לא הבנתי 🫤או הפוך? 🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי 🫤או הפוך? 🥷
התכוונתי או שהם הוציאו לפניך חחלא הבנתי 🫤
נו זה מה שהתכוונתי, אמרתי שחבל שתכנתתי משהו שכבר היה קיים.התכוונתי או שהם הוציאו לפניך חח
פחות פחמימה = פחות גלוקוז במוח 😣נו זה מה שהתכוונתי, אמרתי שחבל שתכנתתי משהו שכבר היה קיים.
מה אין כאבים? היד שלי מתאבדת אחריי הסקוואט.כורכומין יכול לעזור אבל לא הייתי לוקח אותו אם אין כאבים בגלל שהוא יקר. ביום יום אתה יכול לקחת אומגה 3
אגב קודם כל אתה צריך למצוא ולתקן את הגורם לבעיה, אחרת לא יעזור שום כורכומין הכאב פשוט יחזור.מה אין כאבים? היד שלי מתאבדת אחריי הסקוואט.
ומה יעזור אומגה 3?
אני משתמש בו בעיקר כאנטי דלקתי. תקראמה אין כאבים? היד שלי מתאבדת אחריי הסקוואט.
ומה יעזור אומגה 3?
היום יש לי סקוואט התאוששות, אני אנסה למצוא מה גורם לבעיה.אגב קודם כל אתה צריך למצוא ולתקן את הגורם לבעיה, אחרת לא יעזור שום כורכומין הכאב פשוט יחזור.
אקרא.אני משתמש בו בעיקר כאנטי דלקתי. תקרא
יכול להיות שאתה אוחז טוב, אבל ברגע מסויים אתה דוחף עם הידיים את המוט לא במודע או משהו כזה.היום יש לי סקוואט התאוששות, אני אנסה למצוא מה גורם לבעיה.
אבל לדעתי האחיזה שלי סבבה לגמריי, טוב, צריך לשאול את החברה מסביב.
כן, יכול להיות שאני מפצה איכשהוא עם הידיים במקום עם הדלתא.יכול להיות שאתה אוחז טוב, אבל ברגע מסויים אתה דוחף עם הידיים את המוט לא במודע או משהו כזה.
הקדמה:
שעתיים +-
כאב בלתי נסבל, הרג אותי בבנץ'.
האימון:
אימון בכי
Light Squat - B.WX3 60X3 95X2X5
אימון לבד.
אף אחד לא היה באזור שיש לו מושג מהחיים שלו לעזור לי, בכ"מ הרגיש קל ולא היו לי כאבים בכלל ביד.
Bench- 20X5 50X3 70X2 85X1 BELTED 92.5X5F 92.5X3 80X5 BELTED
בקיצור,
אחריי החימום האחרון כבר התחילה לכאוב לי ממש היד.
עשיתי סט ראשון והוא היה סביר, אבל הרגשתי שיד ימין (היד עם הכאבים) לא מחזיקה מעמד. בחזרה האחרונה בלי שום סיבה הספוטר עזר לי. נהדר.
סט שני אחריי חזרה אחת הרגשתי כבר שהיד לא מסוגל להמשיך ופשוט החזרתי אחריי 3 חזרות. עשיתי לאחר מכן עם 80 קילו כדי לכפר עם קצת נפח, גם זה היה קשה, היד שלי פשוט מתאבדת.
Pullups- B.WX3 10X3 21.25X3X5
PR?
בזמנו אני חושב השיא שלי היה עם 20 קילו, לא הרגיש כולכך קשה, יש לי עוד מה לתת.
והכי חשוב שזה לא הכאיב לי ביד.
היה אמור להיות LTE אבל זה כאב לי לעשות.
ספאם:
לא יודע איך הדדליפט ירגיש ביום חמישי, נקווה שהיד לא תפריע. עם זאת, יש לי סקוואט בחמישי, אין לי מושג מה אעשה. נראה כשאגיע לאימון כבר.
ביום חמישי חבר אמור להביא לי כורכום, אתחיל לקחת מחמישי.
בהצלחה לי, מרגיש כמו מקס. 😕
אימון קודם לא הצלחתי לעשות בנץ' בגלל שכאבה לי היד כבר מהסקוואט, הפעם לא כאבה לי היד מהסקוואט אז חשבתי אולי ילך בבנץ' כי לא התחילו לי כאבים לפני כן.תקשיב כשאמרתי לך שהמשכתי להתאמן כרגיל כשהיו לי כאבים דומים, אולי שכחתי להגיד שמה שמכאיב לא הייתי עושה. כאבה לך המרפק בצורה בלתי נסבלת? תעצור אל תמשיך בתרגיל הזה.
ואם אתה מתחיל אימון מבנץ ? גם כואב לך ?אימון קודם לא הצלחתי לעשות בנץ' בגלל שכאבה לי היד כבר מהסקוואט, הפעם לא כאבה לי היד מהסקוואט אז חשבתי אולי ילך בבנץ' כי לא התחילו לי כאבים לפני כן.
כן, כנראה שאצא קצת לפגרה.
צריך עוד לראות איך אני מתמודד עם פרס ודדליפט.
ברור שיכאב לי.ואם אתה מתחיל אימון מבנץ ? גם כואב לך ?
הקדמה:
שעתיים וחצי+
אחלה אימון.
צהריים וזה.
האימון:
אימון ??
Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 140X1 BELTED 150X1 BELTED 140X3X5 BELTED
ניסיתי לראות איך הולך. עד ל140 לא הרגשתי כלום, ב150 הרגשתי כבר ממש את היד. החלטתי לעבוד עם 140 בתור השלמת נפח. מתחיל מהיום לקחת כרוכמין, Wish me luck .
Press- 20X5 40X3 52.5X1 57.5X3X5 BELTED
הרגיש יחסית טוב.
Deadlift- 60X5 100X2 140X1 175X1 BELTED 195X5 BELTED
לפני כמה אימונים לא הצלחתי אפילו לנתק את זה, היום הרגיש יחסית טוב.
Pullups- 30X5
(בטעות עשיתי במקום צ'ין אפס)
שיא? 😆
Chinups- 30X2X5
תכלס, PR.
ספאם:
כרגע רק בבנץ' ובסקוואט לכיוון ה150 מכאיב לי ביד.