הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אנחנו בKrakov. מלון לא תקבל מטעמי בטיחות(יש פה אנשי חמאס בlbs)
אגב יותר חם פה מהארץ, ממש נעים. קר אבל לא מאוד, 2 שכבות וכובע/חם צוואר זה סבבה

איך יהיה בדצמבר לדעתך?

איך יהיה בדצמבר לדעתך?
אני הייתי בתחילת אוקטובר והיה קר בטירוף, הוא עכשיו שם ונעים, זה משתנה אז פשוט מראש לבדוק את המזג אוויר שיש שם ולהביא בגדים בהתאם.

אני הייתי בתחילת אוקטובר והיה קר בטירוף, הוא עכשיו שם ונעים, זה משתנה אז פשוט מראש לבדוק את המזג אוויר שיש שם ולהביא בגדים בהתאם.
^^^this

I'm from Norway (get's to -20/-30 in the winters) and when I was in Poland a few years back in october, it felt cold as fuck.. if u have a big jacket it should b fine, but just a hoodie would b pretty shit..

^^^this

I'm from Norway (get's to -20/-30 in the winters) and when I was in Poland a few years back in october, it felt cold as fuck.. if u have a big jacket it should b fine, but just a hoodie would b pretty shit..
אני בחיים לא אשכח את הקור בבירקנאו, היה בערך 6 מעלות ופשוט רעדנו כמו מטורפים מהרוח, כמה ילדים התעלפו.
המצחיק הוא שיום אחרי זה היה שלג והיה הרבה הרבה פחות קר.

כתבת בסקירה הכללית שאתה עושה RM1 בנץ' 65.
זה 65 כל צד כן ?

זה וואו של התפלאות או של הפתעה?

👶 עוד שנה+- צבא ואז הכל ילך לפח.
זה ואוו של "חשבתי שאני בקושי מרים משקלים, אבל יש הרבה יותר מנוסים ממני שיש להם להתקדם.." כאילו, מנחם אותי ...
זה לא במטרה להעביר ביקורת, אני פשוט שואף יותר ממה שאני יכול.. אז נוטה לעשות השוואות (כמו כולם) עם אחרים.
אתה בהחלט תזרוק הכל לפח בצבא, אבל היי, לפחות תהיה לך תשתית לחזור אליה אחרי הצבא :D

סליחה,כף רגלי לראשונה דרכה בכוונה אשכרה להתאמן ולא לפמפם דאמבלים ורודים.
אם מתייחסים גם לדאמבלים הורודים אז זה ON/OFF שלושה חודשים נוספים.

אני פה חברה כולם באים היום ב7!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית