לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כה זה רעיון טוב לדעתי שיוכל לעזור הרבה לליפטרים שעובדים בעצימות גבוהה. מאוד מקווה בשבילכם שזה יצא לפועל 😃

לא יודע בן כמה אתה, וגם אני לא צעיר כל כך (יותר פצוע מבני 35+ בפורום), אבל גיל זה לא תרוץ להתבכיין על משקלים! אם אני יכול להרים 190 קילו זה אומר שגם אתה יכול! במיוחד שיש בחור בפורום שהתאמן 9 חודש ועושה חמישיות עם 185 קילו.

יצא לך לחשוב מה המטרה של רצועות הברכיים? עזוב את זה שלקשור אותם במשקל כזה זה משפיל, רצועות ברכיים משומשות על ידי ליפטרים שמתכוננים לתחרות. אם יש לך פציעות כלשהם בבכיים אתה צריך תחבושות אלסטיות, ואם אתה סתם שם רצועות באימון כדי להרים יותר משקל אתה לא משתמש נכון ברצועות. תוריד אותן לגמרי אם אתה לא מתחרה. חבל.

זה קורה. אני אישית תמיד צופה מהצד במתאמנים שעובדים בכלוב ואם אני רואה משהו כזה אז תוך חצי שניה אני כבר מאחוריו מציל אותו.

נכון. אבל זה לא אידיאלי. ריפטו כתב על זה בספר אבל דיי שכחתי את ההסבר, חוץ מזה רוב האנשים בארץ לא יודעים שאם אתה ספוטר בסקוואט אתה צריך לשמור מרחק והם עומדים רבע מטר עם ה*** בתוך התחת של מי שעושה את הסקוואט כשהם צריכים לתפוס מרחק ולהתקרב רק אם הם רואים סימן של כשל.

בהחלט מצב בעייתי שאם הייתי נכנס אליו הייתי מתקשה להסתדר איתו. אם חשובה לך הבריאות שלך אני ממליץ לך בעתיד לעבור למכון שיהיו בו מוטות ביטחון וכלוב לסקוואט
יש קשר לגיל. (32).
בגיל 17-21 הייתי יכול להגיע להישגים חולניים בזמן מאד קצר. זה המאזן ההורמונלי 'אשם'.
לא מתבכיין, זה פשוט נעשה כבד אחרי שמפסיקים להתאמן תקופה ארוכה מאד, ומגיעים לגיל "מופלג" :D
חבר לפני שבוע, (מתאמן כבר שנתיים) עשה חימום לסקווט. רק חימום, רק מוט. ירד, ושמע "פאק!" ברגל שמאל.
בקיצור קרע את האמא של המיניסקוס. ולא היה משקל או תנועה לא נכונה או תזונה או לא יודע...
הילד בן 27 ומאז שסיפר לי, אני בפחד מוות מתקרב לראק ובכלל גם בנץ' מתחיל להלחיץ לי תתחת :\
אז נכון, לקשור במשקל כזה, לא הכי דקורטיבי. אבל לשמוע "פאק!" מהברך? לאא.. שים לי 2 רצועות... מעדיף למנוע את הפציעה..
ואכן ספוטר צריך לעמוד מנגד ולחכות לרגע הנכון, חבל שלא מלמדים את זה בשיעורי ספורט כדבר בסיסי בבית הספר :\
מי אמור לתפוס מה? יש מוטות.
אתה נופל קדימה והמוטות מחזיקים את המוט.
ולמה אני צריך "עחי רק מאזן לא נוגע"? או שאני מסיים את החזרה או שלא.
במידה ואתה למטה, ולא סיימת ולא הצלחת לעלות. יש סיכוי (במיוחד לך עם הברכיים בחוץ) ליפול קדימה כמו אחורה.
אבל,
מאחר וראיתי באיזו קלות עשית את זה.....
לא חושב שתהיה לספוטר עבודה אצלך :D

במידה ואתה למטה, ולא סיימת ולא הצלחת לעלות. יש סיכוי (במיוחד לך עם הברכיים בחוץ) ליפול קדימה כמו אחורה.
אבל זאת המטרה. ליפול קדימה.

לא מתבכיין, זה פשוט נעשה כבד אחרי שמפסיקים להתאמן תקופה ארוכה מאד, ומגיעים לגיל "מופלג" :D
טוב עם זה אני לא יכול להתווכח יש לנו פער של 10 שנים אז נדבר כשאגיע לשם 😃
חבר לפני שבוע, (מתאמן כבר שנתיים) עשה חימום לסקווט. רק חימום, רק מוט. ירד, ושמע "פאק!" ברגל שמאל.
בקיצור קרע את האמא של המיניסקוס. ולא היה משקל או תנועה לא נכונה או תזונה או לא יודע...
מה שהכי מדכא זה שאתה עובד נכון והפציעות קורות. באמת מבאס. תאחל לחבר שלך החלמה מהירה.
אז נכון, לקשור במשקל כזה, לא הכי דקורטיבי. אבל לשמוע "פאק!" מהברך? לאא.. שים לי 2 רצועות... מעדיף למנוע את הפציעה..
אני חושב שההסקה שלך שרצועות יורידו את הסיכוי להפצע לא נכונה.
ואכן ספוטר צריך לעמוד מנגד ולחכות לרגע הנכון, חבל שלא מלמדים את זה בשיעורי בספורט כדבר בסיסי בבית הספר :\
לדעתי אפשר להחליף כל מורה לספורט בבצפר במורה למתמטיקה שפשוט ישים סטופר ויגיד "רוצו" או יביא לתלמידים כדור ויגיד להם לשחק כדורגל. לא יצא לי לפגוש מורה לספורט שהביא לי תועלת כלשהי בתחום
כשאתה עובד בטכניקה נכונה זה לא יתכן. אני יכול להראות לך תמונות וגם להסביר לך למה. אם העליה שלך מהבור תהיה בעיקר על חשבון הגב והוא יעלה אנכי מדי אז זה יתכן, אבל כמו שאמרתי, מי שעובד נכון זה פשוט לא יקרה לו, וזה למה תמיד חופרים פה שגם בRM1 ובפיארים צריך להרים בטכניקה סבירה

לדעתי אפשר להחליף כל מורה לספורט בבצפר במורה למתמטיקה שפשוט ישים סטופר ויגיד "רוצו" או יביא לתלמידים כדור ויגיד להם לשחק כדורגל. לא יצא לי לפגוש מורה לספורט שהביא לי תועלת כלשהי בתחום
שיעור ספורט אחרון:
מבחן מתח-וואו תנועה גדולה מידי, תעשו חצי.
#וינגייט

טוב עם זה אני לא יכול להתווכח יש לנו פער של 10 שנים אז נדבר כשאגיע לשם 😃

מה שהכי מדכא זה שאתה עובד נכון והפציעות קורות. באמת מבאס. תאחל לחבר שלך החלמה מהירה.

אני חושב שההסקה שלך שרצועות יורידו את הסיכוי להפצע לא נכונה.

כשאתה עובד בטכניקה נכונה זה לא יתכן. אני יכול להראות לך תמונות וגם להסביר לך למה. אם העליה שלך מהבור תהיה בעיקר על חשבון הגב והוא יעלה אנכי מדי אז זה יתכן, אבל כמו שאמרתי, מי שעובד נכון זה פשוט לא יקרה לו, וזה למה תמיד חופרים פה שגם בRM1 ובפיארים צריך להרים בטכניקה סבירה
כן, הפער כמעט עם הרוב פה. 😃 היתרון כולו שלכם ..
אז אתה אומר בעצם שהרצועות לא מועילות למניעה? יש לך מקור שאפשר להסתמך עליו?

