- פותח/ת השרשור
- #7,041
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
דדליפט אש
קרא את שאר עדכון הלוג...
דדליפט אש
הקדמה:
באתי כחצי שעה יותר מוקדם מהרגיל כדי לנסות להספיק לאוטובוס הרגיל הביתה.
כמובן שהספקתי על הדקה ה-90 לאוטובוס. 😆
האימון:
Squat- טכניקה בעיקר, עשיתי אולי קצת עם 80 קילו . אני מנסה להבין לאט לאט את הטכניקה, קצת משתפר.
נקווה שלאחר יום חמישי כבר נתחיל לחזור לעיניינים. קצת מאוכזב.. 😕
Pullups- 0X3 11.25X3X5 PR
סביר, היה טיפלה קשה .
Dips- 0X3 5X2 12.5X3X5 PR
כנ"ל גם טיפה קשה. מה שהכי מפריע לי זה שממש כואב לי לאחר הסט באזור העצמות בריח והחזה העליון.. אם למישהו יש הסבר לתופעה אשמח.
Deadlift-60X2 100X2 120X2 140X2 160X1 BELTED 175X5 BELTED FUCKING PRRRR
הסיפור: אני חושב שבגלל הכאבים שציינתי למעלה אני מרגיש מזעזע בדדליפט. עוד לפני שעשיתי אפילו את הסט הראשון אני הרגשי רע מאוד, חיוור. אני שוקל אימון הבא להעביר אולי את המקבילים לסוף האימון כדאי שאני לא ארגיש שאני רוצה להתאבד לאחר הדדליפט. 🙁
בכל מקרה, בין הסט החימום האחרון ולעצים הבנתי שאני הולך עוד שניה להתאבד אז עשיתי 3 דקות קצת שכיבה על מזרון והרמתי רגליים לאוויר להזרים קצת חמצן למוח,עזר טיפה. אין לי מושג למה זה קורה..
בכ"מ, הבנתי שבגלל שאני מרגיש חלש (ה160 הרגיש יחסית כבד מהרגיל.) אני אשתמש ברייג' לצערי.
נכנסתי לרייג' איזה 5 דקות שלמות בסוף התנפלתי על המוט בנביחות וצעקות והכל עלה פרפקט ויותר קלה ממה שציפיתי. (כמובן בגלל הרייג',זה לא באמת כולכך קל.) כל המכון הסתכל עליי בתדהמה כאילו אני אונס מישהי, Oh well. 😅
בכ"מ מתרגש1 לקראת ה180 בעוד כשבועיים. אני חושב שאני אצליח לקראת סוף המסה למשוך 200 לסינגל. אני ארגיש כולכך מרוצה מעצמי במידה ואצליח.😁
ספאם-
אחריי שחזרתי הביתה הכנתי לעצמי סלט טונה. (מקופסה)
אכלתי לתומי פתאום אני מרגיש משהו קשיח בפה. זאת היתה פאקינג עצם. WTF 🤢🤢🤢
בגלל ההנחה של טיטאן החלטתי שמגיע לי רצועות לכף היד כי הן קצת כואבות לי. הזמנתי THP 19.5 ב150 ש"ח.
מומלץ, יש להם אחלה מחירים. (נשבע נטול אינטרסים,הם גם עוזרים ומסבירים בפרטי.)
כולם לרשום ביומנים ב13.12 יש לי יום הולדת. להתחיל להכין את העוגות. 🙄
(להתעלם מהדקדוק/הגהה בעדכון,אני עייף מידי ויש לי מבחן מחר.🤬)
ליל"ט. 😛
קרא את שאר עדכון הלוג...