מתי הינדס את זהאגב. לקחתי כדור מלוטנין באזור 12 בלילה אבל הוא התחיל לעבוד רק בשיעור פיזיקה... 👎
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי הינדס את זהאגב. לקחתי כדור מלוטנין באזור 12 בלילה אבל הוא התחיל לעבוד רק בשיעור פיזיקה... 👎
דחפתי אותו לחור של התחת.*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איך השתמשת? מה עשית?
אמרתי לו שבמקומו הייתי מסתלבט ושם בקופסא ויאגרה 😄מתי הינדס את זה
ואתה מתפלא? חתיכת אדיוט. מה אני אמרתי לך? נו תגיד שלא אמרתי? איך לוקחים את זה?נו רציני מה זה השאלה הזאת לוקחים כדור לוקחים כוס מים ונגמר הסיפור...
לא זוכר. נראה לי שלא הקשבתיואתה מתפלא? חתיכת אדיוט. מה אני אמרתי לך? נו תגיד שלא אמרתי? איך לוקחים את זה?
הסבר לילדים מפגרים.לא זוכר. נראה לי שלא הקשבתי
זהו? זה מה שאני מקבל כל בוקר.לא הייתי פה שבוע...
צפה בקובץ המצורף 30533
מצטער אבל אני לא מקובל כמוך.זהו? זה מה שאני מקבל כל בוקר.
נכון. ל1זר.מצטער אבל אני לא מקובל כמוך.
יהודון.נכון. ל1זר.
איפה פאטי???לא הייתי פה שבוע...
צפה בקובץ המצורף 30533
כתוב על הקופסה גם שצריך שזה ימס בפהלא זוכר. נראה לי שלא הקשבתי
אני הבאתי לו כמה כדורים,אין לו את הקופסא.כתוב על הקופסה גם שצריך שזה ימס בפה
אף פעם לא הייתי בסס.דרך אגב מתי, אף פעם לא שמתי לב למה פרשת מסס ועברת ללינארית שלא מיצית לגמרי את סס?
וואלה? פשוט ראיתי בתחילת הלוג שלוש סטים של סקוואט אז חשבתי.. למה לא עשית סס אף פעם? אחלה תוכנית סהכאני הבאתי לו כמה כדורים,אין לו את הקופסא.
אף פעם לא הייתי בסס.
הוא ילד ריפטו גם בלי לעשות אסאס. 160 דד על 75-80 בנץ חחחוואלה? פשוט ראיתי בתחילת הלוג שלוש סטים של סקוואט אז חשבתי.. למה לא עשית סס אף פעם? אחלה תוכנית סהכ
א.לא הייתי רציני,ולא הבנתי מה אני עושה בכלל.וואלה? פשוט ראיתי בתחילת הלוג שלוש סטים של סקוואט אז חשבתי.. למה לא עשית סס אף פעם? אחלה תוכנית סהכ
LOLהוא ילד ריפטו גם בלי לעשות אסאס. 160 דד על 75-80 בנץ חחח
כן עכשיו ברור עדיף לינארית כי החיטופ מתקרב 😲, סתם הייתי סקרן.א.לא הייתי רציני,ולא הבנתי מה אני עושה בכלל.
ב.חשבתי שבניתי תוכנית שיותר מתאימה לי כשבפועל שכחתי שלא עשיתי גב אז התוכנית לא יצאה מאוזנת.
ג.ברור שזאת תוכנית אחלה,אבל אני לא במצב כרגע של להתחיל סס. אני מתקדם מעולה בתוכנית של Stitch ואין לי זמן לעוד פעם לשנות.
LOL