- פותח/ת השרשור
- #1,181
smileeee
dieeeeeee
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
smileeee
היה אימון בסדר פלוס מינוס אבל כוסהומו אין זמן בכלל להתאמן אני עשיתי פאקינג שעה בנץ'.
שעה!!!!!#!#!$#!$ 🤬🤬🤬(היו 6 אנשים בבנץ' ☠️)
Bench Press- 67.5X5 67.5X5 67.5X4 67.5X5 67.5X2 סט שלישי בטעות נתקעתי בברזלים והכל הלך לפח. ובסט האחרון כבר לא היה לי כוח ואני פרשתי. אה ולא לשכוח שזה לא שעהההההה 🆘
Squat- 80X5 80X5 80X5 כעיקרון הכל בסדר אבל יש תלונות מ @Tank שעוד מעט ימותו לי הברכיים .
ומידי פעם עולה לי העקב אין לי מושג למה 😕
ספאם-...
אמרתי שאני לא מסכים? בסה"כ אמרתי שאמרת את חוות דעתך.שים לב שכל פעם שהייתה לי תלונה לפני שהערתי אותה שאלתי את דודי אם הוא חושב את אותו הדבר, והוא הסכים עם כל התלונות שלי.
אולי פעם הבאה גם תקשיב לה 😃אמרתי שאני לא מסכים? בסה"כ אמרתי שאמרת את חוות דעתך.
אבל לא אמרת מה לעשות כדי לתקן את זה.אולי פעם הבאה גם תקשיב לה 😃
סבבה אימון הבא נתקן את זה 😃אבל לא אמרת מה לעשות כדי לתקן את זה.
אמרת שאיך שאני עושה יכאב לי בעתיד. לא אמרת מה. 😳
תודה 😃סבבה אימון הבא נתקן את זה 😃
הדרך הכי פחות דוחה להשלים חלבון?חביטונה? למה?
פחות דוחה? זה ממש טעיםהדרך הכי פחות דוחה להשלים חלבון?
זה בסדר-פחות דוחה? זה ממש טעים
להזכיר לך שאתה במסה? תאכל מה שבא לך.הדרך הכי פחות דוחה להשלים חלבון?
לא, זה לא טעים.פחות דוחה? זה ממש טעים
מאז שגיליתי את החביטונה זה אחת משתי ארוחות הבוקר המועדפות עליי. השניה זה שיבולת שועל עם גביע קוטג' וסקופ חלבון.זה בסדר-
טוב לא יודע מה איתכם, זה פעם ראשונה שכיף לי לאכול טונהלא, זה לא טעים.
יש פער ענק בין אכיל לטעים.
מה אני אגיד לך, ברור שאפשר להכין שיהיה יותר טעים אבל זה גם ישפיע על הערכים.מאז שגיליתי את החביטונה זה אחת משתי ארוחות הבוקר המועדפות עליי. השניה זה שיבולת שועל עם גביע קוטג' וסקופ חלבון.
טוב לא יודע מה איתכם, זה פעם ראשונה שכיף לי לאכול טונה
☝️כמאכל בכללי, זה חרא יבש.
נראה לי זה בראש שלך, בגלל שאתה חושב שאם אתה במסה אז כל מה שאין בו לפחות 1000 קלוריות במנה ולא עושה לך סכרת זה לא טעים.מה אני אגיד לך, ברור שאפשר להכין שיהיה יותר טעים אבל זה גם ישפיע על הערכים.
כמאכל לחיטוב, זה טעים (טעים בכוח), כמאכל בכללי, זה חרא יבש.
🤤כל מה שאין בו לפחות 1000 קלוריות במנה ולא עושה לך סכרת זה לא טעים.
חוסם ורידים. אני מבקש. פה זה ממלכת השמן. ממלכת הסוכר זה לא פה.ולא עושה לך סכרת
אבל אחי שומן משמין ועושה לך כולסטרול גבוהה שנתקע בוורידים ואז יש לך התקף לב ואתה מתחוסם ורידים. אני מבקש. פה זה ממלכת השמן. ממלכת הסוכר זה לא פה.