אז אתה אומר בעצם שהרצועות לא מועילות למניעה? יש לך מקור שאפשר להסתמך עליו?
אופן הפעולה של הרצועות הוא אגירת האנרגיה הפוטנציאלית במהלך הירידה לאנרגיה אלסטית ואז שחרורה בתור אנרגיה קינטית בעליה. אני לא רואה שום מכניזם בפעולת הרצועות שיכול להגן על הברך שלך, אז אם כבר אתה מדבר על "מקור הסתמכות" אני חושב שמין הראוי שאתה תראה לי מקור שבגללו החלטת להשתמש ברצועות כבכלי להגנת הברך.
על מנת להגן על הברך ולשמור עליה יש לך ציוד כגון שרוולי ברכיים שאני משתמש בו. מטרת השרוולים היא לשמור על חום הברך במהלך החימום והעבודה כאשר חימום נקודתי לאזור כן יכול לשמור על הברך בצורה טובה יותר (אזור חם יותר מוגן מפציעות מהאשר אזור קר) והתחבושות האלסטיות אם אני לא טועה עובדות על אותו עקרון.

אופן הפעולה של הרצועות הוא אגירת האנרגיה הפוטנציאלית במהלך הירידה לאנרגיה אלסטית ואז שחרורה בתור אנרגיה קינטית בעליה. אני לא רואה שום מכניזם בפעולת הרצועות שיכול להגן על הברך שלך, אז אם כבר אתה מדבר על "מקור הסתמכות" אני חושב שמין הראוי שאתה תראה לי מקור שבגללו החלטת להשתמש ברצועות כבכלי להגנת הברך.
על מנת להגן על הברך ולשמור עליה יש לך ציוד כגון שרוולי ברכיים שאני משתמש בו. מטרת השרוולים היא לשמור על חום הברך במהלך החימום והעבודה כאשר חימום נקודתי לאזור כן יכול לשמור על הברך בצורה טובה יותר (אזור חם יותר מוגן מפציעות מהאשר אזור קר) והתחבושות האלסטיות אם אני לא טועה עובדות על אותו עקרון.
#מקס משתמש במילים יפות לתאר אלסטיות

אין דבר כזה "אנרגיה אלסטית". זאת אנרגיה פוטנציאלית שהיא כתוצאה מאלסטיות הרצועה.

אין דבר כזה "אנרגיה אלסטית". זאת אנרגיה פוטנציאלית שהיא כתוצאה מאלסטיות הרצועה.
אנרגיה פוטנציאלית כובדית נאגרת כאנרגיה פוטנציאלית אלסטית ומשוחררת בתור אנאגיה קינטית. אני פשוט קורה לאנרגיה פוטנציאלית של הגומי ברצועות "אנרגיה אלסטית"

כל הכבוד על ה pr ואחלה כוח מתפרץ לתחתית

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

טכניקה ושטויות

האימון:
Squat-0X5 60X5 85X5 105X5 125X5 140X5 PRR

היה קשה,באמת קשה. לא יודע למה. הנה סרטון טכניקה,כרגיל מצטער על הצילום העילג,מקווה שהוא יותר טוב מפעם קודמת. @Tank קורס צילום על חשבוני מטעם @White Walker

Chinups- 7.5X5 7.5X5 7.5X5
היה קצת קשה כי הייתי מותש מהסקוואט.

Bench Press-70X5 70X5 70X5
קל מאוד! עשיתי הפסקות של חצי דקה וזה היה קל. 😕
Facepulls-130LBSX10 130LBSX10
זריז.

המשך שבוע נעים לכולם. 😃

אין ספאם להיום,יש לי טורניר דוטא+מבחן באזרחות. 😆

קרא את שאר עדכון הלוג...

חכה חכה כשמשקל יהיה לך כבד על הגב ובקושי תצא איתו

כל הכבוד על הPR
אבל למה שמו אצלכם DRAKE?