- פותח/ת השרשור
- #6,721
אני יכול להיות גם בלי,אני עם כולה מינוס של איזה 1.גם אותו גובה הערך ו2 קילו יותר ממך 😁
רק לי אין משקפים:)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול להיות גם בלי,אני עם כולה מינוס של איזה 1.גם אותו גובה הערך ו2 קילו יותר ממך 😁
רק לי אין משקפים:)
בקטנה לא ממש משנה 😃אני יכול להיות גם בלי,אני עם כולה מינוס של איזה 1.
מעל 0.75 צריך משקפיים..אני יכול להיות גם בלי,אני עם כולה מינוס של איזה 1.
וואלה? אני הייתי בטוח אני מסתובב עם משקפיים כי משעמם לי.מעל 0.75 צריך משקפיים..
ינואר הקרוב? אם כן אז בטח שתתחיל להתכונן.מישהו פה שמבין, קיבלתי יום סיירות בינואר. שווה ללכת ולהתחיל להתכונן עכשיו או שאין טעם?
תודה. 😍החזרה השנייה הייתה יפה מאוד. כל הכבוד!
יאאא רק שלי זה לא היה כבד. 🤣מאסיבי1
אנחנו מקבילים במשקל בסקוואט חחחח
רק חבל שאני נותן ריסט 😭
ולי זה היה 5-5-4 עם כשל טכני בגלל שתיקנתי תטכניקה חחחיאאא רק שלי זה לא היה כבד. 🤣
😡 תמות. כמה אתה שוקל בכלל?ולי זה היה 5-5-4 עם כשל טכני בגלל שתיקנתי תטכניקה חחח
89-91 תלוי באוראו יום לפני😡 תמות. כמה אתה שוקל בכלל?
בקיצור אני שומר לך מקום במכינת הטכניון@לוטם
אני בינתיים יושב על 75-+ מ3 יחידות ראשונות.
🤬בקיצור אני שומר לך מקום במכינת הטכניון
זה גבולי, אל תרד מה-70 סופי, אחר כך אתה תעשה מכינה ארוכה כמו טנק 🙄@לוטם
אני בינתיים יושב על 75-+ מ3 יחידות ראשונות.
דרך אגב, יש לך עוד הזדמנות לרדת ל4 יחידות. מבחינת ציון סופי אם תקבל 75 ב5 יחידות זה יותר גרוע מ95 ב4 יחידות, וממה שאני זוכר לקבל 95 ב4 יחידות הרבה יותר קל.
לא ארד. 😃זה גבולי, אל תרד מה-70 סופי, אחר כך אתה תעשה מכינה ארוכה כמו טנק 🙄
הציון הסופי שלי במתמטיקה 5 יחידות הוא 82 בלי בונוסים.זה גבולי, אל תרד מה-70 סופי, אחר כך אתה תעשה מכינה ארוכה כמו טנק 🙄
כן אבל יש הבדל בזמנים, אם אתה מגיע עם ציון 70+ ב-5 יחידות או ציון 80+ ב-4 יחידות המכינה לא ארוכה, זה נקרא "קורס רענון"עדיין עשיתי מכינה.
סמוך עליי שאם אתה רוצה להתקבל לטכניון אתה צריך הרבה יותר מ"קורס ריענון" כי אם תגיע לתואר ולא תדע כמו שצריך חומר של בצפר אתה תקרוס במתמטיקה על ההתחלה ולא תדע מה לעשות עם עצמך.זה נקרא "קורס רענון"
10 חודשים במקרה שלי...מי שלא עומד בקריטריונים האלו פשוט עושה 4-6 חודשים מכינה, זה סבל נוראי.