הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לי יש הפסקת חשמל כבר 10 דק :(

לי יש הפסקת חשמל כבר 10 דק 😭
אין לי באמת "הפסקות חשמל" החשמל עף ל2 שניות ואז חוזר,הבעיה שזו מכבה את כל המכשירים וזה מספיק ארוך.
עוד קופסה נגמרה לה. 😍

קבצים מצורפים

• 1445774891509-1478177988.jpg
    1445774891509-1478177988.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 104
אה מתי היו לנו הפסקות חשמל באיזור? בגלל זה המחשב כבוי כשבאתי :/

זו פשוט גלידת וניל עם חתיכות של טופי מצופות בשוקולד. לא משהו מיוחד..
יש משהו ממש טוב?
הרבה זמן לא אכלתי אותם. (רק האגן דאז)
יש המון...
Peanut butter cup
Cookie & Cream
Choclate chip cookie dough

אם אתה אוהב שוקולד הארד קור עם נגיעות של סכרת chocolate fudge

אני אקרא אחריי האימון.
ואתה מוזמן לתייג את הbig guns לראות את התגובה שלהם.
וחוץ מיזה, מחקר אחד לא אומר כלום. שתדע.

There is such a thing in science, that when one study disagrees with the vast majority of the other studies conducted, the lone study will usually have problems in the way it was done and thus thrown in the trash until more studies agree with it. This is the same reason as to y its doubtful radiation from ur cellphone causes cancer cuz the majority shoe no signs while the rest show both a positive and a negative correaltiou, because that's how statistics work, there will always be a certain margin of error.
3.4g sounds ridiculously high..
But I'll probably read it when I get home from das gym

holy-motherfucking-shitballs-thumb.jpg

Give more info, what does it look like? double or single? did any1 try it? was it any btr than the one I tried to make at home? 😛

כוסאומו , אני מתאמן במכון עם ראק מפורק ומוט של בנץ ואף ליפטר לרפואה ומלא ילדי בית ספר ,ואתם מקבלים גק לדדליפט . החיים לא הוגנים .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית