לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
באחד האימונים האחרונים שהיו לי, לפני כמה חודשים באתי לאימון עוד אחרי עבודה (איזה 8 שעות של לעמוד+כאבי ראש מטורפים) והיה לי סקוואט של 1X5X95 לא משהו מיוחד.
הוא העיר לי כשעוד הייתי בסטים של החימום.
קיצר אחד המתאמנים שם, טמבל רציני התחיל להעיר לי על הטכניקה, אמרתי לו ״תודה אבל אני מסתדר״.
הבחור נעלב משום מה וקרא לי חוצפן, קיצר אמרתי לו ״אמרתי לך תודה אני מסתדר, מה חוצפן בזה?״
הבחור שתק ואז זה נגמר.

2 דקות אחרי זה הוא נכנס לסט, רבעי סקוואטים עם פוסי פד וצרחות ששומעים אותם בסופר ברקת ליד, הביא גם את המדריך שישמור עליו.
בקיצור אחד המתאמנים שם עוד אחרי זה אומר לו: ״ אחי מה אתה לא שם חגורה מה אתה מטורף אתה רוצה להיפצע״.
אם אני זוכר נכון זה היה 90 קילו דקוואט בערך, אולי קצת יותר.

ואז אני נכנסתי ל3X5X95 עם טיפה רייד׳ כי הייתי עייף ולא הרגשתי טוב.

אף אחד לא העיר לי.

מצטער על החפירה, יצא ארוך מדי.

באחד האימונים האחרונים שהיו לי, לפני כמה חודשים באתי לאימון עוד אחרי עבודה (איזה 8 שעות של לעמוד+כאבי ראש מטורפים) והיה לי סקוואט של 1X5X95 לא משהו מיוחד.
הוא העיר לי כשעוד הייתי בסטים של החימום.
קיצר אחד המתאמנים שם, טמבל רציני התחיל להעיר לי על הטכניקה, אמרתי לו ״תודה אבל אני מסתדר״.
הבחור נעלב משום מה וקרא לי חוצפן, קיצר אמרתי לו ״אמרתי לך תודה אני מסתדר, מה חוצפן בזה?״
הבחור שתק ואז זה נגמר.

2 דקות אחרי זה הוא נכנס לסט, רבעי סקוואטים עם פוסי פד וצרחות ששומעים אותם בסופר ברקת ליד, הביא גם את המדריך שישמור עליו.
בקיצור אחד המתאמנים שם עוד אחרי זה אומר לו: ״ אחי מה אתה לא שם חגורה מה אתה מטורף אתה רוצה להיפצע״.
אם אני זוכר נכון זה היה 90 קילו דקוואט בערך, אולי קצת יותר.

ואז אני נכנסתי ל3X5X95 עם טיפה רייד׳ כי הייתי עייף ולא הרגשתי טוב.

אף אחד לא העיר לי.

מצטער על החפירה, יצא ארוך מדי.
במכון אצלי אנשים מידי פעם לובשים את החגורות בדיחה האלו בעובי של כמעט חגורה רגילה. אני לא מבין מה עובר להם בראש שזה אמור לעשות.

במכון אצלי אנשים מידי פעם לובשים את החגורות בדיחה האלו בעובי של כמעט חגורה רגילה. אני לא מבין מה עובר להם בראש שזה אמור לעשות.
לפחות במכון שלנו כבר יודעים ש90 קילו זה לא כבד 😃

אני לא סובל את הבדיחה הזאת אנשים שמים אותה רופפת נטו בשביל היופי

״ אחי מה אתה לא שם חגורה מה אתה מטורף אתה רוצה להיפצע״.
הזכרת לי כשרק התחלתי את ה SS ועשיתי 90 קג סקוואט בהולמס פלייס שבאו כמה חבר'ה ואמרו לי "עחי, אתה עושה משקלים כאלה בלי חגורה? חבל על הגב שלך" 🤣

מתי,
אתה עדיין שמן.
האם חיטוב1?🤯

מתי,
אתה עדיין שמן.
האם חיטוב1?🤯
אם אני לא מתקדם בינתיים במשקל גוף ולא נתקע במשקלים, אין סיבה.
המיוחד בעובדה שאני עכשיו מבושש עם ה100 סקוואט שלי.
שאלה: איך להתקדם בסקוואט?
חשבתי על לינארית אבל במקום לעשות שלוש חזרות בחמישי וחמש בראשון לעשות פשוט קפיצות של 5 כל אימון סקוואט (חוץ מהקל באמצע) ל5 חזרות.
(כל זה עד שאחזור ל145)

המיוחד בעובדה שאני עכשיו מבושש עם ה100 סקוואט שלי.
ליבי ליבי 😃
רק מה, שים לב לא "לגלוש" עם המסה\נייטראלי אל תוך האביב.. כי אתה תמצא את עצמך מחטב בקיץ, ומניסיון מר- זה לא מומלץ.

שאלה: איך להתקדם בסקוואט?
חשבתי על לינארית אבל במקום לעשות שלוש חזרות בחמישי וחמש בראשון לעשות פשוט קפיצות של 5 כל אימון סקוואט (חוץ מהקל באמצע) ל5 חזרות.
(כל זה עד שאחזור ל145)
אפשרי, כל עוד מדובר במשקלי ריסט כמובן.

אני מבין שאני לא היחיד שמקלל את האימוני טכניקה בסקוואט, זה הרס לי את החודש האחרון ועושה לי בלאגן ללינארית. לא כיף להתחיל madcow עם דדליפט 132.5 וסקוואט רק 100 או 110...
לפחות הצלחת "לברוח" מהאימוני טכניקה לפי העדכון האחרון האימוני טכניקה מאיישים וטובעניים עד שמצליחים בשלב מסוים.

זה החלק הכיף הכוונה הייתה שזה לא כיף שהפער בין הסקוואט לדדליפט יהיה כזה גדול.
זה לא שאני במשקלים אסטרונומיים שבין 200 קילו דדליפט ל180 קילו סקוואט יש הבדל עצום, אני אמור לסיים עם 132.5 קילו דדליפט את התוכנית הנוכחית ובגלל שאני מתחיל להעלות משקל בסקוואט נורא מאוחר אני לא יסיים עם יותר מ100-110 בהנחה שאני עולה ב5 קילו כל אימון, זה מה שמבאס.

שטויות.
אצלי ההפרש הוא 100 קג. פחות או יותר 😉
לגיטימי, זה בגלל פציעה לא?
במוצ"ש היה מפוצץ היו איזה 25-30 אנשים בערך, אנשים התחילו לעשות מתח/מקבילים עם ketelbells בגלל מחסור בפלטות, ככה זה שדודי מחליט שבא לו לעשות incline עם 145 קילו.

לגיטימי, זה בגלל פציעה לא?
במוצ"ש היה מפוצץ היו איזה 25-30 אנשים בערך, אנשים התחילו לעשות מתח/מקבילים עם ketelbells בגלל מחסור בפלטות, ככה זה שדודי מחליט שבא לו לעשות incline עם 145 קילו.
אתה תמיד דרמטי כשזה מגיע למחסור בפלטות 😃
אף פעם לא נאלצתי לעשות עם קטבלס.. 145 קג זה לא כך כך הרבה פלטות..

אתה תמיד דרמטי כשזה מגיע למחסור בפלטות 😃
אף פעם לא נאלצתי לעשות עם קטבלס.. 145 קג זה לא כך כך הרבה פלטות..
שיש 25-30 אנשים וכל הראקים תפוסים ויש לפחות 3 אנשים שעושים דדליפט עם מינימום 3 פלטות אז כן זה מגיע למצב של מחסור בפלטות.
גם היו רוב החבר"ה של הקבוצות weightlifting וpowerlifting והם גם מרימים לא מעט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית