- פותח/ת השרשור
- #6,381
יש לי הפסקת חשמל כל 10 דקות וזה משגע אותי+מקריס לי את המחשב. 😡אני בעבודה כרגע ואין לנו הפסקות חשמל
(אוף)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי הפסקת חשמל כל 10 דקות וזה משגע אותי+מקריס לי את המחשב. 😡אני בעבודה כרגע ואין לנו הפסקות חשמל
(אוף)
אין לי באמת "הפסקות חשמל" החשמל עף ל2 שניות ואז חוזר,הבעיה שזו מכבה את כל המכשירים וזה מספיק ארוך.לי יש הפסקת חשמל כבר 10 דק 😭
היה בכל הארץ,אבל היה בערך בסביבות 10-11.אה מתי היו לנו הפסקות חשמל באיזור? בגלל זה המחשב כבוי כשבאתי :/
טעים הטופי קראנץ' ?<אין לי באמת "הפסקות חשמל" החשמל עף ל2 שניות ואז חוזר,הבעיה שזו מכבה את כל המכשירים וזה מספיק ארוך.
עוד קופסה נגמרה לה. 😍
סביר+ . ישנם יותר טובים.טעים הטופי קראנץ' ?<
יש משהו ממש טוב?סביר+ . ישנם יותר טובים.
יש המון...יש משהו ממש טוב?
הרבה זמן לא אכלתי אותם. (רק האגן דאז)
הופה,איזו הפגנת ידע.אם אתה אוהב שוקולד הארד קור עם נגיעות של סכרת chocolate fudge
הופה,איזו הפגנת ידע.
איך זה מסתדר עם הריצות? 🤩
כן.. כן.. מה שהולך בחדרי חדרים לא מספרים. 😉הרבה נסיעות עבודה לארה"ב ( 2-3 דולר לפינט B&J), זה היה לפני הריצות כמו שאתה מבין..
what happens in wallmart stays in wallmartכן.. כן.. מה שהולך בחדרי חדרים לא מספרים. 😉
תנחת בשלום חמוד.אימון מהנה מתי
![]()
Give more info, what does it look like? double or single? did any1 try it? was it any btr than the one I tried to make at home? 😛