היתרון היחידי שלך בפרוייקט הזה הוא שאם התקבלת, ולא הרבה מתקבלים, אחרי 3 שנים אתה מסודר, ומשם זה קבע ובוחטות.מסתבר שזה לא רק עתודות.. אני לא הולך להיות בצבא 9 שנים.
אני הולך למסלולים שאני אהיה שם את השירות חובה ולא יותר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היתרון היחידי שלך בפרוייקט הזה הוא שאם התקבלת, ולא הרבה מתקבלים, אחרי 3 שנים אתה מסודר, ומשם זה קבע ובוחטות.מסתבר שזה לא רק עתודות.. אני לא הולך להיות בצבא 9 שנים.
אני הולך למסלולים שאני אהיה שם את השירות חובה ולא יותר.
נחיה ונראה.היתרון היחידי שלך בפרוייקט הזה הוא שאם התקבלת, ולא הרבה מתקבלים, אחרי 3 שנים אתה מסודר, ומשם זה קבע ובוחטות.
באמת שיכולתי לסגור חמישיה חופשי.. 😛ת'אמת ממש התרשמתי היום גם ממך וגם מתומר, שניכם באימון 3 של הלינארית ושניכם עשיתם היום שלשה שנראתה כמו התחלה של חמישיה. כל הכבוד שפיץ 😃
הכל בזכותך ובזכות הכובעת'אמת ממש התרשמתי היום גם ממך וגם מתומר, שניכם באימון 3 של הלינארית ושניכם עשיתם היום שלשה שנראתה כמו התחלה של חמישיה. כל הכבוד שפיץ 😃
הכל בזכותך ובזכות הכובע
אני משתמש בגרסא הזאת
אני רוצה PR בבייספס, אפשר גם את הכובע?אני משתמש בגרסא הזאת
![]()
זהו החלטתי, מהיום זה הולך להיות "כובע PR הסקוואט".
כל מי שרוצה לעשות PR בסקוואט מוזמן לבקש ממני את הכובע ולהשתמש במזל שלו כדי לסגור את הסט!
בולבולאני רוצה PR בבייספס, אפשר גם את הכובע?
לא 🤬אני רוצה PR בבייספס, אפשר גם את הכובע?
LOLMicky Razor
holly shit!
מעניין אותי על מה הוא עף . הוא גם קיבל גירוש טוטאלי. הוא נחשב אורח ואפילו לא משתמש.מסתבר של״קפטן שלד״ היו יותר שליליים
אה? זה אותו בחור? 😆 לא ידעתי.מלאמלאמלאמלא ספאם. היום הוא ״שלד הלילה״