נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אם אני אספר לך איזו מלאווח הייתי מכין בתיכון, היית מקיא את הנשמה.עד כאן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני אספר לך איזו מלאווח הייתי מכין בתיכון, היית מקיא את הנשמה.עד כאן.
😆אם אני אספר לך איזו מלאווח הייתי מכין בתיכון, היית מקיא את הנשמה.
בגלל שאתה לא מרגיש טוב אז בבקשה:תודה, אעדיף שלא לשמוע. במיוחד בהתחשב במצבי הבריאותי.
חומוס
פרוסות גבנ"צ
טונה
אין לך אלוהים.קטשופ
אם זה היה היום, הייתי מוסיף גם בייקון.אין לך אלוהים.
אני לא מאמין שקיים על זה ויקי. 😲אם זה היה היום, הייתי מוסיף גם בייקון.
ויש לי אלוהים, למה ככה?
אני פסטפרניאן אדוק.
![]()
אני מוסיף לזה גם פסטרמה ושותה עם זה שייק חלבון בטעם שוקולד.אין לך אלוהים.
קיימת גם דת.אני לא מאמין שקיים על זה ויקי. 😲
מפלצת הספגטי המעופפת – ויקיפדיה
🍻אני מוסיף לזה גם פסטרמה ושותה עם זה שייק חלבון בטעם שוקולד.
ynet - חדשות - ניו זילנד אישרה: חסידי 'מפלצת הספגטי' יכולים להתחתןאני לא מאמין שקיים על זה ויקי. 😲
מפלצת הספגטי המעופפת – ויקיפדיה
Enough!אני מוסיף לזה גם פסטרמה ושותה עם זה שייק חלבון בטעם שוקולד.
זה ברור, ראית אותי בוכה שפספתי אימון אחד? לא ביג דיל, גם ככה יש לי דברים יותר טובים לעשות.אף פעם לא יוצא שום דבר טוב מלבוא לחדר כושר חולה - אתה רק מדביק אנשים אחרים וגורם להם לשנוא אותך. שום דבר לא יקרה אם תישאר בבית ותפסיד אימון אחד - אני מבטיח לך שבהמשך הדרך אתה תפסיד עוד הרבה אימונים, צריך לקחת את הכל בפרופורציה ולהבין שככה זה החיים ולא תמיד אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע, כל שבוע.
הדבר היחיד שקורה מקיצוניות של "אני חייב להתאמן X פעמים בשבוע" זה שתפסיק להתאמן לגמרי אחרי שתפספס שניים/שלושה אימונים בגלל החיים האמיתיים. אתה צריך לשלב את האימונים בחדר כושר סביב החיים שלך, לא להיפך (אלא אם כן זו הפרנסה שלך).
זה ברור, ראית אותי בוכה שפספתי אימון אחד? לא ביג דיל, גם ככה יש לי דברים יותר טובים לעשות.
כמו?גם ככה יש לי דברים יותר טובים לעשות.
זה ממש לא היה המצב שלי בראשון, היום אני באמת מרגיש רע.אני הרגע קראתי הודעה שלך מגיע חולה לחדר כושר, למה? אתה שונא את אחיך הליפטרים שאתה רוצה להדביק גם אותם? אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי זה לראות מישהו מנוזל ומשתעל מרביץ איזה מוחטה ביד שלו ואז נוגע במוט האלייקו שלי.
ללמוד מתמטיקה.כמו?
אף פעם לא יוצא שום דבר טוב מלבוא לחדר כושר חולה - אתה רק מדביק אנשים אחרים וגורם להם לשנוא אותך. שום דבר לא יקרה אם תישאר בבית ותפסיד אימון אחד - אני מבטיח לך שבהמשך הדרך אתה תפסיד עוד הרבה אימונים, צריך לקחת את הכל בפרופורציה ולהבין שככה זה החיים ולא תמיד אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע, כל שבוע.
הדבר היחיד שקורה מקיצוניות של "אני חייב להתאמן X פעמים בשבוע" זה שתפסיק להתאמן לגמרי אחרי שתפספס שניים/שלושה אימונים בגלל החיים האמיתיים. אתה צריך לשלב את האימונים בחדר כושר סביב החיים שלך, לא להיפך (אלא אם כן זו הפרנסה שלך).
אין לי אף סתום.אם זה כולה אף סתום וקצת כאבים בגרון לא ימות מאימון ואפשרי אפילו עצימות ככה,בין הסטים מקנחים את האף ושוטפים ידיים
אין לי אף סתום.
ביום ראשון היה לי רק כאבי גרון וקצת כאב ראש.
ואתמול התחיל לי חום.
היום כבר כמעט עבר החום.
תודה, זה למה באתי.שום דבר מדבק שימנע ממך להתאמן או להדביק אנשים.
תרגיש טוב:fever2: