תקשיב, בסוף תוכל לעבוד בתור נהג אגד, תיקח ישר את קו 77 בלי שום חפיפה
על זה דיברתי. בכל מקרה החלטה שלךבגלל שהטכניקה הייתה פח היום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על זה דיברתי. בכל מקרה החלטה שלךבגלל שהטכניקה הייתה פח היום
חד פעמי לחלוטין.. לא משהו קבוע ולא בגלל המשקל,הוא לא הרגיש לי כבד במיוחד.על זה דיברתי. בכל מקרה החלטה שלך
יש לנו מתאמן חדש במכון שמבין בסקוואטים שיעזור לו לתקן אותה. לדעתי אחרי חצי שעה איתו הסקוואט יראה בסדר. ריסט ל130 קילו יסדר את המצב מעולה לדעתי.לא ראיתי את הסקוואט, אבל אם יש לך כאבים אחרי האימון (לא דומס או משהו) כדאי לשקול אולי מקס צודק.
🤣 LOL:lol:מתאמן חדש במכון
רציני או שאתה צוחק?יש לנו מתאמן חדש במכון שמבין בסקוואטים שיעזור לו לתקן אותה. לדעתי אחרי חצי שעה איתו הסקוואט יראה בסדר.
רציני או שאתה צוחק?
אה טוב🤣 LOL:lol:
😁הזה בסמיט
אני כל הזמן נפצע ודודי לא באמת מרים, מתי צריך מישהו רציני יותר 😃ולמה צריך מישהו חדש, דודי ואתה זה מספיק בהחלט לדעתי
כולם נפצעים או לא מתאמנים ורק אני לא.. צריך מישהו שיעמוד בקצב. 😆אני כל הזמן נפצע ודודי לא באמת מרים, מתי צריך מישהו רציני יותר 😃
היה לנו שיא חדש, סקוואט בסמית' עם חגורת בילדינג + פוסי פד עם מגבת מעל.
כמוניאני כל הזמן נפצע ודודי לא באמת מרים, מתי צריך מישהו רציני יותר 😃
הסיבה היחידה שעוד לא חטפת ממני מכות זה כי אתה לא בא לאימונים 🤬כמוני
:cray:למה אתה רוצה להחטיף לי?הסיבה היחידה שעוד לא חטפת ממני מכות זה כי אתה לא בא לאימונים 🤬
:cray:למה אתה רוצה להחטיף לי?
כי אתה לא בא לאימונים
דבר ראשון - 🤦♂️היה לנו שיא חדש, סקוואט בסמית' עם חגורת בילדינג + פוסי פד עם מגבת מעל.
אחר כך היה לנו רבע סקוואט חופשי עם פוסי פד, מוט נוטה לצד וספוטר מחזיק ידיים.
היה כיף היום 😃
קבל (הכל חוץ ממגבת מעל):סקוואט בסמית' עם חגורת בילדינג + פוסי פד עם מגבת מעל.
דבר ראשון - 🤦♂️
דבר שני - ראיתי דברים כאלה כבר, חוץ ממוט נוטה לצד 😃
קבל (הכל חוץ ממגבת מעל):
דבר ראשון - 🤦♂️
דבר שני - ראיתי דברים כאלה כבר, חוץ ממוט נוטה לצד 😃
קבל (הכל חוץ ממגבת מעל):
200+ עחי, יש שם 4 פלטות של 45 ליברות (20.4 קילו) ופלטה של 25 ליברות (11 ומשהו קילו). רק חבר שעם הכוח הזה הבחור עושה את זה בסמית ולא סקוואט כמו שצריך, אבל מסרטונים אחרים שלו ראיתי שהמטרה שלו כנראה זה פיתוח גוף ונראה שהוא ברמה בסדר בקטע הזה.אה זה מאלה שכששואלים אותם כמה הם מסקוויטים הם אומרים "160 קילו עחי"
אמרתי לך, חצי ליטר הכי טובלהוסיף לcheck list:
לא לשתות יותר ליטר וחצי של חלב.
אתמול: חצי מת.
היום בבוקר: לא כואב כלום. 😄
היית חסר. 😍אמרתי לך, חצי ליטר הכי טוב
(כמה זמן לא הגבתי פה 🤯)