כל הכבוד, סוף סוף הצלחת לצאת מקטגוריית הברוסיינס ולגבות את עצמך 😃
עדיין זה לא סותר את העובדה שלאכול 3 גרם חלבון זה פאקינג יקר 🤣🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד, סוף סוף הצלחת לצאת מקטגוריית הברוסיינס ולגבות את עצמך 😃
עכשיו רק צריך לשחד אותך שתביא לי את התוכנית של הוולקנו ואז אני אהיה ממש חזק 🤯🤯🤯Me told everyone
עדיין זה לא סותר את העובדה שלאכול 3 גרם חלבון זה פאקינג מפגר
אימון לבד שנגמר באימון עם כולם. 😄
הגעתי למכון והיה מפוצץ ברמות היינו איזה 6 בכלוב,רק אחריי כמעט שעה סיימתי את הסקוואט, זה התדרדר לזה שהייתי שעתיים וחצי במכון. עוד אימון של גירבוצים ודיבורים. My cup of tea. 😃
Squat-0X5 60X5 80X5 100X5 115X5 130X5 PR
סבבה לגמריי, כרגיל הכל לא חגור חוץ מהאחרון.
הסט ה"כבד" נעשה ממש מוגבל,איבדתי ריכוז והשתבשה לי כל הטכניקה,אבל למרות זאת עדיין סיימתי את הסט בלי בעיות. 🤩
Chinups-5X5 5X5 5X5
סבבה,לא קשה מידי.
Bench Press-70X5 70X5 70X5
היה אמור להיות 67.5 אמרתי שאין לי זין ושמתי 70,הרגיש קל בצורה מפגרת.
עשיתי את זה על ספה שאני לא לרגיל והכל היה לא נוח בעליל ועדיין זה היה קל. 😕
Facepulls-100LBSX10 110LBSX10
פעם קודמת ניסיתי 90 והיה קל אז הלכתי על 100 והרגיש קל.. אז עליתי בסוף ל110 וגם זה לא היה ממש קשה..
הבעיה עיקרית שהמשקל המקסימלי הוא 150. 🫤 @stitch מה עושים?
דרך אגב אני מרגיש את הטרפז ממש טוב. 😛
טוב בערך מפה נגמר לי מה לעשות והיה לי בערך 40 דקות עד האוטובוס, אזי:
סט אחד של בייספס עם 18KG .
ת1אומים עם בועז הס!ס. 🤯
חצי שעה דיבורים-PR!
ספאם+מאיפה לי-
1.חזרתי הביתה והתחילו לי עוד פעם הכאבים באזור מפעם קודמת,אין לי מושג ממה זה נגרם. (ברור מהסקוואט,אבל למה?) אני חושב שאם אני אתעורר מחר בבוקר בלי כאבים אני אתעלם..
(נקווה שזה לא יתקוף אותי בסיבוב עם איזו פציעה.)
2.שני אנשים שהיו איתנו בכלוב מסתבר מLBS והם הכירו אותך @Tank
#מרגיש_סלב?
אם אתה אוהב שוקולד הארד קור עם נגיעות של סכרת chocolate fudge
קודם כל מזל טוב. הגיע הזמן שתרגיש את שריר המטרה של התרגיל 🙄Facepulls-100LBSX10 110LBSX10
פעם קודמת ניסיתי 90 והיה קל אז הלכתי על 100 והרגיש קל.. אז עליתי בסוף ל110 וגם זה לא היה ממש קשה..
הבעיה עיקרית שהמשקל המקסימלי הוא 150. 🫤 @stitch מה עושים?
דרך אגב אני מרגיש את הטרפז ממש טוב. 😛
האגן דאז chocolate midnight cookies@Matty תן לי המלצות למה הכי טוב, כנראה היום סופר.
לא היה 😭האגן דאז chocolate midnight cookies
אדיר!
אני רואה שאתה מרשה לעצמך לחפף עם העדכונים כי אין פה את אלון שיטריל לך את הלוג 🙄עדכון מוקדם (העדכון האמיתי יכתב יותר מאוחר): חשבתי שאני הולך למות היום+בעיות בדדליפט.
מצטער, אני פשוט מבין שזה לוקח המון זמן ואין לי מצב רוח.אני רואה שאתה מרשה לעצמך לחפף עם העדכונים כי אין פה את אלון שיטריל לך את הלוג 🙄
מוזר. אני תמיד רושם חפירות בלוג שלי וכל עדכון לוקח לי לא יותר מ10 דקות לכתוב.מצטער, אני פשוט מבין שזה לוקח המון זמן ואין לי מצב רוח.
עוד שעה שעתיים יבוא לי קצת מרץ אחריי האוכל.
חמוד,אני לעומתך עושה הגהה.מוזר. אני תמיד רושם חפירות בלוג שלי וכל עדכון לוקח לי לא יותר מ10 דקות לכתוב.
העובדה שלא שמתי לב לזה רק מראה עד כמה זה מיותר.חמוד,אני לעומתך עושה הגהה.