לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
דרור כל כך בודד לך בפולין שאתה מצטט את עצמך בפורום?

אצל מורן במכון יש גם פלטות של 5 שנראות כמו 20, שם בכלל אפשר לפמפם דדליפט 12 פלטות לחזרות
amateurs.
I've been to gyms with 2.5kg plates the size of our 20kg crossfit plates.

OWGF4J0QDIUST701_big.png

come at me brahs

שיר מוטיבציה חדש לפיארים לחנונים של הטכניון
@berdan @yujinius @incin @Aftermath (אם שכחתי מישהו, סימן שאתם לא מהטכניון/לא חנונים/סתם שכחתי)

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אני מרגיש כמו סמרטוט כרגיל ;(

אחד האימון הקשים שהיו לי,בעיקר בגלל המשקל והלחץ בזמן לאוטובוס המזדיין. 😭

האימון:
Squat-0X5 60X5 85X5 105X5 120X5 135X5 PR

הרגשתי שאני הולך למות,בחיי.😵
הכל לא חגור חוץ מהאחרון. הרגשתי סחרחורת ורצון למות קצת,אני חושב שאימון ששבוע הבא אני אעלה ל140 ואז שבוע לאחר מכן נעבור להתקדמות של 2.5,מרגיש כבר מאוד קשה. (מודה,גם לא הרגשתי במיטבי היום,בחילות באמצע וכו'.)
Chinups-6.25X5 6.25X5 6.25X5

בהתחשב בעובדה שהרגשתי כמו גופה (בגלל הסקוואט) ונחתי איזה 2 דקות מקסימום בין הסטים יחסית קל..
Press-47.5X5 47.5X5 47.5X5
נעשה עם המוט המגעיל והדוחה (לא של אלייקו) בגלל זה האחיזה שלי הייתה יותר רחבה מהרגיל מה שגרם ללחץ מיותר על הכתפיים בצורה מוזרה,כאבי טופת למשך איזה רבע שעה ואחריי זה עבר למזלי. 😕
היה קצת קשה,אבל בעיקר בגלל המוט+מנוחות קצרות .
Facepulls-120LBSX10 120LBSX10
נעשה סופר מהר בלחץ אני לא בטוח בכלל שעשיתי 10 חזרות כל פעם,רצתי כמו משוגע לאוטובוס.
לדעתי אני אעלה עוד פעם במשקל אימון הבא.

הסיפור היומי:
אני כבר בערך 4 אימונים רצוף מגיע לאימונים בלי בקבוק. כל פעם אני זוכר בברור שאני מכניס את הבקבוק לתיק ואני פשוט מגיע למכון פותח את התיק והבקבוק לא שם. 😳
היום לשם שינוי אני חזרתי הביתה ומצאתי את הבקבוק שכנראה בטעות לא הכנסתי לתיק.
כל הארבעת הבקבוקים הקודמים עדיין מוגדרים כנעדרים. 😆
עוד ספאם:
הקרם בננה של אופטימום אחד האבקות הטעימות!! 😍 התאהבתי.
סורי שכזה מאוחר העדכון,אני מוסח מכל שטות. 🤩
לילה טוב והמשך שבוע נעים,ביום רביעי חוזרים ללימודים. 🆘

קרא את שאר עדכון הלוג...

"הרגשתי שאני הולך למות,בחיי."
if u don't feel this when u squat, the weight is too light, hence y so many dumbasses lift under 100kg even after years.. they don't have the will-power to do it even when it feels like u r going to die.
So good job with that 😃
Now the real squatting starts.

(I think I've mentioned b4, I have to hold onto something after I squat so as not to fall because I'm so exhausted and lightheaded)

"הרגשתי שאני הולך למות,בחיי."
if u don't feel this when u squat, the weight is too light, hence y so many dumbasses lift under 100kg even after years.. they don't have the will-power to do it even when it feels like u r going to die.
So good job with that 😃
Now the real squatting starts.

(I think I've mentioned b4, I have to hold onto something after I squat so as not to fall because I'm so exhausted and lightheaded)
באמת הרגשתי ממש מותש,פתאום הכל כואב וכו' כו'.
טוב נו,נקווה לא למות. 🤣

באמת הרגשתי ממש מותש,פתאום הכל כואב וכו' כו'.
טוב נו,נקווה לא למות. 🤣
if u squat heavy enuff (as one should), u should b almost scared to get under the bar cuz u know it won't b fun, but at the same time, want to do it, cuz, like, u know, squats and shit.

if u squat heavy enuff (as one should), u should b almost scared to get under the bar cuz u know it won't b fun, but at the same time, want to do it, cuz, like, u know, squats and shit.
ממש נכנס לתוך מסע עינויים.
אני חושב שזה היה לי גם קשה כי עשיתי הפסקות ארוכות מידי בין החזרות,סתם עייף אותי לעמוד עם המשקל עליי.

ממש נכנס לתוך מסע עינויים.
אני חושב שזה היה לי גם קשה כי עשיתי הפסקות ארוכות מידי בין החזרות,סתם עייף אותי לעמוד עם המשקל עליי.
u have never seen me squat heavy so I can't rlly say "haven't u seen me squat?" or I guess I can...
I use a rlly long time between reps, honestly, personally, the most difficult thing about a squat is to stand there with the weight on ur back, tho maybe that's due to my stomach being the size of a toothpick...

welcome to the squatters club ☠️

נחנקנו מתי, נחנקנו

נראלי אתה יכול כבר לשים חגורה בסט הרביעי כדי שהחמישי יעלה

מזכיר לי ציטוט של איזה ליפטר (ברח לי השם שלו) שקראתי ספר שלו פעם.. כתב שאם אתה לא מפחד מהמשקל שאתה מתכוון להרים, סימן שזה לא כבד בשבילך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית