זה לא כוח אדם.לא הבנתי.
הם אחראים על מיונים ראשוניים (צו ראשון) ועל הפניות לכל שאר המיונים הקדם צבאיים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא כוח אדם.לא הבנתי.
כוח אדם זה המקום המסריח הזה שבו אתה מוצא עבודה במפעל תמורת סחר מינימום. יש המון עסקים פרטיים של כוח אדם, זה לא ארגון אחד גדול. אין לי מושג למה הם קוראים "כוח אדם" אולי בצה"ל יש יחידה שהם קראו לה בשם "כוח אדם" שהמטרה שלה היא לאתר חיילים לתפקידים או משהו.
א. כתוב לי על הזימון "אגף כח אדם"זה לא כוח אדם.
הם אחראים על מיונים ראשוניים (צו ראשון) ועל הפניות לכל שאר המיונים הקדם צבאיים.
לאיפה שלחו אותך לעזעאזל? 😕א. כתוב לי על הזימון "אגף כח אדם"
ב.כשבאתי הם דיברו "אנחנו כח אדם ואנחנו מעבירים את תוצאות השאלונים למיט"ב לצורך שיבוץ ככה וככה."
ואלו היו חיילות על מדים.
בית החיל בתל אביב, ליד כיכר המדינה.לאיפה שלחו אותך לעזעאזל? 😕
מה?בית החיל בתל אביב, ליד כיכר המדינה.
אין קשר.. זה משהו בסגנון של להכיר אותי יותר מקרוב כדי שאני לא אקבל תפקיד שלא "ממצה את היכולות שלי"מה?
איזה מקצוע אתה מגביר בבית ספר/מגמה?
יש דבר שנקרא קצין מיון בבקו"ם, שזה מה שכל מי שלא נמצא לו תפקיד עדיין עובר אצלו ביום הגיוס ומקבל תפקיד.אין קשר.. זה משהו בסגנון של להכיר אותי יותר מקרוב כדי שאני לא אקבל תפקיד שלא "ממצה את היכולות שלי"
כי יש לי נתונים יחסית טובים רק שאין לי עדיין תפקיד מסויים שהם מצאו לנכון לתת לי.
אבל תכלס אני מגביר כימיה,מזרחנות ומדעי החברה.
זה לא...כנראה בגלל שאתה מגביר מזרחנות, אולי איזה מסלול של מודיעין.
צה"ל עחי!אני אוהב את היכולת של צה"ל למפות חיילים לתפקידים שימצו את היכולות שלהם.
אני בבקו"ם : "שלום אני תלמיד 5 יח"ל מתמטיקה/פיזיקה/אנגלית ו10 יחידות מחשבים אני יודע 3 שפות ואני רוצה להיות מתכנת בצבא".
תשובה : תהיה מ"כ טירונים בהצלחה.
אין מיונים לגולני 🤦♂️זה לא...
כמו שאני כבר אמרתי, היא אמרה לנו שבן אדם X יכול להוציא מהמיונים האלו בגולני אם הוא ירצה והאחר יצא במודיעין.. אין קשר.
אין מיונים לגולני 🤦♂️
צה"ל עחי!
מה יעזור לי מנילה? אני לא רוצה את הbasic.ובשביל זה יש מנילה, לא יושבים מול פקידה סתומה.
אתה ממלא מנילה בעולים על מדים (כשתפתח לך)
🤦♂️מה יעזור לי מנילה? אני לא רוצה את הbasic.
כל הקטע זה התפקידים שצריך מיונים בישביליהם.. אני לא עושה את כל הדפיקת מוח הזו בישביל להיות בשריון.
עד כמה שאני יודע מנילה זה רק התפקידים הקרביים לא? (זה מה ששמעתי מאנשים שקיבלו מנילה.)Do you
🤦♂️
Do you even military bro?
כולם מקבלים מנילה על פי הפרופיל שלהם, מנילה קרבית, עורפית, מנילה לבנות.עד כמה שאני יודע מנילה זה רק התפקידים הקרביים לא? (זה מה ששמעתי מאנשים שקיבלו מנילה.)
אבל אם אני 82 בפרופיל לא הגיוני שאני אקבל מנילה קרבית (?)ולמ"כ במגל לא ידעתי שיש מיונים מקדימים בכלל.
תפקיד מטומט
כולם מקבלים מנילה על פי הפרופיל שלהם, מנילה קרבית, עורפית, מנילה לבנות.
יש כאלה שמקבלים אשכול מקצועות המחשב במנילה..
יש כמה מסלולי התמיינות בצבא.אבל אם אני 82 בפרופיל לא הגיוני שאני אקבל מנילה קרבית (?)