הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני בוכה כי פיספסתי אימון בחמישי.
במקומך הייתי בוכה כי בשביל להוציא מיליונים מאגד אתה תצטרך להוכיח שהלכת לפיזיותרפיה, ותקשורת עם פיזיותרפיסט + עשייה של מה שהוא אומר, לא שווה את המיליונים. אבל זה מפתה. תבכה מרוב שהדילמה קשה.

במקומך הייתי בוכה כי בשביל להוציא מיליונים מאגד אתה תצטרך להוכיח שהלכת לפיזיותרפיה, ותקשורת עם פיזיותרפיסט + עשייה של מה שהוא אומר, לא שווה את המיליונים. אבל זה מפתה. תבכה מרוב שהדילמה קשה.
אני לא יקבל מיליונים. אני אפילו לא חושב שהורי הנערה שנהרגה יקבלו מאגד סכום כזה (אולי מהביטוח).

אני לא יקבל מיליונים. אני אפילו לא חושב שהורי הנערה שנהרגה יקבלו מאגד סכום כזה (אולי מהביטוח).
מה קרה לך? משהו רציני או מכה יבשה? עד עכשיו לא ממש הבנתי...

עכשיו מתחיל את ההתאוששות אחרי הנפח. בהתאוששות מעמיס בני 14 עם סקוואט 60. בעצימות אקח אותך ועוד איזה שחיף נוסף. הולך לאכול טוב כדי להצליח.
האימונים לקראת אבהות מאתגרים

עכשיו מתחיל את ההתאוששות אחרי הנפח. בהתאוששות מעמיס בני 14 עם סקוואט 60. בעצימות אקח אותך ועוד איזה שחיף נוסף. הולך לאכול טוב כדי להצליח.
האימונים לקראת אבהות מאתגרים
שאלה טכנית:
אם אני שוקל מתחת ל70 והLB שלי בסביבות ה60 אני נכנס בהגדרה של שחיפים עם סקוואט 60?

שאלה טכנית:
אם אני שוקל מתחת ל70 והLB שלי בסביבות ה60 אני נכנס בהגדרה של שחיפים עם סקוואט 60?
אתה נופל תחת קטגוריה של ילדים שצריכים לאכול וללמוד להתאמן.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

זוועה

הקדמה:
שעתיים?
הלך נוראי, הסברים בהמשך.

האימון:

אימון שואה

Squat- 20X5 60X3 100X2 140X1 150X1 165X5 165X5F 165X2F BELTED

Long story short
סט ראשון היה כמובן כבד, כי זה הראשון.
אחריו התחילו לי שוב הכאבים ביד קוויתי שאני אשרוד אותם כמו אימון קודם, לא צלח. בחזרה האחרונה ירדתי עמוק מידי ולא הצלחתי להחזיק את המוט על הגב.
סט אחריו עם כאבי תופת כבר נכנסתי היה כבד מאוד ואחריי חזרה פשוט המוט החליק לי כבר מהגב.
אני חושב שמקור הכאבים היא אולי אחיזה מעט נמוכה מידי שגורמת ללחץ גדול על שורש כף היד ואז כאב באותו אזור?
אין לי באמת מושג, אבל בזמן הקרוב אתחיל להשתמש בכורכום (נקווה שיעזור החרא הזה) ואמשיך להתאמן כרגיל.
בחמישי אחזור על המשקל כמובן.

Bench- אין

ניסיתי לעשות פה ושם הגעתי עד 60 קילו והרגשתי כבר שהיד שלי חלשה ולא יכולה להחזיק את המשקל, העדפתי שלא לנסות. אימון הבא אנסה את הבנץ' של היום.

Chinups- B.WX3 15X3 28.75X3X5

זה היה השיא הקודם, הרגיש בסדר בסה"כ ולא היו לי כאבים ביד בזמן התרגיל.

ספאם:

לא יודע עוד כמה זמן אחזיק בתוכנית, חוץ מזה שהיא הרגה לי את היד מבחינת משקלים היא לא יותר מידי אטרקטיבית. ננסה להוסיף פה ושם, אבל נראה איך זה ילך.

לאחר מכן אתחיל לחשוב לאיזו תוכנית נלך.

(מצורפת תמונה של אזור הכאב, הכאב הוא לא בשריר, אלה באזור כולו, לא מוגדר יותר מידי)

לאחר האימון הכאב ביד כבר כמעט עבר, עכשיו בבית אני כבר לא מרגיש כלום.
הסקוואט גורם לי לכאבים של שעה-שעתיים ואז זה עובר. לא יודע מה זה. 😕

קרא את שאר עדכון הלוג...
האימון לאחרונה לא משהו בכלל...
תוקפת הזוהר חלפה מעט, מקווה לחזור לשביל הזהב במהרה. 😃

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 13.4 · צפיות: 78
  • Untitled.png
    Untitled.png
    KB 13.4 · צפיות: 75
לדעתי קח מנוחה מוחלטת מסקוואט, תמשיך בשאר, כשהכאבים יפחתו תחזור להסקביט כרגיל, אחרת אתה פשוט תחמיר את המצב
בכל אופן תבדוק שהמוט באמת יושב במקום הנכון (מעל הדלתא האחורית, ומתחת ל-scapula's spine) ולא נמוך מידי.

לדעתי קח מנוחה מוחלטת מסקוואט
מיותר, זו לא בעיה ברגליים/גב או משהו רציני יותר מידי. בסה"כ כאבים ביד בעקבות אחיזה מעט לא ישרה. אני אכן שם את המוט במקום הנכון, פשוט יכול להיות שיד לי טיפה נכנסת מתחת למוט מה שגורם ללחץ מיותר על היד.
חוץ מזה, לעוד מישהו מהמכון יש את בדיוק אותם כאבים, הוא המשיך להתאמן כרגיל לקח כורכום וזה עבר לו.
נקווה לטוב. 😃

מיותר, זו לא בעיה ברגליים/גב או משהו רציני יותר מידי. בסה"כ כאבים ביד בעקבות אחיזה מעט לא ישרה. אני אכן שם את המוט במקום הנכון, פשוט יכול להיות שיד לי טיפה נכנסת מתחת למוט מה שגורם ללחץ מיותר על היד.
חוץ מזה, לעוד מישהו מהמכון יש את בדיוק אותם כאבים, הוא המשיך להתאמן כרגיל לקח כורכום וזה עבר לו.
נקווה לטוב. 😃
האיזור שציינת הוא איזור בעייתי, יכול להיות שהבורסה שם נפגעה.
יכול להיות שאני מגזים, תעשה מה שאתה רואה לנכון

בדיוק מה שהיה לי. אגב באותו זמן הייתה לי מנוחה מוחלטת מאימונים למשך חודש וחצי שבהם הכאב לא היה מן הסתם, כשחזרתי להסקביט משקל כבד הכאב חזר.

בורסה זהו שק נוזלים שנמצא במפרקים כדי למנוע חיכוך ולחץ בין הרקמות, ב-LB סקוואט מופעל על הבורסה במרפק לחץ יחסית גדול
חשבתי זה היה תיקון אוטומטי בטלפון אצלך 😆
למדתי משהו חדש 😃

בורסה זהו שק נוזלים שנמצא במפרקים כדי למנוע חיכוך ולחץ בין הרקמות, ב-LB סקוואט מופעל על הבורסה במרפק לחץ יחסית גדול
הכאב לא במרפק, בצד השני לחלוטין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית