הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ככה צריך 😃
אבל אני לומד את המילים באנגלית כי זה קליל.
היום ראיתי חיבור פעם ראשונה לא יודע אם לצחוק או לבכות הייתי בטוח אולי להיות מקשה וגרנדיאוזי.

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

PRיםםםם

אימון מעולה ביותר אבל אין לי זמן לעזר הבייספס בוכה. 🤬
Press-45x5 45x5 45x3 PR שיא וזה אבל זה מתחיל להיות ממש קשה יש גריינד עצבני בחזרה האחרונה בכל סט.
Deadlift-142.5x3 איבדתי ריכוז בחזרה השלישית וזה לא התנתק. לא נורא 2 PRים זה אחלה בחלה. 🕴
לצערי הרב לא הספקתי שום דבר אחר אני כבר לא יודע מה לעשות שעה וחצי מספיק לי ל2 תרגילים מורכבים. יש יותר מידי אנשים ואני מוותר להם לעשות סטים מתוך נימוס. כנראה צריך להפסיק....

קרא את שאר עדכון הלוג...

לגבי זה שיש הרבה אנשים צריך שיהיה סדר, נגיד יש 5 אנשים, אז למשל א' עושה אח"כ ב' אח"כ אתה, ג' ו ד', ואז להמשיך ככה את הסבב, שלא יהיה מצב שבסבב הבא אחרי ב' יעשו ג' ו ד' ותוותר על התור שלך וסתם תחכה מלא זמן (אלא אם כן אתה רוצה עוד קצת מנוחה אבל הבנתי שה לא המצב)
וכל הכבוד על ה PRים!!

אגב מהסיבה של העומס עדיף לבוא יותר מוקדם, אני באתי בארבע וקצת, לבד בכלוב, לא צריך לחפש פלטות... היו שניים עשו "סקוואט" עם מוט ריק אבל הם עשו באיזור של הדדליפט כי הם לא היו צריכים כלוב כנראה

לגבי זה שיש הרבה אנשים צריך שיהיה סדר, נגיד יש 5 אנשים, אז למשל א' עושה אח"כ ב' אח"כ אתה, ג' ו ד', ואז להמשיך ככה את הסבב, שלא יהיה מצב שבסבב הבא אחרי ב' יעשו ג' ו ד' ותוותר על התור שלך וסתם תחכה מלא זמן (אלא אם כן אתה רוצה עוד קצת מנוחה אבל הבנתי שה לא המצב)
וכל הכבוד על ה PRים!!

תודה רבה!! 😄
בקשר לסבב אתה צריך להבין שחצי מכון היה על הרחבה של הדד אפילו אחד המאמנים הזקנים בא ויש אם הכל בסדר.🤣
תותח.. אתה גאווה לתיכון מקיף נשר
🤭
אתה עדיין הייצוג הכי גדול.
סופטי של מקיף נשר 😘

בקשר לסבב אתה צריך להבין שחצי מכון היה על הרחבה של הדד אפילו אחד המאמנים הזקנים בא ויש אם הכל בסדר.🤣
בעיה, אולי בהמשך יראו שיש ביקוש לדדליפט ויבו עוד רחבה ויביאו מוט... בעיקרון יש איזה 4 מוטות ישנים שהחביאו אותם כשהביאו את ה 3 החדשים (אלה שלא אלייקו), חבל שלא מוציאים לפחות אחד-שניים מהם, כי להרבה אנשים לא אכפת עם איזה מוט לעבוד ואפשר קצת להקל על העומס אם היו שני מוטות על הרחבה הזאת.
תותח.. אתה גאווה לתיכון מקיף נשר
אתה עדיין הייצוג הכי גדול.
סופטי של מקיף נשר 😘
אתם רוצים שנשאיר אותכם לבד?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית