הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כוח אדם זה המקום המסריח הזה שבו אתה מוצא עבודה במפעל תמורת סחר מינימום. יש המון עסקים פרטיים של כוח אדם, זה לא ארגון אחד גדול. אין לי מושג למה הם קוראים "כוח אדם" אולי בצה"ל יש יחידה שהם קראו לה בשם "כוח אדם" שהמטרה שלה היא לאתר חיילים לתפקידים או משהו.
זה לא כוח אדם.
הם אחראים על מיונים ראשוניים (צו ראשון) ועל הפניות לכל שאר המיונים הקדם צבאיים.
א. כתוב לי על הזימון "אגף כח אדם"
ב.כשבאתי הם דיברו "אנחנו כח אדם ואנחנו מעבירים את תוצאות השאלונים למיט"ב לצורך שיבוץ ככה וככה."
ואלו היו חיילות על מדים.

א. כתוב לי על הזימון "אגף כח אדם"
ב.כשבאתי הם דיברו "אנחנו כח אדם ואנחנו מעבירים את תוצאות השאלונים למיט"ב לצורך שיבוץ ככה וככה."
ואלו היו חיילות על מדים.
לאיפה שלחו אותך לעזעאזל? 😕

מה?
איזה מקצוע אתה מגביר בבית ספר/מגמה?
אין קשר.. זה משהו בסגנון של להכיר אותי יותר מקרוב כדי שאני לא אקבל תפקיד שלא "ממצה את היכולות שלי"
כי יש לי נתונים יחסית טובים רק שאין לי עדיין תפקיד מסויים שהם מצאו לנכון לתת לי.
אבל תכלס אני מגביר כימיה,מזרחנות ומדעי החברה.

אין קשר.. זה משהו בסגנון של להכיר אותי יותר מקרוב כדי שאני לא אקבל תפקיד שלא "ממצה את היכולות שלי"
כי יש לי נתונים יחסית טובים רק שאין לי עדיין תפקיד מסויים שהם מצאו לנכון לתת לי.
אבל תכלס אני מגביר כימיה,מזרחנות ומדעי החברה.
יש דבר שנקרא קצין מיון בבקו"ם, שזה מה שכל מי שלא נמצא לו תפקיד עדיין עובר אצלו ביום הגיוס ומקבל תפקיד.
לא סתם שולחים למבדקים כאלה.

כנראה בגלל שאתה מגביר מזרחנות, אולי איזה מסלול של מודיעין.

כנראה בגלל שאתה מגביר מזרחנות, אולי איזה מסלול של מודיעין.
זה לא...
כמו שאני כבר אמרתי, היא אמרה לנו שבן אדם X יכול להוציא מהמיונים האלו בגולני אם הוא ירצה והאחר יצא במודיעין.. אין קשר.

אני אוהב את היכולת של צה"ל למפות חיילים לתפקידים שימצו את היכולות שלהם.
אני בלשכת גיוס : "שלום אני תלמיד 5 יח"ל מתמטיקה/פיזיקה/אנגלית ו10 יחידות מחשבים אני יודע 3 שפות ואני רוצה להיות מתכנת בצבא".
תשובה : תהיה מ"כ טירונים בהצלחה.

אני אוהב את היכולת של צה"ל למפות חיילים לתפקידים שימצו את היכולות שלהם.
אני בבקו"ם : "שלום אני תלמיד 5 יח"ל מתמטיקה/פיזיקה/אנגלית ו10 יחידות מחשבים אני יודע 3 שפות ואני רוצה להיות מתכנת בצבא".
תשובה : תהיה מ"כ טירונים בהצלחה.
צה"ל עחי!

זה לא...
כמו שאני כבר אמרתי, היא אמרה לנו שבן אדם X יכול להוציא מהמיונים האלו בגולני אם הוא ירצה והאחר יצא במודיעין.. אין קשר.
אין מיונים לגולני 🤦‍♂️

ובשביל זה יש מנילה, לא יושבים מול פקידה סתומה.
אתה ממלא מנילה בעולים על מדים (כשתפתח לך)

ובשביל זה יש מנילה, לא יושבים מול פקידה סתומה.
אתה ממלא מנילה בעולים על מדים (כשתפתח לך)
מה יעזור לי מנילה? אני לא רוצה את הbasic.
כל הקטע זה התפקידים שצריך מיונים בישביליהם.. אני לא עושה את כל הדפיקת מוח הזו בישביל להיות בשריון.

Do you
מה יעזור לי מנילה? אני לא רוצה את הbasic.
כל הקטע זה התפקידים שצריך מיונים בישביליהם.. אני לא עושה את כל הדפיקת מוח הזו בישביל להיות בשריון.
🤦‍♂️
Do you even military bro?

ולמ"כ במגל לא ידעתי שיש מיונים מקדימים בכלל.
תפקיד מטומט
עד כמה שאני יודע מנילה זה רק התפקידים הקרביים לא? (זה מה ששמעתי מאנשים שקיבלו מנילה.)
כולם מקבלים מנילה על פי הפרופיל שלהם, מנילה קרבית, עורפית, מנילה לבנות.
יש כאלה שמקבלים אשכול מקצועות המחשב במנילה..

ולמ"כ במגל לא ידעתי שיש מיונים מקדימים בכלל.
תפקיד מטומט

כולם מקבלים מנילה על פי הפרופיל שלהם, מנילה קרבית, עורפית, מנילה לבנות.
יש כאלה שמקבלים אשכול מקצועות המחשב במנילה..
אבל אם אני 82 בפרופיל לא הגיוני שאני אקבל מנילה קרבית (?)
סליחה שאני לא בקיא בחומר.. לא מבין ארגונים אוטיסטים במדינה.

אבל אם אני 82 בפרופיל לא הגיוני שאני אקבל מנילה קרבית (?)
יש כמה מסלולי התמיינות בצבא.

פרופיל 97:
בעלי קב"א נמוך מ-52 ----> בדרך כלל רק מנילה, אבל גם מקבלים גיבוש לוחם ימי/צנחנים חלק.

בעלי קב"א 52-56 ------> 1. יום סיירות -----> גיבושים ליחידות מיום סיירות -----> אם עוברים מתקבלים, אם לא מקבלים ראיונות ליחידות מובחרות אחרות ----> שיבוץ (או אם לא מקבלים דבר מכל אלה אז לפי מנילה)

בעלי קב"א 54-56 -----> מיונים לטיס (מקפיאים את כל מה שלמעלה, עד שאתה נופל... ומקבל את כל השאר, או ממשיך לקורס טיס ויופי לך 😃 )

פרופיל 72-82
הקב"א לא כל כך משנה -----> מנילה, גיבוש לוחם ימי/צנחנים חלקם -------> שיבוץ
בעלי קב"א מעל 52 עם פרופיל בטווח הזה יכולים להגיש בקשת חריג כדי לקבל גם יום סיירות (בדרך כלל יעשו להם את המוות)

פרופיל 64 ומטה לא כולל 21
ג'ובניקים ותומכי לחימה
יום מאה, מנילה, קצין מיון...

פרופיל 21
אתה קוקו על כל הראש, עם נטיות לסכיזופרניה ודו קוטביות, קבל פטור משירות בצה"ל.

בנוסף לזה מסביב יש מיונים לעתודה, שחקים, חבצלות, תלפיות, מודיעין, חיל תקשוב (מקצועות המחשב) ועוד ועוד...

נו יופי, אני לא רוצה את כל הזין הזה.
אני 82 עם דפ"ר 80 וקב"א 54. אז אין לי מה לחפש במנילה, אני רק צריך את כל המיונים מסביב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית