- פותח/ת השרשור
- #1,221
אבל אני לומד את המילים באנגלית כי זה קליל.ככה צריך 😃
היום ראיתי חיבור פעם ראשונה לא יודע אם לצחוק או לבכות הייתי בטוח אולי להיות מקשה וגרנדיאוזי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אני לומד את המילים באנגלית כי זה קליל.ככה צריך 😃
אימון מעולה ביותר אבל אין לי זמן לעזר הבייספס בוכה. 🤬
Press-45x5 45x5 45x3 PR שיא וזה אבל זה מתחיל להיות ממש קשה יש גריינד עצבני בחזרה האחרונה בכל סט.
Deadlift-142.5x3 איבדתי ריכוז בחזרה השלישית וזה לא התנתק. לא נורא 2 PRים זה אחלה בחלה. 🕴
לצערי הרב לא הספקתי שום דבר אחר אני כבר לא יודע מה לעשות שעה וחצי מספיק לי ל2 תרגילים מורכבים. יש יותר מידי אנשים ואני מוותר להם לעשות סטים מתוך נימוס. כנראה צריך להפסיק....
כי זה פוגע בברכיים!למה אתה לא מסקביט
בראשון וחמישי אני עושה סקוואט.למה אתה לא מסקביט
לגבי זה שיש הרבה אנשים צריך שיהיה סדר, נגיד יש 5 אנשים, אז למשל א' עושה אח"כ ב' אח"כ אתה, ג' ו ד', ואז להמשיך ככה את הסבב, שלא יהיה מצב שבסבב הבא אחרי ב' יעשו ג' ו ד' ותוותר על התור שלך וסתם תחכה מלא זמן (אלא אם כן אתה רוצה עוד קצת מנוחה אבל הבנתי שה לא המצב)
וכל הכבוד על ה PRים!!
🤭תותח.. אתה גאווה לתיכון מקיף נשר
בעיה, אולי בהמשך יראו שיש ביקוש לדדליפט ויבו עוד רחבה ויביאו מוט... בעיקרון יש איזה 4 מוטות ישנים שהחביאו אותם כשהביאו את ה 3 החדשים (אלה שלא אלייקו), חבל שלא מוציאים לפחות אחד-שניים מהם, כי להרבה אנשים לא אכפת עם איזה מוט לעבוד ואפשר קצת להקל על העומס אם היו שני מוטות על הרחבה הזאת.בקשר לסבב אתה צריך להבין שחצי מכון היה על הרחבה של הדד אפילו אחד המאמנים הזקנים בא ויש אם הכל בסדר.🤣
תותח.. אתה גאווה לתיכון מקיף נשר
אתם רוצים שנשאיר אותכם לבד?אתה עדיין הייצוג הכי גדול.
סופטי של מקיף נשר 😘
Bromance זה בריא.אתם רוצים שנשאיר אותכם לבד?
חשבתי זה נמדד בסקוואט 😕Bromance זה בריא.
10k מוניטין 🤩
עכשיו אני במקובלים? 🥰
זה שלב חשוב, אבל עד כוכב זהב זה לא ממש נחשב10k מוניטין 🤩
עכשיו אני במקובלים? 🥰
10027 מוניטין.10k מוניטין 🤩
עכשיו אני במקובלים? 🥰
או 3 פלטות סקוואט או כוכב זהב. השלב הבא זה או 4 פלטות או שני כוכבי זהבחשבתי זה נמדד בסקוואט 😕
🤣🤣🤣🤣10027 מוניטין.
שמתוכו 27 נק׳ מוניטין הן על PR ותגובות מועילות.
כשאגיע ל 3 פלטות סקוואט אני אהיה מקובל?!?! עכשיו יש מוטיבציהאו 3 פלטות סקוואט או כוכב זהב. השלב הבא זה או 4 פלטות או שני כוכבי זהב
טוב יש לי מטרה עכשיו!זה שלב חשוב, אבל עד כוכב זהב זה לא ממש נחשב
אבל למה רק סקוואט? מה עם אחרים?או 3 פלטות סקוואט או כוכב זהב. השלב הבא זה או 4 פלטות או שני כוכבי זהב
3 פלטות דדליפט פחות מאתגרטוב יש לי מטרה עכשיו!
אבל למה רק סקוואט? מה עם אחרים?
איך הגעת למסקנה הזאת?נראה לי נמאס למתיתיהו מספאם. כבר בקושי מספימים פה
טוב כשיהיה לך 3 פלטות פרס אתה תהיה הכי מקובל כאן 😛אבל למה רק סקוואט? מה עם אחרים?