הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תודה, אעדיף שלא לשמוע. במיוחד בהתחשב במצבי הבריאותי.
בגלל שאתה לא מרגיש טוב אז בבקשה:
מכין מלאווח, פורס אותו על צלחת....מורח חומוס, מורח סחוג, שם 2 פרוסות גבנ"צ, שם קופסת טונה, שם קטשופ- מגלגל ואוכל.
👹

אין לך אלוהים.
אם זה היה היום, הייתי מוסיף גם בייקון.
ויש לי אלוהים, למה ככה?
אני פסטפרניאן אדוק.

500px-Flying_Spaghetti_Monster.jpg

אף פעם לא יוצא שום דבר טוב מלבוא לחדר כושר חולה - אתה רק מדביק אנשים אחרים וגורם להם לשנוא אותך. שום דבר לא יקרה אם תישאר בבית ותפסיד אימון אחד - אני מבטיח לך שבהמשך הדרך אתה תפסיד עוד הרבה אימונים, צריך לקחת את הכל בפרופורציה ולהבין שככה זה החיים ולא תמיד אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע, כל שבוע.

הדבר היחיד שקורה מקיצוניות של "אני חייב להתאמן X פעמים בשבוע" זה שתפסיק להתאמן לגמרי אחרי שתפספס שניים/שלושה אימונים בגלל החיים האמיתיים. אתה צריך לשלב את האימונים בחדר כושר סביב החיים שלך, לא להיפך (אלא אם כן זו הפרנסה שלך).

אף פעם לא יוצא שום דבר טוב מלבוא לחדר כושר חולה - אתה רק מדביק אנשים אחרים וגורם להם לשנוא אותך. שום דבר לא יקרה אם תישאר בבית ותפסיד אימון אחד - אני מבטיח לך שבהמשך הדרך אתה תפסיד עוד הרבה אימונים, צריך לקחת את הכל בפרופורציה ולהבין שככה זה החיים ולא תמיד אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע, כל שבוע.

הדבר היחיד שקורה מקיצוניות של "אני חייב להתאמן X פעמים בשבוע" זה שתפסיק להתאמן לגמרי אחרי שתפספס שניים/שלושה אימונים בגלל החיים האמיתיים. אתה צריך לשלב את האימונים בחדר כושר סביב החיים שלך, לא להיפך (אלא אם כן זו הפרנסה שלך).
זה ברור, ראית אותי בוכה שפספתי אימון אחד? לא ביג דיל, גם ככה יש לי דברים יותר טובים לעשות.

זה ברור, ראית אותי בוכה שפספתי אימון אחד? לא ביג דיל, גם ככה יש לי דברים יותר טובים לעשות.

אני הרגע קראתי הודעה שלך מגיע חולה לחדר כושר, למה? אתה שונא את אחיך הליפטרים שאתה רוצה להדביק גם אותם? אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי זה לראות מישהו מנוזל ומשתעל מרביץ איזה מוחטה ביד שלו ואז נוגע במוט האלייקו שלי.

אני הרגע קראתי הודעה שלך מגיע חולה לחדר כושר, למה? אתה שונא את אחיך הליפטרים שאתה רוצה להדביק גם אותם? אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי זה לראות מישהו מנוזל ומשתעל מרביץ איזה מוחטה ביד שלו ואז נוגע במוט האלייקו שלי.
זה ממש לא היה המצב שלי בראשון, היום אני באמת מרגיש רע.
ביום ראשון היה לי רק טיפה כאב ראש ולא הייתי מרוכז. לא השתעלתי ולא כלום.
ללמוד מתמטיקה.
חשבתי שזה יותר קל, אני חולה לעיתים נדירות. הייתי בטוח זה יעבור תוך יום.

אם זה כולה אף סתום וקצת כאבים בגרון לא ימות מאימון ואפשרי אפילו עצימות ככה,בין הסטים מקנחים את האף ושוטפים ידיים

אם זה כולה אף סתום וקצת כאבים בגרון לא ימות מאימון ואפשרי אפילו עצימות ככה,בין הסטים מקנחים את האף ושוטפים ידיים
אין לי אף סתום.
ביום ראשון היה לי רק כאבי גרון וקצת כאב ראש.
ואתמול התחיל לי חום.
היום כבר כמעט עבר החום.

אין לי אף סתום.
ביום ראשון היה לי רק כאבי גרון וקצת כאב ראש.
ואתמול התחיל לי חום.
היום כבר כמעט עבר החום.

שום דבר מדבק שימנע ממך להתאמן או להדביק אנשים.
תרגיש טוב:fever2:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית