יש קשר לגיל. (32).כה זה רעיון טוב לדעתי שיוכל לעזור הרבה לליפטרים שעובדים בעצימות גבוהה. מאוד מקווה בשבילכם שזה יצא לפועל 😃
לא יודע בן כמה אתה, וגם אני לא צעיר כל כך (יותר פצוע מבני 35+ בפורום), אבל גיל זה לא תרוץ להתבכיין על משקלים! אם אני יכול להרים 190 קילו זה אומר שגם אתה יכול! במיוחד שיש בחור בפורום שהתאמן 9 חודש ועושה חמישיות עם 185 קילו.
יצא לך לחשוב מה המטרה של רצועות הברכיים? עזוב את זה שלקשור אותם במשקל כזה זה משפיל, רצועות ברכיים משומשות על ידי ליפטרים שמתכוננים לתחרות. אם יש לך פציעות כלשהם בבכיים אתה צריך תחבושות אלסטיות, ואם אתה סתם שם רצועות באימון כדי להרים יותר משקל אתה לא משתמש נכון ברצועות. תוריד אותן לגמרי אם אתה לא מתחרה. חבל.
זה קורה. אני אישית תמיד צופה מהצד במתאמנים שעובדים בכלוב ואם אני רואה משהו כזה אז תוך חצי שניה אני כבר מאחוריו מציל אותו.
נכון. אבל זה לא אידיאלי. ריפטו כתב על זה בספר אבל דיי שכחתי את ההסבר, חוץ מזה רוב האנשים בארץ לא יודעים שאם אתה ספוטר בסקוואט אתה צריך לשמור מרחק והם עומדים רבע מטר עם ה*** בתוך התחת של מי שעושה את הסקוואט כשהם צריכים לתפוס מרחק ולהתקרב רק אם הם רואים סימן של כשל.
בהחלט מצב בעייתי שאם הייתי נכנס אליו הייתי מתקשה להסתדר איתו. אם חשובה לך הבריאות שלך אני ממליץ לך בעתיד לעבור למכון שיהיו בו מוטות ביטחון וכלוב לסקוואט
בגיל 17-21 הייתי יכול להגיע להישגים חולניים בזמן מאד קצר. זה המאזן ההורמונלי 'אשם'.
לא מתבכיין, זה פשוט נעשה כבד אחרי שמפסיקים להתאמן תקופה ארוכה מאד, ומגיעים לגיל "מופלג" :D
חבר לפני שבוע, (מתאמן כבר שנתיים) עשה חימום לסקווט. רק חימום, רק מוט. ירד, ושמע "פאק!" ברגל שמאל.
בקיצור קרע את האמא של המיניסקוס. ולא היה משקל או תנועה לא נכונה או תזונה או לא יודע...
הילד בן 27 ומאז שסיפר לי, אני בפחד מוות מתקרב לראק ובכלל גם בנץ' מתחיל להלחיץ לי תתחת :\
אז נכון, לקשור במשקל כזה, לא הכי דקורטיבי. אבל לשמוע "פאק!" מהברך? לאא.. שים לי 2 רצועות... מעדיף למנוע את הפציעה..
ואכן ספוטר צריך לעמוד מנגד ולחכות לרגע הנכון, חבל שלא מלמדים את זה בשיעורי ספורט כדבר בסיסי בבית הספר :\
במידה ואתה למטה, ולא סיימת ולא הצלחת לעלות. יש סיכוי (במיוחד לך עם הברכיים בחוץ) ליפול קדימה כמו אחורה.מי אמור לתפוס מה? יש מוטות.
אתה נופל קדימה והמוטות מחזיקים את המוט.
ולמה אני צריך "עחי רק מאזן לא נוגע"? או שאני מסיים את החזרה או שלא.
אבל,
מאחר וראיתי באיזו קלות עשית את זה.....
לא חושב שתהיה לספוטר עבודה אצלך :D