- פותח/ת השרשור
- #6,461
כי הוא לפחות מרים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הוא לפחות מרים?
הדבר היחידי שהוא מרים כרגע זה את האשך שקפא ונפל לו על הרצפהכי הוא לפחות מרים?
how do u know? maybe he is picking up jewish ashes? u don't know his life.הדבר היחידי שהוא מרים כרגע זה את האשך שקפא ונפל לו על הרצפה
יש לי את השיטות שלי..how do u know? maybe he is picking up jewish ashes? u don't know his life.
אנחנו בKrakov. מלון לא תקבל מטעמי בטיחות(יש פה אנשי חמאס בlbs)
אגב יותר חם פה מהארץ, ממש נעים. קר אבל לא מאוד, 2 שכבות וכובע/חם צוואר זה סבבה
אני הייתי בתחילת אוקטובר והיה קר בטירוף, הוא עכשיו שם ונעים, זה משתנה אז פשוט מראש לבדוק את המזג אוויר שיש שם ולהביא בגדים בהתאם.איך יהיה בדצמבר לדעתך?
^^^thisאני הייתי בתחילת אוקטובר והיה קר בטירוף, הוא עכשיו שם ונעים, זה משתנה אז פשוט מראש לבדוק את המזג אוויר שיש שם ולהביא בגדים בהתאם.
אני בחיים לא אשכח את הקור בבירקנאו, היה בערך 6 מעלות ופשוט רעדנו כמו מטורפים מהרוח, כמה ילדים התעלפו.^^^this
I'm from Norway (get's to -20/-30 in the winters) and when I was in Poland a few years back in october, it felt cold as fuck.. if u have a big jacket it should b fine, but just a hoodie would b pretty shit..
לא. 😭כתבת בסקירה הכללית שאתה עושה RM1 בנץ' 65.
זה 65 כל צד כן ?
ואוולא. 😭
כרגע הRM5 עומד על 82.5.
אני דיי חלש בלחיצות,יש עוד הרבה לאן לשאוף.
זה וואו של התפלאות או של הפתעה?ואוו
👶 עוד שנה+- צבא ואז הכל ילך לפח.בסדר לאט לאט אתה עוד ילד 😃
זה ואוו של "חשבתי שאני בקושי מרים משקלים, אבל יש הרבה יותר מנוסים ממני שיש להם להתקדם.." כאילו, מנחם אותי ...זה וואו של התפלאות או של הפתעה?
👶 עוד שנה+- צבא ואז הכל ילך לפח.
אני מנוסה? כף רגלי לראשונה דרכה במכון לפני חצי שנה.אבל יש הרבה יותר מנוסים ממני
@Koller לא יסכיםאני מנוסה? כף רגלי לראשונה דרכה במכון לפני חצי שנה.
נו ויש כאלה שכבר 10 שנים ואין להם מושג מה הם עושים.אני מנוסה? כף רגלי לראשונה דרכה במכון לפני חצי שנה.
כן. וגם המוניטין :D
😃זה לא הכמות, זה האיכות.
מה זה אני פה? איפה הטובלרון שלי חוצפןאני פה חברה כולם באים היום ב7!!