר שאחיינית שלי כתבה. היא בת 4 אגב. ואני מקווה שהיא לא תיעלב מההשוואה אליך.יום אחד הגעתי
לפורום אלביאס
ושם מצאתי את יוסי
על מתי הוא כועס
לא היה לי מצברוח
נכנסתי בו עם טנק
הוא יצא כולו מרוח
על הרצפה בבנק
ואז אני חשבתי
סוף סוף הכל נגמר
לא אראה יותר את יוסי
על מתי ממורמר
אבל אני טעיתי
כי אז היוסי קם
המשיך לצחוק על מתי
כי מתי מטומטם
לא נפגעתיחמוד. מזכיר את השיר שאחיינית שלי כתבה. היא בת 4 אגב. ואני מקווה שהיא לא תיעלב מההשוואה אליך.
כל הכבוד על ה-PR אבל כבוד גדול יותר על החמאת בוטנים שאחרי! 😉
תודה. 🤭 החלטתי לפרוש משוקולד למריחה ולעבור לחמאת בוטנים. ראיתי שיש הרבה hype .כל הכבוד על ה-PR אבל כבוד גדול יותר על החמאת בוטנים שאחרי! 😉
ברור,טרולינג והייטינג זה השם השני שלו. איזה איפה עוד אפשר לבטא את זה?@stitch אני רואה שחזרת לחיים, אני כבר דאגתי, כנראה שהתגעגת ללוג של מתי 😃
הטנק עושה ניסים ונפלאות, ביניהם מתקן את הראוטר המרכזי בגיהינום כדי שמר @stitch יוכל להתחבר לפה.@stitch אני רואה שחזרת לחיים, אני כבר דאגתי, כנראה שהתגעגת ללוג של מתי 😃
והדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נוחת בניו יורק זה נכנס ללוג של מתי? ואני חשבתי שאני חסר חיים 🤣🤣נחתתי לפני כמה שעות מניו יורק, מגג העולם היישר לחרא של המדינה הזו, ונוסף על הכל יש פה ילדים ששכחו מי אני ורוצים להתחיל איתי. ובכן, אני פה עכשיו.
הייתי נוסע לLA לעשות דייט עם משה. 😆נחתתי לפני כמה שעות מניו יורק
Some things in life you just can't deny.והדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נוחת בניו יורק זה נכנס ללוג של מתי?
הבנת הנקרא, מוגבל קטן שכמוך: נחתתי מניו יורק. בארץ. ולא הדבר הראשון - אלא לפני כמה שעות.והדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נוחת בניו יורק זה נכנס ללוג של מתי? ואני חשבתי שאני חסר חיים 🤣🤣
איך לא ידעתי על זה שטסת, כבר חשבתי שנוצרה בינינו חברות, הבאת לי מתנה לפחות?נחתתי לפני כמה שעות מניו יורק
אני דיי בטוח שהוא פשוט היה בהלם שרק מזמן הטיסה הלוג הוסיף 10 עמודים 😆והדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נוחת בניו יורק זה נכנס ללוג של מתי?
תתחדש על הכוכב ! מגיע לך הרבה יותר. 😃איך לא ידעתי על זה שטסת, כבר חשבתי שנוצרה בינינו חברות, הבאת לי מתנה לפחות?
אני דיי בטוח שהוא פשוט היה בהלם שרק מזמן הטיסה הלוג הוסיף 10 עמודים 😆
איך זה שלא ידעת שטסתי? כמה פעמים אמרתי את זה פה? חשבתי כבר שנוצרה בינינו חברות!איך לא ידעתי על זה שטסת, כבר חשבתי שנוצרה בינינו חברות, הבאת לי מתנה לפחות?
רק במהלך ההמראה, אתה מתכוון...אני דיי בטוח שהוא פשוט היה בהלם שרק מזמן הטיסה הלוג הוסיף 10 עמודים 😆